Pool i Skåne

Topp 5 företag inom pool i Skåne

• Pooltime.se

66 omdömen
    Lasse H
    Lasse H: Snabbt och prisvärt ! Bra kommunikation ! Proffsigt !
  • Christian Viberg Byggnads AB

34 omdömen
    Gunnar H
    Gunnar H: Bra bemötande från början, bra redovisning av arbetet löpande under tiden. Mycket duktiga och kunniga arbetare. Kan rekomdera detta byggföretag.
  • Poolkemisten Sverige

299 omdömen
    Välkommen till Poolkemisten, vi erbjuder de bästa priserna och den bästa servicen. Vi har över 10-års erfarenhet i branschen och är den ärliga pool- och spabutiken!
    Dennis I
    Dennis I: Proffsigt bemötande och supertrevlig personal som är superkunniga på alla ämnen som berör pool grejer!
  • Jörgen N
    Jörgen N: Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till vår stora belåtenhet. Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade klanderfritt, snabbt och effektivt. Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna. Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
  • Jens Fredrik N
    Jens Fredrik N: Sjukt bra service, beställde på morgonen och en hel pall med prylar skickades vid lunchtid…. Ringde tom och beställde lite extra prylar innan pallen gick och inga problem, stor tumme upp för gänget på Österlens Poolcenter🤘