Tyvärr så måste jag informera om ett missnöje jag har.
Vi har alltid haft ett bra samarbete från och med kontoret hette ADN Law Advokatfirma och när Kristoffer Sparring har varit involverad så har det alltid funkat bra.
Han känner till att i många fall, från mitt perspektiv, handlar det inte om pengarna utan principen, rätt ska vara rätt.
Tyvärr så har hans kollegor totalt missköt mitt ärende, med tanke på vår lång samarbete så litade jag på hans rekommendation.
Det har ändrats flera handläggare under resans gång,... och till slut så hamnade vi med en praktikant.
Våra ursprungliga krav, handlande om skatte tillägget och inget annat.
Under resans gång så ändrades det på hans kollegors rekommendation till något helt annat.
Det blev långdragen, kostsamt och utan något resultat.
Inför överklagan, då ni inte längre representerade mig, vände jag mig till en annan jurist.
I hans mening var ärendet så långsökt att han inte ”med god samvete” låtit en av sina klienter driva ärendet.
Jag är införstådd i att man kan inte alltid få sin vilja igenom i en tvist.
Men om Kristoffer själv var involverad så tror jag att ärendet hade utvecklat sig på ett annat sätt.
Han hade säker lyssnat på våra argument, och drivit den linje så att vi kom fram till ett förlikning.
Eller dragit i handbromsen tidigare om han gjorde bedömningen, praktikanten Daniel Berger vi hamnade med hade tyvärr inte den erfarenhet för att avgöra det, och senioren Ola Betjemann - som var kopplad i ärendet engagerade sig aldrig på riktigt känner jag.
Jag kände att jag vill att ni ska veta om vad som har hänt, och det missnöje jag har.