Porto Fino

2.6

5 omdömen om Porto Fino

J
Skrev om Porto Fino

Mycket bra känsla efter gårdagens middag på Portofino! Maten - mycket god mat, alla i mitt sällskap var nöjda. Vi åt alla varsin pastarätt där favoriten utan tvekan var den med strimlat kalvkött, tryffel, baby spenat etc (några tyckte det var en av de bästa pastarätterna de ätit!). Personalen - VÄLDIGT noggrann, trevlig och professionell personal med glimten i ögat. Hela kvällen kände vi oss väl omhändertagna och sedda som gäster. Man behövde aldrig vänta på något, vin- och vattenglas fylldes smidigt på. Vi satt i...

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 4932 omdömen 4.2 av 4932 omdömen
BadgeSevenYears

God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ

Mattias B Mattias B
Läs mer omdömen
Peder P
Skrev om Porto Fino

Inte godkänd som helhet förhållande pris. Snålt tilltagna upplägg utan tillbehör förvisso kött, fisk och pasta rätt smak rik Efterrätter är mycket goda men miljön är bullrig och service imponerade inte vi tycker att atmosfären är inbjudande men det saknas mer personlig, vänlig personal t ex vår son firade sin 16e födelsedag och vi bad om några ljus och fick ett ynka på efterätt utan några vänliga ord Således, engagemang och mat är inte prisvärd.

Helene B
Skrev om Porto Fino

Ingen bra erfarenhet. Otur? Inför ett teaterbesök gjordes bokning till 17.00 då de öppnar. Vid ankomst ignorerades vi av personalen under hela tiden vi hängde av oss, stod och väntade i 4 minuter och klädde på oss och gick igen. Ingen reaktion. Inte ett "Välkommen!" inte ett "pip" trots att de fanns där i den lilla lokalen upptagna med annat under hela tiden. Inte ens när vi sa "Men, vad är det här?" tillräckligt högt. Så vi gick, stod kvar utanför fönstret en stund och försvann utan en blick från dem åt vårt håll. Snacka om osynliga gäster.

Reco tipsar!
Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Stefan H
Skrev om Porto Fino

Alldeles för dyrt i förhållande till matens kvalitet. Förrätterna minimum 150 kronor upp till 190 utan att de var något speciellt. Dyra pastarätter (150-200)som mest kändes mastiga och för salta. För hög ljudnivå enligt min uppfattning.

Robert N
Skrev om Porto Fino

Mycket bra mat och väldigt bra personal. Genuint och högklassigt utan att priserna drar iväg.

Sponsor
Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4391 omdömen 4.0 av 4391 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go