Sunkraft Energy Sweden AB

3.0

2 omdömen om Sunkraft Energy Sweden AB

Ture Magnus S
Skrev om Sunkraft Energy Sweden AB

Fick solceller installerade men ingen av elektrikerna kunde följa elsäkerhetslagen och dessutom så struntade dom fullkomligt i hur anläggningen var planerad, dom gjorde så lite som möjligt men fick göra om rubbet 1 månad efteråt när jag ville bryta avtalet.

Reco tipsar!
TioTak AB
4.2/5 i betyg av 127 omdömen 4.2 av 127 omdömen
Badge2024

Fenomenalt duktiga takläggare från vårt östra grannland Finland som gjorde ett jättebra jobb, kan inget annat än rekommenderas på det varmaste, nu har jag ett tak som är tätt och med de garantierna som följer med taket kan jag inget annat än känna mig trygg i framtiden. TioTak:s representanter fick jag omedelbart stort förtroende för både före och efter att köpekontraktet tecknats och det dröjde inte många dagar förrän kontakt upprättats mellan företagen, ställningsbyggarna, TioTak och företaget som levererat solcellerna var här och plockade ner de som låg på taket och till dess att de var uppe igen, ställningarna användes av båda företagen så det blev ett WinWin projekt av hela jobbet.

Lars-Inge T Lars-Inge T
Läs mer omdömen
Alf Peter Ö
Skrev om Sunkraft Energy Sweden AB

Grymt bra utfört! Jag fick ett otroligt fint bandtäckt tak som jag kan lita på i många år frammåt, vid takarbeten på mina andra hus så kommer jag utan att tveka att anlita denna genompålitliga firma.