Bra bemötande och lösningsorienterat vid beställningstillfället, sedan tappades förmodligen beställningen bort några veckor. Efter förfrågan tog procesen fart igen. Inväntar leverans innevarande vecka, hoppas det inte glöms igen.
Pooltime.se
Pooltime är din pålitliga partner för totalentreprenad inom poolbygge i Sverige! Vi skapar skräddarsydda drömpooler som passar din trädgård. Med rabatterade premiumprodukter och högkvalitativa poolalternativ, inklusive miljövänliga alternativ som PP Pool och Thermopool, garanterar vi en livskvalitetshöjande investering. Tillsammans...
61 omdömen om Pooltime.se
Sedan starten hos Reco 2024
Pooltaket är av hög kvalitet, Lätt att beställa, Snabb leverans till Danmark, Bra kundservice .
Reparation av Aseko salt .Bra bemötande och bra service.
Det jag beställde va trasigt det va en pool pump
Beställde ny pool pump Snabb leverans,kunnig personal allt var toppen 😀
Har varit ett bra bemötande och bra leverans av varan. Den är ännu ouppackad så jag kan inte bedöma kvaliteten
Mark och teamet på pooltime har varit vädligt proffsiga att jobba med. Vi hade en del strul med installationen av vårt pooltak, men Pooltime var behjäpliga och kommunicerade hela vägen fram till en lösning vi var nöjda med. Mvh Anders
Pooltime låg bra prismässigt. Jämförde med Folkpool som var betydligt dyrare,och ingen frakt ingick. Trevlig dam på kontoret som heter Maria.Jag messade några gånger och fick svar direkt på mina frågor.Pooltaket landade här ute hos mig på Fårö efter 14 dagar efter beställning.Bra jobbat. Poo,taket står ännu i box,så något övrigt kan jag inte bedömma Mvh Owebjorkander@gmail.com
Billigt,Bra, enkelt och smidigt. snabb återkoppling vid frågor.
Bra bemötande och snabb respons men att inte kunna följa leverans ser jag som ett minus.
Enkelt att beställa och bra leverans
Det gick fort och smidigt Där handlar jag igen.
Man bemöts proffsigt och det finns en vilja att hjälpa kunden - både innan köp av pool och efteråt med hjälp av skötsel osv.
Snabb leverans och bra support!
Lättförståelig webbsida och snabb leverans
Fick bra bemötande med frågor, lite oklar leverans tid.
Mycket trevligt bemötande 😊. Kan varmt rekommendera
Snabb leverans och bra pris på den pump jag köpte.
Långsam leveranstid. Faktura utskickad före jag fått beställda produkter.
Hej Lars Tack för din recension. Under 2024 har våra pooltak sålts dubbelt så många än året innan vilket gjorde att fabrikerna fick svårt att leverera och leveranstiden blivit något längre än utlovad. Vi har dock jobbat tillsammans med fabriken och nu ligger leveranstiden på de flesta pooltak på maximalt 2-3 veckor. Beträffande fakturan så skickas fakturan ut alltid i samband med att leverans av pooltak bokas från vårt lager i Linköping. Leveransen tar upp till en vecka medan vår faktura har 10 dagars vetalningstid...
Det pooltaket vi ville ha hade väldigt lång leveranstid (trots annat besked på hemsidan) så vi blev erbjudna annat tak, något dyrare, till samma pris. Mycket trevligt bemötande. Taket är levererat men inte monterat ännu. Kontakten hittills har fungerat bra liksom leveransen.
Hej Charlotte Tack för din recension. Våra Nivokit taken har varit jättepopulära i år och det har gjort att fabriken hade svårt att tillverka dessa i den takt som vi sålde. Därav blev det något längre leveranstid men vi jobbar på att få ner väntetiden på dessa och just nu ligger vi på 2-3 veckor. Ha en solig sommar!
Bra priser snabb leverans och med montering snabb och bra kvalitet.
Otroligt snabb leverans. Bara positivt.
Enkel och snabb affär och leverans inom utlovad tid som dessutom var riktigt kort! Helnöjd så långt
Jag har en gammal produkt som inte längre lagerförs, jag fick snabbt svar och den support jag behövde. Anledningen till 4/5 är att jag i första leveransen fick fel grejer då fraktsedlar hade förväxlats, men återigen så svarades det snabbt i telefonen och felet åtgärdades med en ursäkt av ägaren på Mail. 2 dagar efter fel reservdel skickats så fick jag rätt grejer. Förväntade mig inte den höga servicenivå jag fick och är positivt överraskad.
Mycket snabbt svar och agerande med omedelbar leverans enligt samtalet vi hade. Köpte poolvärmepump och räddade badtemperatur inför midsommar. Hade beställt på annat håll för leverans i maj vilket inte ens var löst 17/6 utan löfte om leveransdatum varför den beställningen avbokades.
Beställde pool liner förväntade mig 6 veckors leveranstid men kom efter 3 veckor.passade perfect mycket nöjd.
Eftersom jag inte har fått pooltaket ännu har jag svårt att göra ngn bedömning men trevligt bemötande av säljaren som jag var i kontakt med andra gången.
Hitintills har allt fungerat bra, pooltaket är levererat men ej ännu monterat. Kontakten fungerade bra och likaså leveransen.
Proffsigt bemötande. Bara positivt att säga så långt. Väntar nu med spänning på att montör ska komma och färdigställa.
Enormt kunniga och hjälpsama, Bra priser och bra produkter att välja emellan.
Enkel beställning, mycket snabb leverans. Ett rent nöje.
Blev inte uppringd som lovat, fick ringa tillbaka nästa dag. Sen tog det 5 h tills dom ringde. Trevlig säljare som inte hade koll på att han ringde samma kund 2 ggr. Han var dock trevlig och hjälpsam. Lät som att han ringde från bilen, massa bakgrundsljud. Störande och inte ok
Hej Katarina Tack för din recension. Vi följer upp alla våra missade samtal och har man ringt till vår växel två gånger på en dag så kommer vi ringa er också två gånger. Även under vår högsäsong (maj månad) vill vi hjälpa så fort som möjligt därför kan det såklart hända att vi ringer mellan våra hembesök i bilen. Vi kommer se över varför ljudkvalitén varit dålig, men hoppas att du fick hjälp med ditt ärende.
Mycket bra. Leverans av pooltaket gick snabbare än förväntat.
Korrekt svar snabb leverans med rätt grejor. Man blir lycklig
Funkar bra, varan kom i tid, riktigt snabb leverans.
Mycket bra jobb av Mark! Svarar på mejl löser problemen och sätter kunden i centrum 🤗 Hälsar Mikael
Mycket trevlig personlig kontakt och snabb respons vid frågor.
Snabb leverans och bra inpackade produkter
Mark är mycket trevlig och hjälpsam
A very good and fast service. Replying on mail the day after
bra pooltak bra bemötande nöjda
Tycker inte så mycket då jag ännu inte fått de beställda varorna.
Hurtig og uddybende svar, altid god respons
Köpte ett infinity pooltak för några år sedan och är nöjd med helheten!
Pooltime är väldigt kundorienterade och gör allt för att förstå och uppfylla kundens önskemål. Jag har enbart goda erfarenheter av Pooltime, dom är flexibla och som redan sagt väldigt kundorienterade,' Jag kan på det varmaste rekommendera Pooltime som leverantör.
Bra priser på pooltak, varor på lager och snabb leverans.
Kanon bra service. top produkter
Tog väldigt lång tid leveransen. Företaget var inte flexibelt att boka tid baserat på tillgänglighet och kommunikationen var dålig att jag behövde jaga dem hela tiden.
Hej Ludwig Beklagar att ditt pooltak kom senare än utsatt tid. Jag ser att du la beställningen 17/9 och pooltaket var tillfälligt slut och kom in 5/10 och gick från vårt lager med Schenker kranbil samma dag. Därefter kunde inte Schenker nå dig fram till 16/10 när taket kunde levereras. Du har skrivit till oss om önskemål att extra skenan ska skickas tidigare än pooltaket och detta var inte möjligt eftersom skenorna kommer med själva pooltaket. I normala fallet har vi leverans på ca 2 veckor och när det är utanför säsong...
Snabbt och prisvärt ! Bra kommunikation ! Proffsigt !
Helt ok. Däremot så saknades monteringsanvisningar för pooltaker när jag skulle börja montera ihop taket. Därför så långt betyg
Hej Dan Tråkigt att se att vi endast får 3 stjärnor av dig 😞 Nivokit är ett populärt pooltak som säljs av flera återförsäljare under annat namn (exempelvis Folkpool Galant) och därför skickar vi inte med någon manual utan den finns att ladda ner från vår hemsida. Dessutom sparar vi miljön eftersom manualen ändå kastas efter monteringen. Hoppas att du får stor glädje av ditt pooltak och kanske även ändrar ditt betyg då vi på Pooltime försöker göra vårt bästa för att hjälpa dig 😉