Trevligt och professionellt bemötande till full belåtenhet
Optiktjänst i Borgholm AB
Optiktjänst i Borgholm är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av moderna glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service....
193 omdömen om Optiktjänst i Borgholm AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket trevligt och kunnigt bemötande.
Fick som vanligt ett bra bemötande av personalen gjorde synundersökning o utprovning av nya glasögon
Vänligt och proffsigt bemötande
Har jag något att klaga på så säger jag det direkt till Ted är ni nöjda.
Trevligt bemötande, fin butik med stort utbud, och efter besöket blir man mer klarsynt än tidigare.
Jag blev väl bemött och fick all information jag behövde.
Kunnig och serviceinriktad. Gjorde alla möjliga undersökningar. Köpte nya glasögon med titanbågar. Sitter som en smäck. Mycket nöjd.
Fick förslag på tid för synundersökning - superbekvämt. Proffsigt, vänligt o trevligt bemötande som alltid. Fick bra hjälp att välja nya glasögon. Det är mitt andra par glasögon jag får hjälp med. Kan varmt rekommendera Optiktjänst i Borgholm.
Bra bemötande, en trygg upplevelse.
Köpte nya glasögon, mycket trevlig personal o bra bemötande.
Mycket trevlig personal. Mycket kunnig optiker. Köpte både vanlig glasögon och bytte glas i mina solglasögon. Rekommenderar denna butik . Mycket bra bemötande
Serviceminded, "ärlig" i försäljningen. Bra utbud av bågar
Mycket trevligt och bra bemötande.
Trevliga och måna om att tillgodose mina behov. Köpte två par olika glasögon.
Bra och professionellt bemötande. Bra rabatt.
Synusk och val av nya bågar. Väl bemött, proffsig optiker, informativ. Utprovning av nya bågar: - Hade förväntat några frågor om vad jag tänkt mej för typ av båge. - Övrigt; bra urval som jag fick testa När jag hämtade de nya glasögonen: - Ingen ordentlig kontroll av anställd att glasögonen satt bra. - Ingen förfrågan om jag önskade köpa rengöringsmedel till de nya glasögonen. När jag kom hem samma dag och provade glasögonen märkte jag att skänklarna är olika tröga när jag viker dem. Mycket irriterande! Är...
Tack för att du tog dig tid att skriva ett nyttigt omdöme för oss. Sedan vill jag be om ursäkt om du inte upplevde vår service så god som vi vill leverera till våra kunder. Det är en miss från vår sida. Jag hoppas att du kommer tillbaka så vi kan justera den tröga skalmen och justera passformen på bågen. Självklart ska du också få rengöringsmedel till din nya glasögon! Mvh Ted Johansson, Optiktjänst i Borgholm
Helt fantastiskt personal, service och bemötande
Slank in för att prova ett par bågar som jag såg i fönstret när jag gick förbi (alltid snygga bågar i skylten) och gick ut med utprovade nya glasögon. Varför, jo trevlig och flexibel personal, lätt att prata med, bra optiker (Ted) och framförallt en känsla av kompetens och kundfokus.
Allt gick bra, Däremot var det brist på personal när jag var där men inget för stort att klaga över
Proffsigt och vänligt bemötande. Förväntar mig kunnigt omhändertagande vilket jag fick. Min upplevelse var att få den tid jag behövde i lugn och ro. Jag köpte synundersökning och nya glasögon.
Jag fick ett trevligt bemötande av en kunnig optiker när jag bokat tid för en syntest för att prova ut mina nya glasögon. Jag fick också goda råd när jag skulle välja nya glasögonbågar. Allting kändes bra och gav ett proffesionellt intryck, så jag förblir en trogen kund!
Proffsigt och trevligt bemötande!
Mycket nöjd med mina glasögon, Trevlig och proffsig personal.
Trevligt bemötande., trevlig personal, bara att komma tillbaks ifall jag behöver hjälp om glasögonen behöver rättas till.
Bra service, kvalitet, priser och kunnig personal.
Utmärkt som alltid. Stora förväntningar och dom levde verkligen upp till dessa. Lugnt och behagligt även när det är många kunder. Jag köpte nya glasögon.
Jag blev bemött av en glad, kunnig personal Anledning till besöket var att jag inte kunde läsa den lilla texten i ÖB vilket var irriterande, nu klarar jag det bättre vilket känns bra. Särskilt glad över solglasögonen som jag älskar
Kunnigt, omtänksamt och kommunikativt lyssnande, med en touch av personligt och lättsamt bemötande .
Toppen ställe 👌 Toppen trevligt bemötande kunnig personal ! Toppen
Trevligt och kompetent bemötande.
Mycket nöjd med bemötande, undersökning och resultat!
Mycket bra, trevlig personal. Köpte inget skulle bara göra syntets fö att förnya körkortet.
gick den extra milen för att hjälpa, rekommenderar!
Proffsigt och trevligt bemötande. Grundlig och kompetent.
Nya glasögon. Bra bemötande och service.
Trevligt bemötande. Mycket bra service. Förklarade och visste vad de pratade om.
Mycket bra med mycket dyrt för progressiva glasögon med "ljusreglering" Nästan 11000 kr., vilket jag upplever som ovanligt kostsamt för varan. Bemötandet var dock bästa tänkbara.
Ett personligt och varmt mottagande.
Trevligt och tillmötesgående bemötande Kunnig personal Snabb service
Väl omhändertagen. Vänligt bemötande. Ingen väntan .snabb leverans. Fungerande glasögon
Trevligt och professionellt bemötande, allt var till belåtenhet.
Mycket bra god service engagerad personal.
Trevligt bemötande som gav ett förtroendegivande och säkert intryck. Nya progressiva glasögon och nya bågar.
Trevlig och snabb! Inga krusiduller. Och lokalt företag
Jättebra service och professionella och snygga såklart 😆
Bra service och kunnig personal!!!
Bästa bemötande! Synundersökning gjordes och nya glasögon köptes. Fick hela tiden tydlig förklaring och vägledning. Mycket nöjd!
Jag var på besök i Borgholm och gjorde en chansning att de hade tid för en synkontroll. Jag kom in direkt och betjänades av en sympatisk optiker. Smidig och trevlig personal. Ren och fräsch butik.
Så nöjd med mina nya glasögon! Tack!! 🤩