Montrab Södra Dalarna

Montrab Södra Dalarna

En del av Montrab montrab.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Montrab, C/O Tysks Express - Din expert inom flytt, städ, montering och förrådslösningar. Vi erbjuder säkert, enkelt och uppvärmt förrådsutrymme, anpassat efter dina behov, från en kvadratmeter och uppåt. Låt vårt professionella team ta hand om städningen - från fönsterputsning och golvrengöring till hemstädning,...

200 omdömen om Montrab Södra Dalarna

Sedan starten hos Reco 2020

Jonathan P
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Enkelt att boka och gjorde en bra flyttstädning, var snabba att åtgärda det som köparen påpekade.

Anders B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Grabbarna som kom var mkt glada, trevliga och snabba.

Ann-Marie B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande från 1,a samtalet. Väl utförd flyttstädning. Trevliga, duktiga tjejer. Kan väl anlita igen och har rekommenderat till andra. Tack!

Pär A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Allt bra, bra kommunikation som alltid med montrab

Erika R
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Vänligt bemötande, tydlig information och ett väl utfört arbete! Nöjd kund!

Joakim P
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande vid bokning, flytten funkade bra, professionellt och trevligt flyttgäng! Ang städning fanns brister i första städomgången men efter att påtalade löstes det snabbt och utan extra kostnad och sen blev det bra! Så helheten mkt bra ! Tack!

Li A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Montrab uppfyllde mina förväntningar och mer. Jag erhöll både städ och flyttservice till annan stad. Jag fick ett bra bemötande med kontoret vid beställning och fick snabba svar på alla mina funderingar och frågor. Städningen gick snabbt och smärtfritt och tjejerna var trevliga och lättsamma. Flytt av bohag gick helt utan anmärkning. Killarna jobbade stenhårt, var fantastiskt trevliga och hjälpsamma och kan verkligen rekommenderas!

Eva T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Ett gott intryck när jag kom hem. Tack

Thomas A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Proffsigt utfört jobb och ett trevligt bemötande.

Elliy M
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Jag anlitad montrad för min flytt fungerade utmärkt

Ulrika R
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Beställde flytt av bohag samt flyttstädning. Dessutom var det samma personer som städat det boende vi flyttade till. Otroligt proffsiga, snabba, trevliga och noggranna. Rekommenderas varmt!

Torbjörn K
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Snabb och bra service, trevlig personal.

Marita W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Vi behövde hjälp med flyttstädning. Fick snabbt kontakt med Montrab. De gjorde ett bra jobb.

Fia B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Montrab Södra Dalarna genomförde såväl flytt och städning på ett föredömligt sätt. Trevliga i sitt bemötande och enkla att ha att göra med. Vi har ingenting att klaga på.

Gunnel B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Lätta att samarbeta med. Vid packningen av bohaget tog de kontakt de gånger osäkerhet uppstod om hur vi ville ha det. Vid lossningen av lasten fick vi också möjlighet stt berätta var olika grejer skulle vara i den nya lägenheten. Inga skador på grejerna. Städningen av lägenheten var också helt perfekt (enligt de som köpt vår lägenhet).

Tilda J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

De flyttade allt jag ville och lite till. Väldigt hjälpsamma på flyttdagen. Inga skador på saker. Har varit lite knepiga att ha kontakt med över mejl, annars bra. Bra pris.

Leif S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande och enkla svar Helt superbra trodde inte flytten skulle gå så enkelt Den hjälp för min flytt Helt toppen med duktiga killar noga med packning och upp packningen Trevliga killar Bara 10 + här 😀🔆🙏🏻

Susanne L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande och trevlig personal. Vi har hyrt förråd och haft flytthjälp. Superduktiga "flyttkillar", effektiva och hjälpsamma. Vi känner oss mycket nöjda.

Elisabeth C
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Proffsigt och trevligt bemötande av den administrativa personalen, trots alla ändringar jag gjorde. Ingenting var omöjligt. Ett tidsschema som hölls och mycket trevliga "flyttkillar". Använde också på rekomendation Montrab till städningen men där vet jag inte hur det blev. Har iallafall inte hört något negativt. Jag kommer definitivt att rekommendera er till vänner o bekanta Tack.

Gustav T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Serviceinriktat och proffesionellt bemötande med effektiv och säker flytthjälp

Anita A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande och bra utfört arbete, som gällde flyttstädning

Lars K
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Trevligt mottagande och ett väl utfört arbete

Eva S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Fint bemötande både i kundtjänst och vid flytten. Så trevliga killar som hjälpte oss.

Jenny B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket proffsigt och trevligt gäng som genomförde både flytt och flyttstädning. Jag skulle varmt rekommendera dem till andra.

Leif B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Flyttningen var super bra så när som att dom räknat fel på 10.m2. Flyttstädningen var allt men inte bra. Glömmt hela uterummet och missar lite här och där. Fixade till det men inte kul att behöva klaga.

Sandra P
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Anlitade Montrab till flyttstädning av en lägenhet på 60kvm och allt blev enligt mig skinande rent. Köparen till lägenheten hade tre punkter att anmärka på och efter ett mejl till Montrab om detta tog de på sig att både kontakta köparen och sedan åka tillbaka för att åtgärda. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Montrab till andra.

Karin B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Vi anlitade Montrab för flyttstädning och transport av möbler vid försäljning av fritidshuset. Vi är helt nöjda med insatserna och kan varmt rekommendera Montrab. De gjorde ett fantastiskt jobb. Tusen tack! Kerstin och Sören Borg

Stig E
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Allt fungerat bra! Nya hyresgästerna nöjda!

Harry L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Jättetrevligt bemötande och perfekt städat. Mycket nöjd med er. Anlitar er igen om det behövs. Mvh Harry och dotter

Dragoja V
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Flyttstäd. Bra dialog! Bra bemötande och lyhörda på plats.

Ebba N
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Fantastiskt fin städning, personlien var jag myck mycke nöjd. Kommer defini använda i framtiden ♡ Mvh Axel men jag vet inte vem Ebba är så hälsa henne

Anna B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Flyttstädning, många saker som missades, kom tillbaka, fortfarande missat några punkter men hon som flyttade in orkade inte ta dit dem igen.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Anna, vad tråkigt att du fick den upplevelsen. Vi lämnar alltid 100% garanti på uppdragen och åtgärdar vilket jag förstår att du fick på ditt uppdrag. Vi hade såklart gärna kommit åter om det fortfarande inte var till förväntningen. Vi ber verkligen om ursäkt.

Björn U
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra förutom att vi skulle betala extra för packlådorna fick ingen information om detta annars helnöjd med allt

Rosita W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Fungerade bra, köparna av vårt hus var nöjda

Karin L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Pålitligt bemötande och ansvarsfull hantering av godset.

Lena J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra flyttgubbar allt gick perfekt

Staffan B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Det var enkelt vid kontakten och allt fungerade mycket bra. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde och kan varmt rekommendera dem till andra.

Marianne B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Jag fick fint bemötande,hela tiden jag hade kontakt med alla inblandade.Ringde några gångeroch undrade om olika saker,alltid trevligt bemötande.Flyttkillarna var fantastiskta ,hjälpsamma, snabba och varsamma om mina flyttsaker. Kan rekommendera Montrab med varm hand,till alla som vill ha en pålitlig flytt.

Bo L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Ett trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete.Vi beställde flytt och hade tidigare flyttat med hjälp av en annan firma, den firman gjorde ett dåligt jobb.Så vi var osäkra hur det skulle bli, men blev glatt överraskade när vi såg hur elegant och smidigt flytten blev utförd.

Jan S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra, vänliga, enkla. De var lätta att bestämma tider och hjälp med. De fixade enkelt städningen när det kom klagomål från de nya ägarna.

Kerstin T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Trevligt bemötande och bra info inför flytten. Allt kom fram i gott skick.

Daniel S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra upplevelse rakt igenom. Tydliga besked, bra återkoppling, väl utfört arbete.

Peter E
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Ett trevlig bemötande från offert till utförande när vi beställde flytt och flyttstäd. Hjälpsamma och flexibla. Vi är så nöjda⭐️

Chirstina T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra service, tillmötesgående då jag behövde hjälp. Hade även Montrab till flyttstädningen för ca 9-10 år sedan, var därför ett självklart val även vid denna flytt

Ulrika B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Allt fungerade bra och besiktningen av lägenheten gick igenom. Tillmötesgående tjej på kontoret.

Jan S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Levererar enligt våra höga förväntningar, trevlig personal.

Birgitta H
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Trevlig personal. Var aktsamma om mitt bohag.

Eva J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bokade en flyttstädning. Fick bra bemötande och bra återkoppling. De som kom och gjorde jobbet var väldigt trevliga och det blev bra resultat. Fick även fakturadatumet förlängt då vi hann åka på semester innan den kom o inte hann hem innan den skulle betalas. Mycket nöjd med allt!

Eva K
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Har anlitat Montrab för både packning, flytt och magasinering. Trevlig personal och bra bemötande. Rekommenderas!

Björna M

Snabbt, aktsamt och jättetrevliga killar som får 10 av oss