Montrab Västernorrland

Montrab Västernorrland

En del av Montrab montrab.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Montrab Sundsvall Montrab, etablerade sedan 2010, erbjuder pålitliga tjänster inom flytt, städning, montering och lager. Med verksamheter runt om i Sverige, inklusive Sundsvall, är vi stolta över att vara din partner, både som privatperson och företag, när det gäller flytt, städning och förvaring. Vår ambition...

68 omdömen om Montrab Västernorrland

Sedan starten hos Reco 2023

Bengt O

Mycket bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ann-Catrin U
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket nöjd, snabba och effektiva, trevligt bemötande 👌 Flyttade från ett hus till ett annat.

Sara E
Skrev om Montrab Västernorrland

Hej! Bra att Montrab finns. Önskvärt med kvinnlig personal vid packning av glas och porslin. Transport till förråd helt ok. Bra att kunna få hyra ett tag vid trånga utrymmen. Har varit önskvärt med bättre priser vid flyttning . // Helt okej företag .

Gunnar S
Skrev om Montrab Västernorrland

Vi är väldigt nöjd med flytten och era trevliga "flyttgubbar". Även städpersonalen var till belåtenhet. Vi är som sagt väldigt nöjda.

Sune E
Skrev om Montrab Västernorrland

Bra bemötande. Uppdraget var att transportera ett piano några km, vilket de löste helt okej. Faktureringen av tid blev fel men korrigerades problemfritt efter mejlkontakt med Viktoria på Montrab.

Solbritt L
Skrev om Montrab Västernorrland

Bra bemötande, flexibla och bra utförd städning

Carina S
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevligt och proffsigt bemötande. Jag köpte rubbet, packning, flytt, uppackning och städ. Är nöjd med allt.

Anna K
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevligt bemötande av telefonkontakt. Snabba trevliga killar som flytthjälp. Fint urstädat i gammla lägenheten. Supernöjd

Elisabeth S
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt.

Annica S
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket nöjd av flytten av min soffa samt två sängar. Två trevliga killar som på ett snabbt och smidigt sätt transporterade möblerna till min nya lägenhet.

Kent S
Skrev om Montrab Västernorrland

Serviceminded inställning hos alla anställda jag var i kontakt med på Montrab i Sundsvall. Flexibla och tillmötesgående!

Anna Karin S
Skrev om Montrab Västernorrland

Använde mej av både flytt o städ. Snabba trevliga killar på flytt bra bemötande. Städ var bra utfört å telefon kontakten var en trevlig kvinna så jag är supernöjd med allt.

Pelle W

Uppfyllde våra förväntningar!

Ingrid H
Skrev om Montrab Västernorrland

OK städning med bra service. Dock behövs viss förbättring i kommunikationen

Svar från Montrab Västernorrland

Tack för ditt omdöme Ingrid, vi tar med oss det.

Tapio M
Skrev om Montrab Västernorrland

Väldigt smidigt och bra service. Trevlig personal och bra bemötande.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så mycket Tapio, vad kul att du blev nöjd med tjänsterna.

Helena B
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket nöjd med bemötande och tjänsterna som städning& flytten 👍

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Helena, härligt att du blev nöjd.

Christian L
Skrev om Montrab Västernorrland

Allt var jättebra från första kontakt till sista. Genomproffsigt bemötande.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Christian för din fina recension!

Laxika G
Skrev om Montrab Västernorrland

Krångel fritt. Städningen gick snabbt. Vi o köpare var jätte nöjda med städningen.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Laxika för din fina recension.

Anna-Lisa S
Skrev om Montrab Västernorrland

Beställer städning av ett dödsbo. Informeras att dödsbo inte får Rut avdrag. Får räkningen där man har dragit Rut avdrag. Ringer och påtalar detta . Får en till räkning med den summa som drogs av för Rut avdrag SAMT en förseningsavgift. Man får tio dagar på sig att betala fakturan . Vid ett dödsbos hantering av fakturor beräknar bankerna att det tar 10 dagar för dom att hantera fakturan..

Svar från Montrab Västernorrland

Vi ber om ursäkt för detta Anna-Lisa, vår utgångspunkt är 15 dagars betalningstid för dödsbon och precis som du skriver är detta ej rutberättigat. Det skedde en miss i systemet gällande detta pga den mänskliga faktorn. Vi är alltid tillmötesgående och vill fixa det som eventuellt blivit fel.

Viktor L
Skrev om Montrab Västernorrland

Supertrevliga, enkla att ha att göra med och gjorde ett jättebra jobb både med städning och flytt.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Viktor för din recension!

Greta O
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevlig service & snabb flytt!

Kicki N
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket trevligt bemötande, av all personal Alla våra förväntningar uppfylldes, lätt att boka flytten, hjälp med att packa vissa saker, hanteringen av möbler och tillhörigheter var mycket bra. Vi anlitade Montrab för flytt till ny bostad och till ett förråd som vi hyrde av dom. Extra nöjd med den mycket trevliga och hjälpsamma personalen.

Julia N
Skrev om Montrab Västernorrland

Allt var smidigt, både före flytten och under. Toppbetyg!!

Malou Charina E
Skrev om Montrab Västernorrland

Jag anlitade Montrab för både flytt och städning. Flytten gick otroligt smidigt, killarna var försiktiga och ställde allt på anvisad plats. Bästa flyttkillarna, rekommenderas!! Städningen var inte perfekt, men allt blev efter klagomål, fixat till belåtenhet.

Ingrid Ö
Skrev om Montrab Västernorrland

Bra bemötande av alla inblandade i flytten. Kunniga i sitt yrke, allt kom fram oskadat. Rekommenderar verkligen denna firma.

Ann-Christin K
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevliga, duktiga och proffisionella. Speciellt de som hjälpte till att flytta

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Ann-Christin!

Sebastian F
Skrev om Montrab Västernorrland

Toppen företag som både flyttade och städade utan några problem

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Sebastian, härligt att du är nöjd!

Cindy R
Skrev om Montrab Västernorrland

Bokade ett flyttstäd. Gott bemötande av personalen och städningen blev godkänd. Dvs inget krångel.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Cindy, vad härligt att du är nöjd!

Rune W
Skrev om Montrab Västernorrland

Lätt att samarbeta med. Mycket positiva och serviceinriktade.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Rune, härligt att du känner dig nöjd!

Veronica O
Skrev om Montrab Västernorrland

På ett mycket trevligt, glatt och positivt sätt. Mina förväntningar var mittemellan men dom steg i graderna direkt. Jag köpte både flytt och flyttstäd. Jag höjer ALLA till skyarna på montrab. För alla Jag har haft kontakt med har bara varit trevlig, glad, positiv, skämtsam och framförallt så kunde dom "läsa av kunden" Jag kände mig aldrig som en kund som dom bara ville mjölka pengar på, utan jag som har lätt för att stressa upp mig och få ångest kunde dom ha dragit nytta av men det gjorde dom inte. Dessutom ett stort...

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Veronica!!! Vilket fint omdöme och vad härligt att du fick den upplevelsen av oss alla. Dina fina ord tar vi med oss!

Anna Ulrika G
Skrev om Montrab Västernorrland

Super trevlig personal, snabba och väldigt hjälpsamma.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så mycket Anna, kul att du är nöjd!

Oscar G
Skrev om Montrab Västernorrland

Jag anlitade Montrab för flyttstäd och upplevde dem som hjälpsamma vid bokning och ordentliga vid själva flytystädningen - jag hade inget att anmärka på.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Oscar, vad kul att du är nöjd från start till slut!

Johan Erik A
Skrev om Montrab Västernorrland

Brabb vi personal o väl utfört arbete

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Johan, härligt att du är nöjd!

Ida Stephanie B
Skrev om Montrab Västernorrland

Supernöjda med Montrab och deras trevliga personal! Väldigt fin service, bra utfört städ, smidiga lösningar för mellanlagring av möbler, m.m. Rekommenderas varmt!

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Ida för ditt omdöme!

Sara H
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket professionell bemötande, trevliga och sociala. Väldigt serviceminded! Gällande flytt. Beställde också städ. Ej träffat personal, men mycket nöjd med arbetet.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Sara för ditt fina omdöme!

Per M
Skrev om Montrab Västernorrland

Mycket trevligt bemötande och bra personal, +++++++

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Per för ditt fina omdöme!

Elisabeth F
Skrev om Montrab Västernorrland

De var helt otroliga. Allt flöt på väldigt smidigt. De hjälpte oss med mycket mer än vad vi hade förväntat oss. Dessutom var de väldigt trevliga. Jag kan t.o.m. tillägga att bättre flyttkillar finns inte.? Vi är väldigt, väldigt nöjda😊😄

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Elisabeth för ditt fina omdöme, vad roligt att du är så nöjd. Jag hälsar detta till Anders och Jimmy som hjälpte dig med flytten!

Inga-Britt O
Skrev om Montrab Västernorrland

Kom i tid och gjorde ett Bra jobb

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla för ditt omdöme Inga-Britt!

Gunilla T
Skrev om Montrab Västernorrland

Proffsiga personer som skötte vår flytt exemplariskt.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket för ditt omdöme Gunilla!

Martina O
Skrev om Montrab Västernorrland

Montrab har uppfyllt och överträffat mina förväntningar med råge! Trots att jag uppgett att jag hade mindre last än planerat samt hade begränsad framkomst vid såväl lastning som utlastning så löste dem min flytt mellan två städer med bravur. Förutom att erbjuda mig en helhetslösning (packning, flytt, städ) så blev jag dessutom bemött med ett fantastiskt bemötande med mycket humor, glädje och trygghet. Dessutom insåg jag att anlitandet av en flyttfirma är kostnadsmässigt fördelaktigt, i synnerhet med tanke på allt som Montrab...

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Martina för ditt fina omdöme, vi blir så glada av dina fina ord!

Elisabeth S
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevligt bemötande. Bra hjälp med flytten. Toppen personal. Bra städat .jag kan varmt rekommendera till andra.

Svar från Montrab Västernorrland

Vad roligt att du är nöjd Elisabeth, tack snälla för ditt fina omdöme!

Alexander V
Skrev om Montrab Västernorrland

Jättetrevliga och enkla att ha å göra med, väldigt nöjd med resultatet också. Vi har städning 2ggr i månaden och det funkar utmärkt !

Svar från Montrab Västernorrland

Vad glada vi blir för ditt fina omdöme Alexander, tack så jättemycket!

Liza N
Skrev om Montrab Västernorrland

Helt okej städning, glömt på en del ställen men inget som behöver göras om!

Svar från Montrab Västernorrland

Tack Liza för ditt omdöme, vi lämnar alltid 100% städgaranti på våra uppdrag om något behöver ordnas!

Erik S
Skrev om Montrab Västernorrland

Flyttstäd. Bra telefonkontakt. Träffade ingen utförare då jag var på jobbet. Vid besiktning är det jobb som är utfört bra gjort. Några saker var dock helt missade. Golvlister i köket, mindre smalt skåp bredvid spis och diskmaskin måste ha missats helt och fick städas själv i efterhand. Men som sagt var det jobb som faktiskt var utfört bra gjort.

Svar från Montrab Västernorrland

Vi lämnar alltid 100% städgaranti på våra jobb och åtgärdar om det skett en avvikelse på utfört uppdrag, vi hade mer än gärna åkt ut till dig igen för dom missarna!

Sebastian S
Skrev om Montrab Västernorrland

Fantastiskt bra flytthjälp och service både innan, under och efter genomfört arbete!

Svar från Montrab Västernorrland

Vad roligt att hör att du är nöjd Sebastian!

Jan-Erik E
Skrev om Montrab Västernorrland

Jag blev väldigt bra bemött. Beställde städning och fick det trots att det var strax före jul. Städningen genomfördes på ett bra sätt.kommer att använda tjänsten igen.

Svar från Montrab Västernorrland

Tack för ditt omdöme Jan-Erik och kul att du är nöjd!

Jon-Erik Z
Skrev om Montrab Västernorrland

Snabbt jobbat och fin hjälp med både ned- och uppackning av möbler

Svar från Montrab Västernorrland

Tack snälla Jon-Erik för ditt omdöme!

Evy G
Skrev om Montrab Västernorrland

Fungerade bra kollade i lägenheten där var det hur fint som helst men gick inte ner och kollade förråden får se om dom som tar tar över hör av sig

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket för ditt omdöme Evy, härligt att du känner dig nöjd!

Ann-Christin M
Skrev om Montrab Västernorrland

Trevliga killar, bra bemötande och duktiga

Svar från Montrab Västernorrland

Tack så jättemycket Ann-Christin för ditt omdöme!

Eva Lise-Lotte G
Skrev om Montrab Västernorrland

Vi anlitade först Montrab Dalarna De tog hand om våra tillhörigheter och tömde vårt hus - mycket bra gjort. Montrab Västernorrland slutförde flytten, bra till en början men när vi fick våra tillhörigheter i Härnösand upptäckte vi många trasiga saker, som var trasigt: porslin, glas och en glasskiva till ett gammalt bord. Inte bra!!

Svar från Montrab Västernorrland

Hej Eva Lise-Lotte, vi beklagar att det fanns trasiga saker vid ankomst, jag vet att du varit i kontakt med ansvarig, du får jättegärna kontakta oss igen gällande kompensationen som ni pratade om. kundservice@montrab.se eller 010 330 00 130