Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Pro Sweden

Pro Sweden

5.0

Pro Sweden hjälper till att förbättra din livskvalité genom att erbjuda hushållstjänster i ditt hem. Vi hjälper dig att få mer tid för familj och vänner och till en meningsfull fritid. När du har beställt hemstädning av oss kommer du att första gången få träffa en ansvarig arbetsledare. Tillsammans med dig och utsedd städpersonal,...

6 omdömen om Pro Sweden

Nikola T
Skrev om Pro Sweden

Pro Sweden är en seriös och bra städfirma. Rekommenderas!

Rozen Clean AB
4.5/5 i betyg av 312 omdömen 4.5 av 312 omdömen
BadgeEightYears

Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK

Caroline Kerstin G Caroline Kerstin G
Läs mer omdömen
Shabnam G
Skrev om Pro Sweden

har använt mig av Pro Sweden gällande mitt kafe och även privat hemma och är väldigt nöjd med dem. Är ordningsamma och även väldigt prisvärda!

Jessica F
Skrev om Pro Sweden

Vi testade många städfirmor innan vi fann Pro Sweden som vi nu haft i över ett år. Deras städerska Linda är fantastisk och gör det där lilla extra som man själv glömt säga till om. Företaget är oerhört flexibelt och väldigt måna om att snabbt tillgodose våra behov och önskningar. Allra varmaste rekommendationer till alla att kontakta underbara och positiva Anthony på Pro Sweden för att få hjälp!

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1255 omdömen 4.7 av 1255 omdömen
Badge2024

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Läs mer omdömen
Gabriella D
Skrev om Pro Sweden

Fantastisk personal som sköter min veckostädning. De är trevliga, flexibla, pålitliga och arbetar proffsigt. Dessutom är priset bra! Jag kommer absolut fortsätta med min veckostädning med ProSweden. Rekommenderas varmt.

Emelia C
Skrev om Pro Sweden

Jag och min kille anlitade ProSweden för vår flyttstädning i måndags, helt prisvärt och enkelt! Tummen upp :)

RUTrent Stockholm AB
4.5/5 i betyg av 65 omdömen 4.5 av 65 omdömen
BadgeTwoYears

Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.

Alexandra L
Skrev om Pro Sweden

Underbar service! Otroligt flexibla och trevliga. De har städat hos mig varje torsdag i några månader nu, och jag är helt nöjd. Kan absolut rekommendera de på Reco.se