Upplevde vibrationer och missljud i framvagnen. Lämnade in bilen för kontroll på bilverkstan på Okq8 i Kungsängen. Fick svaret att man inte hade hittat något problem, kostnad 490kr. Två dagar senare upplever jag samma problem som tidigare och får hjälp med felsökning på annan verkstad. Man upptäcker då att vänster framfjäder har gått av (tydlig rost på brottytorna), att höger damask vid drivknut är trasig och att drivknuten är skadad samt att hjullager höger bak är dåligt. Känner mig blåst på pengarna för felsökningen på Okq8 kan man säga!
OKQ8 Bilverkstad Kungsängen
Välkommen till OKQ8 bilverkstad i Kungsängen! Vi är en fristående verkstad som arbetar med de flesta bilmärken och erbjuder ett brett utbud av service- och reparationstjänster för din bil. Oavsett vad det är som krånglar eller behöver åtgärdas på din bil har vi en mekaniker som vet vad som ska göras. Vi hjälper till med att...
56 omdömen om OKQ8 Bilverkstad Kungsängen
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Lämnade in däck och fälgar för omläggning. Jag fick tillbaka hjulen helt trasiga i lacken. Deras maskin hade gjort djupa repor som en ring ca 10cm från centrum, ända in till metallen. De hade dessutom slagit bort stora bitar av lacken runt fälgarnas kanter. Mina fälgar för 30.000kr ser nu förjävliga ut. Rekommenderas absolut inte.
Mycket bra och kuligt bemötande. Jag fick bra pris på en reparation av fjädrar i framvagn på bilen. Service är alltid billigare än märkesverkstan!
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Huvudsakligen tvätt i gör det självfallen. Helt ok service även om jag ibland reagerar på att man efter avslutad tvätt får stå i kö innan man får stämpla av använd tid i hallen. 4 min väntan i kö medför ca 10 kr extra
Gott bemötande och snabb hjälå
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Bra snabbt byte till vinterdäck
Hej Det var min man som besökte er och bytte däck på min bil. Han var nöjd👍 Mvh Hälsar Tina Teljstedt
Däckbyte, snabbt och effektivt som vanligt
Jag är många år kund hos verkstad och köpte många gånger däck o var nöjdaSam tid bil service o personalen är trevligt.
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
Sist jag ville ha hjälp,men jag var nog osynlig,ingen brydde sej.dom såg mej de vet ja,så de fivk bli en annan verksta.
Hej, OKQ8-meckarna har stort kunnande och hanterar jobben snabbt och effektivt. Jag har fått bra service och trevligt bemötande varje gång någon av mina bilar har krånglat. Reparations-kostnaden ligger betydligt under vad märkesverkstäderna tar vilket är tacksamt när bilarna är gamla och snart faller för ålderstrecket. Fortsätt så.
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Köpt nya däck och nytt batteri
Har fått hjälp varje gång ! Lätta att ha att göra med ! Löser problemen ! Snabb service ! Rimlig kostnadsnivå ! Förtroendegivande ! Nöjd kund !
En helt fantastisk personal som alltid, alltid är glada, vänliga och hjälpsamma oberoende vilka bil problem jag har som kund! Toppen-bilverkstad!
Hej, jag var där för byte till vinterdäck personalen kollade upp mina vinterdäcken det visades att två av däcken var på gränsen till att vara godkända att köra med. Frågade om det fanns tid och möjlighet att få byta till nya vinterdäck när jag ändå var där fick till svar att det går bra om bara jag hade tid att vänta. Upplevde besöket mycket positivt och bra servicekänsla av personalen.
Trevlig personal,hjälpsamma med mina frågor. Bra pris på vad som skulle utföras.
Jag servade bil, han gjorde ett bra jobb och jag blev bra bemött. Jag kan rekommendera den verkstaden.
Bemötandet var trevligt och vänligt. Jag fick komma in med kort varsel för att besiktiga min bil. Till OKQ8 bilverkstad återkommer jag år från år.
Trevligt bemötande, mycket flexibla, duktiga och snabba.
Fick tid snabbt, Bra bemötande, Flexibla m nyckel o betalning. Däckskifte
Alltid hjälpsamma med både att hitta tid för service o med råd. Har gjort både allmän service o av akut variant. Använder även deras däckförvaring som fungerar alldeles utmärkt o innebär snabb bytesservice.
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
Bra jobb till bra pris Trevligt bemötande
Mycket yrkeskunniga och hjälpsamma. Rimliga priser.
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Nu blev det fel! Jag har inte varit hos er...hälsning Johan
Trevligt bemötande, kunniga mekaniker och helt ok priser
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Hej! Personalen på verkstaden med Johan i spetsen är Alltid hjälpsamma och Trevligt bemötande! Ger sig tid. Bra utförda jobb! Med vänlig hälsning, Margareta af Ugglas PS . OK stationen i sin helhet fungerar utmärkt Har god service och vänlig personal
Personligt och proffsiga o håller det De lovar ,
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Mycket bra verksta med kort väntetid! Jag är väldigt nöjd Eva Ljung
Hej Alltid vänligt bemötande. Får hjälp med de mesta när man behöver.
Mycket nöjd med allt , är en återkommande kund
Eva Ljung Mycket nöjd med service och reparationer!
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Div fix efter besiktningen. Mycket bra som vanligt.
Jag började med däckbyten. Sedan blev det mer och mer. Jag har nu börjat med hel bilservice. Jag kollar alltid om verkstaden fixar någon reparation eller inte. Bara om inte åker jag till märkesverkstad. Jag gillar OKQ8.
Lite känsla av bysmed... det räcker som kommentar..........xchhjjjjghkifjjutjjtyyiujjutthuuyuihgfjjhhy
Jättebra och prisvärt. Allt fungerar så enkelt Har provat flera verkstäder men jag föredrar OKQ8.
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Aldrig använt, så vitt jag vet ....
Hej! Vill upplysa Er om att Inger Birgitta inte är ägare till Bilen längre. Ägare är jag, Kristina Vestberg. MVH Kristina Vestberg
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Lätt att hitta luckor för service / rep. Bra prisnivå. Lättkommunicerat.
Byte av bromsskivor. Snabb service till bra pris.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Smidig och snabbhjälp med bra öppettider
Jag har inte anlitat OK/Q8 bilverkstad så det är lite svårt att komma med ett omdöme. Vad jag minns har det fungerat utmärkt.
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Jag servar min bil, skiftar hjul, frågar om råd, får alltid bra bemötande och hjälp.
Oseriösa, satte på bromsarna fel. Var tvungen att åtgärda detta på annan verkstad.
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Personalen är jättekunniga och bemötandet är alltid bra. Rekommenderas!!
Bra service samt bemötande. Rekommeras.
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc
Bemötandet är bra och jag har alltid fått hjälp samma dag. Smidigt att man kan hämta bilen fram till kl 22.
Jag har använt deras service flera gånger, det är praktiskt att kunna betala med Ok kortet, det ligger i närheten . Service kan förbättras på en del punkter dock är Johan en resonabel person när allting kommer på sin spets vilket underlättar. Ibland har jag varit nöjd ibland inte helt men det gick att ordna det till slut och vi kunde komma överens.
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Alltid tillmötesgående och snabb service! Lever upp till mina förväntningar.
Har servat min bil där och lagat/bytt delar till min sambos bil.De gör ett bra jobb i kungsängen och är ärliga med vad de kan ta an eller inte. Rekommenderas.
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Bra service. Vänligt tillmötesgående. Det mesta man önskar finns i butiken. Verkstaden är jag helt nöjd med
Alltid positivt bemötande och hjälpsamhet😃
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Sa ett pris till min son i telefon men tog sedan ett högre pris efter jobbet och förnekade att de hade gett min son ett sådant prisförslag. Enda anledningen till att jag svarar på detta är för att pengar skänks till något bra.
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi