Hej! Vill börja med att säga att mitt namn inte är Maria. Jag heter Håkan. Hjälpen med flytt av möbler gick jättebra och smidigt, inget att anmärka på. Mvh Håkan Rimsbo
Montrab Norra Dalarna
Välkommen till Montrab Norra Dalarna - din partner inom flytt, städ, magasinering och förrådslösningar. Vi erbjuder skräddarsydda och säkra förrådsutrymmen, anpassade efter dina behov, från en kvadratmeter och uppåt. Vårt professionella team tar hand om allt från fönsterputsning, golvrengöring till hemstädning, flyttstädning...
57 omdömen om Montrab Norra Dalarna
Sedan starten hos Reco 2023
Trevligt bemötande och vi är nöjda med fönsterputsningen.
personal på kontoret har varit bra
De städade som avtalat var ej dit o kollade själv . Men Rättviks bostäder skulle väl ha yttrat sej om något var fel.
Väldigt trevligt bemötande och proffsig flytt
Jag har aldrig varit med om en bättre service! Helt underbart bemötande, stöd och hjälp, både under planering och under genomförandet! Jag har bokad komplicerad städning och tömning, på distans till ett hus jag själv inte bor i, vid två olika tillfällen och har sammantaget och helt ärligt aldrig varit så här nöjd. Bättre service än alla slags företag jag någonsin anlitat. Tack!
Tack så jättemycket Tobias för dina fina ord!! Vad roligt att du kände dig så nöjd med alla delar.
Har funkat jättebra vid två flyttar!
Tack snälla för ditt omdöme Torbjörn, vad roligt att vi fått hjälpa dig igen.
Bästa flyttfirman😃 Proffsig, vänliigt bemötande och mkt god service! Kram till Montrab Norra Dalarna från Lena i Hällefors🤩
Tack snälla Lena för dina fina ord!!
Jag tycker dom va bra! Men det hade behövts fler bärare, vid framkomst! 2st va för lite , min son fick hjälpa till! Annars hade det tagit längre tid! Mvh.Birgitta
Tack för ditt odömde Brigitta. Vi ursäktar att det blev underbemannat under din flytt, ibland kör det ihop sig helt enkelt. Vi är väldigt glada att du känner dig nöjd med flytten.
Bra kommunikation, inget att kritisera eller klaga på.
Proffsiga och samtidigt lyhörda. Snabba på att packa. Idé rika på att hitta lösningar hur man t ex får ut stora bokhyllor genom dörren utan att såga sönder dem.
Tack så mycket Agneta, vad roligt att du uppskattade vår flyttjänst och personalen som medverkade vid uppdraget.
Snabbt svar. Bra utfört uppdrag.
Blev alltid trevligt bemött av personalen på Montrab på telefon då jag anlitade dem för flyttstädning och när jag hade frågor. Trots semestertider åkte personal från Leksand till Falun för att utföra jobbet. Är verkligen jättenöjd med städningen!! Över förväntan!! En trevlig ung tjej och kille som verkligen kunde sin sak. Det jag hade önskat var en bekräftelse på bokad tid via mail eller sms så hade jag besparat Montrab ett samtal.
Effektiva Pålitliga Trevliga Inte rädda för besväret
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt. Mycket trevlig personal och mycket hjälpsamma. Mina förväntningar var att få allt ordnat med flytten. Det fixade killarna toppenbra. Flytten från och till var toppenbra. Det gick väldigt fort och smidigt. Städningen av lägenheten gick också väldigt smidigt och enkelt. Jag kommer att rekommendera Montrab till alla mina vänner och bekanta som ska flytta i Dalarna. Önskar fortsatt trevlig sommar!
Mycket seriösa och pålitliga. Stort tack!
Träffa Jonas från Leksand .Supertrevlig var han. Montrabkillarna var superduktiga och snabba . Kommer att rekommendera Montrab till dom som ska flytta eller att magasinera sina saker. Vi har magasinerat nu till nästa flytt 5/8 .Ett plus är ju också att Montrab sponsrar LEKSANDS IF HOCKEY
Smidig och snabb kontakt inför valet utav flyttfirma, utan att jag upplevde något tjat eller press på att välja just dem. När valet väl var gjort så fortsatte det vara en enkel men bra kontakt inför att låna kartonger och planera flytten. Själva flytten gick smidigt och bra, dessutom snabbare än jag förväntade mig. Fakturan kom snabbt vilket jag uppskattar. Rekommenderar gärna detta glada och trevliga gäng.
När jag skulle gå och se resultatet av städningen av lägenheten, så var inte golvet våttorkat eller dammsuget noggrant och det fanns fortfarande rinnrester av tandkräm på både torktumlare och kommoden under handfatet. Så innan slutbesiktningen fick jag själv dammsuga och våttorka golvet och rengöra rinnresterna i badrummet.
Trevliga och effektiva, lätta att ha att göra med
Väldigt bra, tillmötesgående och hjälpsamma
Jag blev felaktigt fakturerade tid som skulle gått till annan kund. Sedan fick jag vänta fler veckor innan allt var åtgärdat. 10 man till en flytt? De bar då en möbel var
Vi fick väldig bra service och hjälp!
Supet trevlig personal. Montrab levde upp till alla förväntningear och mer därtill. Jag köpte flyttstäd och flytthjälp vilket utfördes smidigt och enligt överenskommelse.
På kort tid ordnade de så att jag redan efter en vecka fick den leverans jag behövde. Tydlig kommunikation och de höll vad de lovade utan en massa pappersadministrstion. Jag är myvket nöjd.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Annika!
Fantastiskt bra från början till slut! Jag är verkligen nöjd med allt, från den goda kontakten med kundtjänst som var väldigt hjälpsamma och tydliga med kostnaden, till själva utförandet. Det märktes att personerna i fråga hade rutin på allt och bra erfarenhet. Det gick snabbt för de att både lasta och lasta ur. Jag är verkligen glad att jag anlitade just Montrab som flytthjälp. Det gick precis så smidigt som jag önskade att det skulle gå.
Tack så jättemycket Jenny för ditt omdöme, vad roligt att du kände att vi levererade från start till slut!
Snabba och efftiva och bra pris.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Hans!
Toppen! Flyttning och packning och bemötande allt tipptopp!
Tack så jättemycket Reijo för ditt omdöme!
Köpte flytt med packning av allt. Allt mycket välpackat. De hjälpte till med extra samtransport, då inte allt fick plats i den första. Även magasinering av en del saker. Vi är mycket tacksamma för all hjälp som vi fått.
Vad roligt att du är så nöjd Ann, tack snälla för ditt fina omdöme!
Helt perfekt. Jätte trevliga och proffsiga. De överträffade mina högt ställda förväntningar både vad gällde bemötande och utförande. Vi köpte flytt till Sthlm. Och är som sagt mycket nöjda. Vi har även begärt en offert på ytterligare en flytt av en etta i Rättvik till Gävle.
Vad härligt Göran att vi överträffade dina redan höga förväntningar, det blir vi glada att höra! Härligt, en ny offert är på ingående till dig.
Flyttstädning av lägenhet 3 rok inkl inglasad balkong. Mycket nöjd. Rent och fräscht resultat. Trevligt bemötande vid förfrågning innan. Kontakt med mig under städdagen för att få besked vid oklarhet. Rekommenderas varmt!
Vad glada vi blir att du är så nöjd med helheten Anna!
En trevlig flyttdag att Minnas och rekommenderar mycket gärna Montrad och deras tjänster!
Tack så jättemycket Mats för ditt omdöme!
Mycket professionellt städning utförd. Super tack för hjälpen.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Karl!
Bara positivt bemötande trots struligt med framkomlighet! Toppen! Jag köpte flytt med packning! Städningen har ej varit, men förväntar mig lika bra!
Tack så jättemycket Marie för ditt omdöme, vi kommer absolut att leverera en fin slutstädning åt dig!
Vi bokade flyttstädning. Smidig affär. Allt flöt på bra. Huset blev bra städat.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Peter!
Bemötandet va så bra och trevliga både de som flyttade och städade åt mig. Så nöjd, värt varenda krona.
Vad glada vi blir av ditt fina omdöme Siw!
Snabba, trevliga, mycket flexibla och hjälpsamma!
Kul att du är nöjd med allting Liselotte!
Mycket bra service, ansvarstagande personal!
Tack så jättemycket Bo för ditt omdöme!
Toppen,kan verkligen rekommendera till andra.
Tack så jättemycket Katarina!
Superbra allt perfekt, kanonbra städat kan inte klaga på något 😊👌
Tack snälla Erik för ditt omdöme, härligt att du känner dig nöjd!
Mycket trevliga och hjälpsamma. Vi är mycket nöjda med vår flytt- och städning. Jonas mycket bra kontakt- och samordnare av arbetet.
Tack så jättemycket Carina för ditt omdöme, vi blir väldigt glada av att du känner dig nöjd med allt!
Jag är nöjd med städningen av lägenheten
Kul att höra Anna-Karin, tack snälla för ditt omdöme!
Supernöjd, verkligen!! Fläckar och kalkavlagringar jag gick bet på, fixade ni galant. Kan verkligen rekommendera Montrab för dem som behöver anlita städning. Allt gott- hälsar /Jari
Vad härligt Leila att vi kunde stå till tjänst och få bort även dom envisaste kalkavlagringarna, tack snälla för ditt omdöme!
Utomordentlig service. Trevliga utörare som gjorde sitt yttersta för en säker, trygg flytt. Är mycket tacksam och jag kan varmt rekommendera Montrab till mina vänner. Återigen ett varmt tack för en bra flytt //Helen
Hej Helen, tack snälla för ditt omdöme, vi blir väldigt glada att du vill rekommendera oss vidare!
Allt funka som det skulle förutom några små detaljer som fick städas om.
Hej Ann, tack för ditt omdöme & tack att vi fick möjligheten att fixa till det!
Flyttstäd som inte blev godkänt av fastighetsägaren. Den som städade var "klar" efter 4 timmar men jag blev fakturerad för 8 timmar.
Hej Jonas, vi ber om ursäkt för att detta inträffade. Jag har tittat närmare på detta och förstått att du fått hjälp av oss att städa om. Arbetsledaren har försökt att ta kontakt med dig via telefon efter detta omdöme. Du får gärna kontakta oss på kundservice@montrab.se
Bästa hjälpen.trevliga,skojfriska, snabba, kommer rekomendera montrab.alla förväntningar vi hade fick vi.vi köpte flytt och flyttstädning
Trevliga och hjälpsamma från kontoret till frakten. Håller tiderna också.
Tack så jättemycket Sami för ditt omdöme!
Innan vi bestämde oss kom Jonas och gjorde ett personligt besök. Då tar man uppgifter på allvar. Mycket bra dialog med Jonas under hela flytten. Vi flytten var alla som deltog mycket trevliga och gjorde sitt jobb mycket snabbt. Inga skador på möbler eller tavlor. Allt var helt! Vi är så otroligt nöjda med Montrab Norra Dalarna. Även städningen var utmärkt.
Tack snälla Urban för ditt fina omdöme!
De var trevliga och gjorde ett bra jobb
Tack så jättemycket för ditt omdöme Stig!