Oh Yes

www.ohyes.nu
  • BadgeTenYears
2 320
4.9

Välkommen till Oh Yes! Vi klipper och färgar. Vill du uppdatera din look med ett riktigt skarpt klipp eller en inspirerande färgning? Vi är ett gäng kreatörer som brinner för att din nya frisyr ska passa ditt huvud, din stil och din personlighet. I din bokade tid ingår alltid konsultation, schamponering, föning & styling och...

2320 omdömen om Oh Yes

Sedan starten hos Reco 2015

Malena R
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Emelie är toppen, har gått hos henne i 10 år. Hon klipper jättebra, vet vad jag tycker är fint och låter mig sitta tyst och vila under en timme - exakt vad jag behöver!

Eva A
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är en mycket duktig frisör, man är alltid nöjd då hon klippt mig. Trevlig, social, vi är flera i min familj som klipper oss hos Åsa.

H (Bara H) J
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var mycket lyhörd och mån om att jag skulle bli nöjd med min hårklippning. Jag kände mig hörd och förstådd. Blev lite stressigt mot slutet men det var mest från min sida. Vera gav aldrig känslan av att jag behövde skynda mig eller skynda processen. Blev lite taken aback under hårtvätten då jag fick en huvudmassage vilket jag inte räknat med, vet inte om det är standard på hårsalonger nuförtiden, har inte klippt mig på ett tag, men hade föredragit att bli informerad i förhand. Alternativt kunna välja bort det helt och hållet. Overall: väldigt nöjd med både service och frisyr :)

Maja S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Den bästa frisören jag haft. En unik förmåga att läsa av kundens hår, personlighet, behov och stil. Håret håller sig snyggt i många månader. Grattis till oss som hittat henne!

Susanne T
Skrev om Sofie en del av Oh Yes

Hade blivit rekommenderad att gå till Sofie för helblekning/folieblekning av kort hår. Bra bemötande i trevlig, skön miljö Resultatet är fantastiskt! Precis rätt nyans!

Erica B
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var jättetrevlig och gjorde ett bra jobb! Skulle verkligen rekommendera!

Malin A
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är fantastisk! Har alltid varit supernöjd när jag klippt och färgat mitt hår hos henne.

Niklas L

Christina C
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Dä är en ynnest att få ha Dejan som frisör. Det han gör är redan kreativ magi. Tack Mr D❤️

Lotta L
Skrev om Oh Yes

Alltid nöjd! Proffsigast å tar sig tid att göra det bästa för kunden!

Filippa S
Skrev om Erion en del av Oh Yes

Erion is a highly skilled hairdresser who always delivers exceptional results, leaving me happy and satisfied every time.

Livia S
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Jag har gått till Emelie i flera år och är alltid mkt nöjd med såväl bemötande som resultat. Hon är mkt lyhörd och noggrann, och kommer även med bra råd om klippning och skötsel. Senast körde jag klippning och toning - perfekt resultat, t.o.m. bättre än mina förväntningar.

Sara B
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Alltid fint bemött och lever upp till förväntningarna varje gång!

Anders B
Skrev om Erion en del av Oh Yes

Den enda som får klippa mitt hår. Har aldrig varit missnöjd och har ej haft någon bättre frisör. Visst kanske lite dyrare men klippningen håller längre och det är värt att gå någonstans där man alltid blir nöjd. ❤️🙏

Sven C

Alltid 5/5. Den absolut bästa frisören

Kristina L
Skrev om Henrik en del av Oh Yes

Kreativ, lyhörd och mycket trevlig!

Maja M
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Incredible artist snd a lovely salon

Emile P
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Toppen frisör! Blev färgad av henne och har fått komplingar dagligen sedan dess. Kan bara rekommedera :)

Nathali T

Snygga lokaler. Rutinerad frisör som förstod precis vad jag ville ha och hur mitt hår skulle tas omhand. Frisörsalong och frisörer med personlighet. Blev mycket nöjd med resultatet!

Molly L
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Jag tycker att Emelie är fantastisk! Hon förstår den visionen jag kommer in för och ser till att mitt hår blir supersnyggt! Hon är supertrevlig och bra på att klippa hår!

Sofia L
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är bäst! Har aldrig någonsin haft en frisör som är så proffsig och som gör sådana underverk med ens hår!

Yvonne H
Skrev om Henrik en del av Oh Yes

En timma med Henrik är som en helg på spa! Han har en stor konstnärlig ådra och klipper fram världens bästa frisyr. Jag går därifrån på lätta steg och känner mig snyggast i stan.

Karin H
Skrev om Sofie en del av Oh Yes

Rekommenderar verkligen Sofie!! ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️!!!!

Carola P
Skrev om Oh Yes

Har under en längre tid hoppat runt bland olika frisörer utan att hitta rätt. Men vilken skillnad det är när en hittar ett proffs! Nicola kom med jättebra tips och hade en tydlig utgångspunkt i vilken klippning mitt hår gör sig bäst i. Kommer absolut fortsätta gå hos henne framöver.

Tanja M
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Blev jättenöjd med frisyren och Vera var supertrevlig, rekommenderar!

Helena G
Skrev om Erion en del av Oh Yes

Bästa frisören, blir alltid supernöjd, rekommenderas varmt!

Milja M
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Vera var välkomnande, lyhörd och fick mig att känna mig trygg.

Lydia M

Toppenfrisör! Lyhörd för mina önskemål och supertrevlig ☺️

Katrin W
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Emelie är väldigt bra på färg och klipper suveränt - noggrann och väldigt kunnig!!

Linda F
Skrev om Sofie en del av Oh Yes

Sofie är superproffsig och lika trevlig. Färgen blev precis som jag tänkte mig. Kan varmt rekommendera henne.

Lisa H
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Alltid super nöjd och både frisyr och färg håller länge!

Elisabeth G
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är mycket kunnig både vad gäller färg och klippning. Hon har ett mycket trevligt bemötande och är noggrann. Vid mitt besök färgades utväxt och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har redan bokat ny tid för klippning och utväxtfärgning om 6 veckor.

Chloé V
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Erfarenheten med Vera är alltid toppen! Hen förstår precis vad jag vill göra med håret och vi har alltid trevligt tillsammans. Dessutom luktar produkterna som används på salongen fantastiskt och man kan fråga att de ska vara veganska. Tusen tack Vera!

Hans Thomas B
Skrev om Sofie en del av Oh Yes

Väldigt proffsig, resultatet/färgen blev precis som hon sa att det skulle bli :)

Tara G
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Super duktig trainee som garanterat kommer bli proffs på det hon gör, noggrann och lyhörd! Blir snart ett återbesök🙂

Fredrik L
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Proffsig och väldigt trevlig. Bästa kombon!

Roksana W
Skrev om Vera en del av Oh Yes

I felt comfortable and I’m happy with the result. I recommend Vera.

Otto L
Skrev om Erion en del av Oh Yes

Har klippt mig hos Erion tre gånger. Lika nöjd varje gång!

Alva S
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Jättetrevlig och proffsig. Rekommenderar varmt!

Marte J
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Jättebra! Trevlig och lätt att prata med, duktig.

Maud F

Så nöjd! Blev precis det jag ville om inte bättre. Och Vera är supertrevlig

Sol .
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Hon är så trevlig och duktig, höll energin uppe under det hela 6 timmars besöket jag hade hos henne.

Emile P
Skrev om Erion en del av Oh Yes

Bästa frisören i Stockholm, särskilt om man har lockigt hår!

Hedvig C
Skrev om Vera en del av Oh Yes

Super trevligt bemötande. Jag kände att Vera lyssnade på mina önskemål och klippte så som jag tänkt mig, och jag blev mycket nöjd med resultatet

Ludwig L
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Fantastiskt trevligt och genuin person!

Max N
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Dejan är toppen! Otroligt duktig i hantverket och väldigt snäll, varm och omhändertagande. Sen är han rolig också, alltid en trevlig stund att klippa sig hos honom.

Theres R
Skrev om Emelie en del av Oh Yes

Noggrann, kreativ, kom med bra förslag och förstod vad jag ville ha både med klippningen och färgen

Louise S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är väldigt vänlig och oerhört erfaren vad det gäller klippning. Jag känner mig fullkomligt trygg i hennes händer. Hon är inlyssnande och samtidigt driven.

Linn L
Skrev om Elisa en del av Oh Yes

Jättetrevlig och förstod vad jag ville ha! Toppen-frisör!

Johanna T

Alltid trevligt, alltid fräscht - kommer aldrig byta frisör (Lilli) och har gått hos henne sedan 2003.