Anlitades enligt rekommendation från advokat under pågående tvist.
Skulle lämna expertutlåtande på ett jobb som var uppenbart felaktigt enligt ett tiotal punkter enligt annan besiktningsman.
Vid utförande av besiktning sade han att han knappast köpt en lägenhet i det skicket och att jag som lekman minsann borde veta både hur man kontrollerar lutning på undergolv och tätskiktsanslutningar mot golvbrunn. Vid fuktmätning som gav utslag sades att det inte behövde vara felaktigt, samma sak gällande plattsättning och golvbrunn,... bara för att det såg illa ut behövde det inte vara fel eller farligt. Uppfattade det som att åsikten var att jag som lekman fick skylla mig själv för att ha köpt en lägenhet som efter nyttjande visade sig ha stora fackmässiga brister.
Vid rivning och renovering visar det sig att samtliga punkter som av Projektekonomi sagts vara ofarliga eller endast kosmetiska är riktigt allvarliga och troligen riskerat både fuktskador och personskador.
Ingen skriven dokumentation lämnades över huvud taget från Projektekonomi, men däremot en faktura på 4725kr för 1,5h besiktning. Fakturan innefattade 4 timmar, där 2 timmar restid fakturerades som arbetstid, utöver det tillkom även milersättning på 40kr per mil. Milantalet kryddades från faktiska 9 till 12 mil. Även restiden som enligt eniro är 82 minuter blev alltså 2h.
Vid försök att påtala att jag inte var nöjd med arbetet och att det dessutom saknades dokumentation om arbetet fick jag ett mycket otrevligt bemötande där jag skulle anmälas till Kronofogden. Att Projektekonomi lämnat felaktiga uppgifter muntligen eller att min ekonomi var pressad pga renovering togs ingen hänsyn till. Dokumentation har ännu ej erhållits utan det skulle kosta extra om jag ville ha det.
Jag tänker inte skriva någonting personligt men jag tror det framgår att jag starkt avråder från att anlita detta bolag.