Bemötandet var mycket positivt och välkomnande. Jag hade mer förhoppningar än förväntningar och resultatet blev bättre än vad jag kunde hoppas på. Både besöket och köpet av mina glasögon får toppbetyg!
NordicOptik
Välkommen till NordicOptik! På Storgatan 82 i Haparanda hittar du NordicOptik, inom en kilometer från IKEA och Köpcentret På Gränsen. Vi som jobbar i butiken heter Antti, Pauliina och Kaisa och är alla legitimerade optiker. Vi hjälper dig med allt från synundersökning för glasögon och kontaktlinser till skydds- och terminalglasögon,...
519 omdömen om NordicOptik
Sedan starten hos Reco 2019
Jag blev mycket väl bemött av en kompetent och serviceinriktad optiker.
Jag fick ett bra bemötande och fick hjälp med det jag behövde!
5 av 5 säger väl allt. Mycket trevlig och proffsig personal.Rekommenderas till.100%
Bra trevligt, proffsigt,det täcker allt. Hälsn. Hanserik:
Snabb och bra service.trevligt bemötande.toppenbra.
Mycket profinioela ägare bra service
Bra bemötande. Snabbt och effektivt utfört arbete och bra information:)
En bra upplevelse , kort kö och snabb bokning online. Trevlig och kunnig personal
Blev fint bemött och fick den hjälp jag behövde! Smidigt och bra. Rekommenderar att gå dit om man behöver hjälp med synen.
Snabbt och smidig service, trevlig personal som hade koll på sina kunder
Synen blev kollad och arbetet gick som på räls.
Positivt bemötande och bra undersökning köp av glasögon bågar och glas
Synkontroll, bara positivt, smidigt inga konstigheter.
Helt perfekt,kändes väldigt proffsigt
Mycket bra bemött.. En snabb och effektiv affärsuppgörelse.
Det bästa grej jag kan skriva att jag har träffat mycket trevliga personal.
Jag fick mycket bra hjälp och bra bemötande. Jag kände förtroende för att jag fick professionell hjälp.
Jättebra det var kul att veta att jag såg bra och han som jobbarde där var trevligt och snäll
Bra service och trevlig bemötande
Bra och proffsig service. Rekommenderas! :)
Super nöjd med bemötande och service
Trevligt bemötande och bra personal
Mycket trevlig och kunnig personal. Har bara positivt att säga och kommer att rekommendera butiken till mina bekanta
Trevlig bemötande, kunnig personal, blev nöjd med både service och nya glasögon.
Trevligt bemötande och kunnig personal. Tidigare besök på en annan butik (annat varumärke) var en besvikelse så detta besök kändes mycket bra. Utöver detta så blev våra glasögon rejält bättre än förväntat. Rekommenderar varmt. Hoppas att personalen får veta om våran uppskattning, stort tack till er alla 🌹
Bra och trevligt mottagande. Var kunniga med vårat behov. Köpte nya glasögon och ett par extra.
Vänligt och proffsigt mottagande.
Skaffade terminal glasögon, men insåg att mina billiga läsglasögon fungerar bättre, tur att min arbetsgivare betalade.
Hej Eva! Hoppas du är nu nöjd med dina glasögon efter justering. Hälsningar Pauliina, Nordic Optik
Mycket bra. Snabb och professionellt bemötande
Bra man vart behandlaf bra som kund och det gick snabbt och smidigt
Jag tycker det var bra och snabb service.
Super bra service ! Köpte nya glasögon ,verkar fungera bra…
Väldigy bra servise å förstålse för sina kunder
Bra service och mottagande nöjd kund
Det var bra kundservice, hjälpsam, och dem hjälpa dig i tid
Jag fick ett jättebra och fint bemötande med olika synundersökningar och de skickade en remiss till Sunderby sjukhus ögonmottagningen. Det tog bara en vecka så fick jag kallelse dit. Jag är super nöjd med Nordic Optik i Haparanda för all den hjälp jag fick.
Gjorde ett syntest för att ansöka om förarbevis, allt gick smidigt jag är mycket nöjd med besöket
Vänlig och mycket kompetent specialist.
Tack, ni gjorde verkligen bra jobb
Jag upplevde att blev bemött på ett vänligt sätt och servicen var också väldigt bra. Jag inhandlade progressiva glasögon och bågarna var av märket Nike.
Upplevelsen hos NordicOptik var väldigt bra som alla andra gånger som vi varit där.
Mycket bra, bra service och trevlig personal
Trevligt och mycket bra bemötande, behövde inte köpa nya glasögon då synen inte försämrats.
Blev bra bemött, trevlig personal
Bra och trevligt bemötande. Alla förväntningar uppfylldes vid köp av nya glasögon och råd om erbjudanden. Tack.
Bra bemötande. Sakkunnig personal. Fick ta hem bågar att prova.
Superbra service, jag är supernöjd.
bästa upplevelse av en syn butik nånsin
Proffsigt och trevligt. Betryggande