Åsa

144 omdömen om Åsa

Sedan starten hos Reco 2019
Louise S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är väldigt vänlig och oerhört erfaren vad det gäller klippning. Jag känner mig fullkomligt trygg i hennes händer. Hon är inlyssnande och samtidigt driven.

Eva H
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Välkomnande och genuin. Lyhörd för mina tankar men använder sen sin erfarenhet och stora skicklighet så att resultatet blir väldigt bra.

Olga T
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är den bästa! kreativ, uppmärksam och lättsam. rekommenderas stark.

Hedvig Yun Zhi W
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

När jag kom in i salongen visste jag inte riktigt vilken frisyr eller färg jag ville ha. Åsa lyssnade på mig, ställde frågor och kom med olika förslag. Jag blev supernöjd med både klippningen och färgen! Åsa var otrolig! Jag rekommenderar varmt Oh Yes!!

Stella H
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Åsa är den mäktigaste frisören i Sthlm.

Annacarin H
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Otroligt skicklig frisör. Noggrann precis klippning anpassad till hårets kvalitet och önskad stil, säker på färg. Ger råd om man vill ha.

Emma O
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Fantastisk frisör och kreatör, enorm färg- och formkänsla, trevlig och lyhörd. Så grattis alla som får sitt hår omhändertaget här

Tetiana S
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Bra och professionellt, uppmärksam till alla detaljer

Elvira M
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Oh yes, det var ett mycket trevligt första besök på salongen. Oh yes, Åsa var mycket duktig och trevlig! Oh yes, jag kommer igen! Ooooh yeeees rekommenderar varmt!!!

Janina J
Skrev om Åsa en del av Oh Yes

Sååååå duktig och supertrevlig. Även om man kommer en vecka för tidigt så ser Åsa till att lösa det. Fantastiskt att ha en frisör som är proffsig både i yrket och i bemötandet mot kunden. Var rädd om henne!