Bra service och trevlig personal.
Nordic Optik Övertorneå
Välkommen till NordicOptik! På Storgatan 82 i Haparanda hittar du NordicOptik, inom en kilometer från IKEA och Köpcentret På Gränsen. Vi som jobbar i butiken heter Antti, Pauliina och Kaisa och är alla legitimerade optiker. Vi hjälper dig med allt från synundersökning för glasögon och kontaktlinser till skydds- och terminalglasögon,...
422 omdömen om Nordic Optik Övertorneå
Sedan starten hos Reco 2019
Vänligt benötande. Allt fungerade perfekt utan onödiga väntetider.
Noggrann undersökning med tid för frågor
Allting gick jättebra. Inga konstigheter. Trevlig personal.
Mycket trevligt bemötande, kunniga personer bra information om olika glasögon
Bra bemötande och snabb service.
Gott bemötande, mina förväntningar uppfylldes. Allt var bra. Köpet gällde ögonkontroll.
Mycket bra bemött och trevlig personal. Fick bra hjälp under mina besök.
Bra bemötande och bra service, kan rekommenderas
Köpte mina första par glasögon, fick så bra hjälp att hitta bågar som passade, själv hade man inte fattat nåt av hur dom ska sitta, är dom för stora el små. Man måste verkligen ha professionell hjälp när man köper glasögon och flickorna är verkligen det! Sen att man provat xantal bågar i ett par timmar så var personal lika glada oavsett 😊
Otroligt professionella och hjälpsamma med att hitta produkter för mina önskemål.
Jättebra Nordic Optik Övertorneå
Allting gick snabbt och smidigt väldigt bra bemötande. Mycket bra.
Gott bemötande av trevlig personal .Nöjd på alla sätt.
Dåligt mottagande. Kändes lite oproffsigt och förvirrat
Sain hyvän palvelun ja näöntarkastuksen.
Jag blev bemött bra, och alla är trevliga. Hade inga direkt förväntningar. Tänkte bara att det är en optiker så finns inte mycket att förvänta sig mer än att man skulle få sig ett par nya glasögon. Jag var och kollade synen och köpte mig ett par nya glasögon.
Bra service, bra bemötande, snabbt och effektivt.
Enda optikerbutik jag hittat där de ville testa mina gamla glasögons styrka. Nu blev det ändå nya glasögon och de var tålmodiga med en i synundersökning och val av bågar. Välkomnande och öppna för justeringar i efterhand
Mycket bra. De bästa i regionen.
Jag blev trevligt bemött och upplevde undersökning och råd sakliga och kompetenta.
Professionellt och mycket trevligt bemötande!
En jätte trevlig besök med bra bemötande och. Allt gick bra
Trevligt bemötande Vänlig och kunnig personal
Köpte linser och är nöjd, personalen vet vad dom gör. Kan rekomendera åt andra.
Jag va jätte nöjd fick bra hjälp o de va ordentliga. Köpte glasögon och linser
Synundersökning, otroligt bra bemötande. Vänligt bemötande. Plus glasögonen.
Bra bemötande trevlig personal. Jag köpte ett par glasögon o försöker bli vän med dem.
Bra kundbemötande trevlig personal
Smidigt stöd vid köp av glasögon.
Hjälpsam och trevlig personal, allt gick snabbt och smidigt. Fick även allt till ett bra pris! :) Gjorde en synundersökning för första gången, optikern var pedagogisk och stämningen var avslappnad. Fick hjälp med att välja glasögon och sen kom dem med rätt linser några dagar senare.
123456789101112131415161718192021222324252627282930 kunniga,
Jag blev väldigt bra bemött. Stort tack till personalen på Nordic Optik i övertorneå.
Mycket hjälpsamma och trevligt bemötande.
Bra bemötande.Optiken toppen.Syn unddersökning o nya glasögon m styrka.Rekommenderar Nordic Optik Ötorneå 👍
Jättebra bemötande och förväntade hjälp med och välja glasögon och det infriades så vi är nöjda.
Riktigt bra service och bemötande, de var behjälpliga och kunde ändra bokad till med kort varsel.
Bra service. Fint bemötande av personal. Leverans av de nya glasögonen kom enligt plan.
Köpte nya glasögon och fick bra bemötande hela tiden
Bra och trevlig personal verkar kunna sitt jobb bra
Mycket trevligt bemötande av personal och sakkunniga
Allt bra men bättre sortiment av läsglasögon önskas
Jag blev väl bemött.kunnig och trevlig personal mycket nöjd.
Trevlig personal och bra service , fick hjälp att välja bågar .. mycket nöjd
Heli är duktigt och proffesionell
Bra bemötande och serviceminded! Jag återkommer!
Blev välbemötta när vi kom till Nordic Optik övertorneå Syn undersökning till körkortet
Bra service och snabb, nästan inga väntetider och det börjar direkt. Det var för tidigt eftersom jag kom direkt till det och fem minuter senare var jag redan klar. Bra optiker.
Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Både när det gäller synundersökning och val av bågar.
Jag fick ett mycket professionellt och bra bemötande. Fick hjälp med att hitta rätt glasögonbågar och en tid till optiker med kort varsel, då jag var på besök i min hemort. Glasögonen skickades utomlands, där jag bor. Hade en bra dialog med både optiker och assistenter. Fick en extra kontroll angående eventuell begynnande gråstarr, och fick därtill även med mig några linser mot astigmatism, att prova hemma. Hade även stor hjälp av att välja rätt typ av glas till de nya glasögonen. Efter ca 1 v kom ett sms om att paketet...