Åsa är en mycket duktig frisör, man är alltid nöjd då hon klippt mig. Trevlig, social, vi är flera i min familj som klipper oss hos Åsa.
150 omdömen om Åsa
Den bästa frisören jag haft. En unik förmåga att läsa av kundens hår, personlighet, behov och stil. Håret håller sig snyggt i många månader. Grattis till oss som hittat henne!
Åsa är fantastisk! Har alltid varit supernöjd när jag klippt och färgat mitt hår hos henne.
Åsa är bäst! Har aldrig någonsin haft en frisör som är så proffsig och som gör sådana underverk med ens hår!
Alltid super nöjd och både frisyr och färg håller länge!
Åsa är mycket kunnig både vad gäller färg och klippning. Hon har ett mycket trevligt bemötande och är noggrann. Vid mitt besök färgades utväxt och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har redan bokat ny tid för klippning och utväxtfärgning om 6 veckor.
Åsa är väldigt vänlig och oerhört erfaren vad det gäller klippning. Jag känner mig fullkomligt trygg i hennes händer. Hon är inlyssnande och samtidigt driven.
Välkomnande och genuin. Lyhörd för mina tankar men använder sen sin erfarenhet och stora skicklighet så att resultatet blir väldigt bra.
Åsa är den bästa! kreativ, uppmärksam och lättsam. rekommenderas stark.
När jag kom in i salongen visste jag inte riktigt vilken frisyr eller färg jag ville ha. Åsa lyssnade på mig, ställde frågor och kom med olika förslag. Jag blev supernöjd med både klippningen och färgen! Åsa var otrolig! Jag rekommenderar varmt Oh Yes!!