Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2025
3 102
4.7

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...

3102 omdömen om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Sedan starten hos Reco 2015

Marie Anneli Christina P
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Anlita en annan firma för er flyttstädning. Flyttstädningen var usel på alla sätt och vis, så oproffsigt gjort. Vi vågade inte släppa in dom igen i vår nya lägenhet, så vi fick städa om hela lägenhet efter dom själva, innan vi flyttade in. Fönsterputsningen var under all kritik, det var smutsigt överallt, skitiga golv, luktade avlopp i badrummet efter dom varit där (det gjorde det inte innan) etc etc etc etc. (Vi ser att på Trust pilot har dom ett betyg på 2,6.) Sådan besvikelse allt det här är, och ett stort irritationsmoment...

JOAKIM I
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt...

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tusen tack, Joakim! Dina ord värmer verkligen – det betyder mycket att du känner dig så nöjd med hela upplevelsen. Vi är stolta över vårt team och att få höra att du kände dig trygg och omhändertagen gör oss otroligt glada. Tack för att du valt oss igen och för att du delar med dig så generöst! 🍓

Ida A
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Snabbt, effektivt och proffsigt!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Ida! Vad roligt att höra att du är nöjd med hur allt gick. Vi uppskattar verkligen att du valde oss och önskar dig allt gott i ditt nya hem! 🍓

Jonas O
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Fint bemötande, riktigt noggrant packat och de var försiktiga med det som var ömtåligt. Packning Flytthjälp Städning

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Jonas! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hela upplägget och att allt hanterades varsamt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – tack för förtroendet från början till slut! 🍓

Josefin W

Effektiva, trevliga och proffsigt

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Josefin! Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hur allt genomfördes. Vi uppskattar verkligen dina fina ord – tack för att du valde oss! 🍓

Gunborg R
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Alla personer som har gjort de olika momenten i flytten har varit trevliga, snabba och duktiga

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Gunborg! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hela flyttprocessen och att allt flöt på fint. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – varmt tack för förtroendet! 🍓

Sven T
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Jag var inte närvarande vid städningen, men det såg ok ut när jag kom hem.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Sven! Vi är glada att allt såg bra ut när du kom hem. Det är såklart lite tråkigt att vi inte fick full pott, trots att du verkar nöjd – men vi hoppas att vi får chansen att hjälpa dig igen och då förtjänar den där femte stjärnan. Tack för förtroendet! 🍓

Frida Matilda M
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Vi fick väldigt bra hjälp av Ivan och Viktor under vår flytt. De kommunicera bra om sin ankomsttid vilket gjorde det lätt för oss att planera. Under flytten var de väldigt effektiva, professionella och trevliga. Kan varmt rekommendera!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Frida Matilda! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med både insatsen och kommunikationen. Vi är glada att Ivan och Viktor gjorde ett fint intryck. Tack för att du valde oss! 🍓

Larisa B

Professionell, snabb, kunnig personal. Varmt Rekommenderas!! Jan o Larisa

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Larisa och Jan! Det betyder mycket att ni är nöjda med insatsen och att allt gick smidigt. Vi uppskattar verkligen era fina ord och ert förtroende – varmt tack för att ni valde oss! 🍓

Lena A

Väldigt nöjd, trevlig personal

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Lena! Det gläder oss att höra att du är nöjd och att bemötandet kändes bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – tack för förtroendet! 🍓

Eira L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Snabb återkoppling, fungerade felfritt under flyttdagen

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Eira! Härligt att höra att allt flöt på utan problem och att du är nöjd med upplevelsen. Vi uppskattar att du valde oss och tackar varmt för ditt omdöme! 🍓

Berit B
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Fick hjälp med både flytt och städ. Flyttkillarna kom på utsatt tid, de var trevliga och allt flöt på jättebra. Likaså städteamet kom och gjorde ett jättefint jobb, fanns inget att anmärka på. Kommer definitivt anlita dem igen.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack snälla, Berit! Vad roligt att höra att både flytt och städning fungerade så bra från start till mål. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för förtroendet! 🍓

Hans T
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Villaflytt: Fantastiskt bemötande och effektiv, omsorgsfull och precis hantering av bohaget. Varmaste rekommendationer.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Hans! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du kände dig väl bemött och trygg med hanteringen. Stort tack för dina fina ord och för förtroendet! 🍓

Mona A
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Jag har anlitat dem två gånger, och det har fungerat bra båda gångerna. Allt har kommit fram i helt skick, och växterna har också klarat sig bra.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Mona! Det gläder oss att höra att allt har gått bra vid båda tillfällena, och extra kul att även växterna mådde fint efter flytten. Stort tack för att du valt oss igen – det betyder mycket! 🍓

Patrik P

Hej! Mycket nöjd bra servic snabba och effektiva mvh Patrik

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Patrik! Vi är glada att höra att du är nöjd med hur allt gick. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva – tack för förtroendet! 🍓

Branko S
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

ytterst trevlig och proffsig flyttperspnal! blev imponerad av deras energi och snabbhet. klara före utsatt tid. odmjuka och lyhörda för kundens önskemål. 5 stjärnor utan tvekan!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Branko! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både tempot och bemötandet. Vi blir glada över att insatsen levde upp till dina förväntningar – dina ord betyder mycket för oss. Tack för att du valde oss! 🍓

Kirsi A
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Trevliga killar, flytten gick väldigt smidigt

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Kirsi! Vad roligt att höra att allt flöt på bra och att du är nöjd med flytten. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme – varmt tack för förtroendet! 🍓

Eva Å
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Trevliga och serviceinriktade. Te frågde de i vilket rum vi ville ha varje kartong. Stort plus för det Städningen av huset var toppen. Inga anmärkningar från oss eller köparen. Perfekt att kunna beställa allt av en och samma utförare. Bra och trevligt bemötande fran A-Ö.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tusen tack, Eva! Det gläder oss att både flytten och städningen blev precis som du önskade. Vi strävar efter att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt, så det värmer att du uppskattade helheten. Tack för dina fina ord och för att du valde oss! 🍓

Carina Elisabeth J
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Väldigt noggrann och väl utförd fönsterputs. Volodymyr var både vänlig och hjälpsam!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Carina Elisabeth! Det gläder oss att du är nöjd med resultatet och bemötandet. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några rader – stort tack för ditt förtroende! 🍓

Magdalena T
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Snabb och smidig flytt av jättetrevliga flyttkillar! Kommer definitivt kontakta Jordgubbsprinsen när jag behöver flytthjälp nästa gång.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Magdalena! Vad roligt att höra att allt gick enkelt och att du är nöjd med bemötandet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det är dags. Tack för förtroendet! 🍓

Nikita S
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Supernöjd med hjälpen jag fick vid min flytt! En ung kille kom och hjälpte mig och han var så otroligt duktig, trevlig och hjälpsam. Väldigt respektfull och noggrann med allt. Rekommenderar varmt jordgubbsprinsens flyttfirma!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack snälla, Nikita! Det är så fint att höra att du är nöjd med både bemötandet och utförandet. Vi är glada att flytten kändes trygg och smidig för dig. Tack för dina varma ord och för att du valde oss! 🍓

Robert A
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Snabbt jobbat av killarna och höll den förbestämda hisstiden med god marginal!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Robert! Härligt att höra att allt flöt på enligt plan och att tiden hölls med god marginal. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme – stort tack för förtroendet! 🍓

Ida P
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

De skulle plasta in möbler och en tvättmaskin. Vi hade packat i kartonger och plastsäckar skulle med i lastbilen. Allt skulle sen till ett magasin. De jobbade som proffs och var korrekta, snabba och trevliga! Kommer kunna rekommendera dem. Och om vi behöver hjälp i framtiden, återkommer vi till er!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Ida! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att ni kände er trygga med hanteringen av både möbler och övriga saker. Vi blir glada över era fina ord och ser fram emot att hjälpa er igen när det behövs! 🍓

Leif J
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Flytten gick mycket bra. Arbetslaget jobbade snabbt och metodiskt, trots en del logistiska utmaningar.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Leif! Vi är glada att höra att allt gick fint trots vissa utmaningar. Det betyder mycket att du uppskattade tempot och arbetssättet. Stort tack för förtroendet! 🍓

Jan H
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Flyttkillarna var fantastiska! Över förväntan! Organiserade, snabba, starka, noggranna inklusive varsamma med känsliga möbler/föremål. De till och med löste ett till synes olösligt problem med en stor garderob i en trång trappa!! Beräkningen/offerten avseende tidsåtgång, storlek på flyttbil och antal flyttkillar mm stämde nästan på kronan så "cred" även till killen som tog emot bokningen. J-prinsen är inte billigast men kostnaden är absolut skälig med tanke på kvalitete´n på allt det där man bara vill ska flyta...

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Jan! Det är verkligen roligt att höra att både planeringen och genomförandet levde upp till dina förväntningar. Vi vet hur viktigt det är att allt klaffar vid en flytt, och det betyder mycket att du kände dig nöjd hela vägen. Tack för ditt varma omdöme och för att du valde oss! 🍓

Bernt E
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Uppdraget gällde pakning och flytthjälp och de två killarna var otroligt effektiva, proffsiga och vänliga. Kan verkligen rekommendera Jordgubbsprinsen!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Bernt! Det är härligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med både packning och flytt. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att vi fick hjälpa till. Tack för förtroendet! 🍓

Kim V
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Vi är mycket nöjda med flytten, och flyttkillarna var försiktiga med sakerna.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Kim! Vi är glada att höra att allt gick bra och att ni kände er trygga under flytten. Det betyder mycket att ni tog er tid att lämna ett omdöme – varmt tack för förtroendet! 🍓

Anna L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Jag är så imponerad! Levani och Nazarii, var effektiva, supertrevliga och gjorde ett jättebra jobb. Stort tack! Rekommenderas varmt. Vänliga hälsningar Anna

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Anna! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och insatsen. Vi skickar vidare dina fina ord till Levani och Nazarii – det betyder mycket för oss alla. Tack för att du valde oss! 🍓

Lena M
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Kom i tid. Mycket trevlig kille som kunde sitt jobb. Han erbjöd sig även att korrigera om jag inte var nöjd. Men fönsterputsningen var mycket bra!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Lena! Vad fint att höra att du blev nöjd med resultatet och att allt sköttes med omsorg. Det uppskattas att du delade med dig – stort tack för ditt förtroende! 🍓

Barbro C
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Packning.. Trevliga och duktiga människor som jobbade effektivt och snabbt.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack snälla, Barbro! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att du kände dig väl bemött. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det uppskattar vi verkligen! 🍓

Katarina L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Toppenbra! Smidig och effektiv flytt.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Katarina! Härligt att höra att allt gick enkelt och smidigt. Vi är glada att du är nöjd med upplevelsen och tackar varmt för att du valde oss! 🍓

Maximilian I
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Perfekt flyttstäd enligt förväntan. Inga anmärkningar!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Maximilian! Det är riktigt kul att höra att allt levde upp till dina förväntningar. Vi är glada att du blev nöjd med resultatet. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🍓

Ambrose W
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Mycket hjälpsamma killar med flexibla lösningar för min krångliga flytt. Trevligt bemötande och bra kommunikation. Imponerande hur de packar skåpbilen och får allt in. Tack.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Ambrose! Det gläder oss att höra att flytten löstes smidigt trots utmaningarna. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om både bemötandet och kommunikationen. Tack för att du valde oss! 🍓

Mia Å
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Supernöjda med flytthjälpen. Killarna som kom var trevliga och snabba! Kommer absolut använda vid nästa flytt igen :)

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Mia! Vad härligt att höra att du är nöjd med flytthjälpen och att allt gick smidigt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det är dags. Tack för ditt fina omdöme! 🍓

Meng-Hsia L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

The workers did a great job! They were professional and very efficient. Especially thanks Viktor and Andrii for well wrapping my furniture and stuffs, and delivered everything to the storage shortly within 4 hours!! I’ll strongly recommend your services to my friends. Please keep your amazing service qualities, and look forward to work with you again in the future.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Thank you so much, Meng-Hsia! We're truly happy to hear that everything went smoothly and that you felt well taken care of throughout the move. We'll be sure to pass on your kind words to Viktor and Andrii. We really appreciate your recommendation and look forward to helping you again in the future! 🍓

Jennifer W
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Snabba och effektiva, rekommenderar starkt!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Jennifer! Vad roligt att höra att du är nöjd med hur allt flöt på. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – tack för förtroendet! 🍓

Jean S
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Fantastisk service från bokning till sista flyttkartong. Det var väldigt smidigt att låna flyttkartonger och emballeringen som flyttpersonalen gjorde var 10/10. Teamet Mathias, Vladimeri och Viktor gjorde ett superjobb och jag kan varmt rekommendera Jordgubbsprinsen.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Jean! Det gläder oss att höra att hela processen fungerade smidigt och att du är nöjd med insatsen från början till slut. Vi uppskattar verkligen dina fina ord – stort tack för att du valde oss! 🍓

Adam H
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Använde tjänst för att långflytta bohag mellan län, hela flytten kändes professionellt gjord och uppstyrd med bra information. De var bra på att fråga kring vad som skulle med och inte, och var grejerna skulle flyttas i nya boendet. Är nöjd med utförandet.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Adam! Vi är glada att höra att flytten över längre avstånd kändes välorganiserad och tydlig. Det är viktigt för oss att allt blir rätt och att kommunikationen fungerar hela vägen. Tack för att du valde oss! 🍓

Gulnara K
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Bästa flyttteamet någonsin! Punktliga, försiktiga med bohaget, snabba och starka. Hela flytten gick otroligt smidigt – varmt rekommenderas! Nu återstår bara städningen…

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tusen tack, Gulnara! Det är så roligt att höra att flytten gick smidigt och att du är nöjd med hur allt hanterades. Vi ser fram emot att ta hand om städningen också – tack för ditt förtroende och dina fina ord! 🍓

Åsa L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Jag beställde flytttjänst. Flyttgubbarna hade väldigt bra bemötande, jobbade snabbt och effektivt m att packa bilen. Det enda minuset var att en del grejer hamnade fel på nya stället. Trots att jag noga skrivit på varenda låda, varenda möbel i vilket rum den skulle ställas. Det tyckte jag inte om. Köpte ju denna tjänst just för att slippa kånka och bära.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack för att du delade din upplevelse, Åsa! Vi är glada att höra att du uppskattade tempot och bemötandet under flytten. Samtidigt är vi tacksamma för din ärliga feedback – vi tar till oss det som inte blev helt rätt och ser det som en möjlighet att bli ännu bättre framöver. Tack för förtroendet! 🍓

Tove G
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Jättebra kommunikation och väl utförd tjänst!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Tove! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kontakten och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det betyder mycket för oss! 🍓

Svenska F
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Mycket bra service och bemötande. Lösningsorienterad personal som höll tiden och var lyhörda för instruktioner.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med både utförandet och kommunikationen under uppdraget. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och pålitliga, så det betyder mycket att ni uppskattade det. Varmt tack för förtroendet! 🍓

Tommie A
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Fick hjälp av Viktor, Ivan och. Andrii och upplevde dom som väldigt snabba, professionella och trevliga. De emballerade alla möbler först på nolltid. Som förväntat

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Tommie! Det är härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att du är nöjd med hur möblerna togs om hand. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva om oss – stort tack för ditt förtroende! 🍓

Victoria H
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Vi tog hjälp av er på Jordgubbsprinsen för vår flytt som var ett direktbyte med en annan lägenhet, vilket gjorde att flyttarna behövde ske parallellt. Ihor och Stanislav kom till oss prick kl 13.00 och var otroligt duktiga och noggranna. Dom var snabba och effektiva, och enkla att kommunicera med. Vi kände oss verkligen trygga med den. Ett extra plus i kanten för deras hjälp med flytt av två tunga skåp (vinkyl och vapenskåp), vilket de fixade utan problem och med imponerande styrka. Varmaste tack och starkaste rekommendationer från oss!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Victoria! Det gläder oss att höra att allt fungerade så bra och ni kände er trygga genom hela processen. Tack för värmande ord och för att ni valde oss! 🍓

Nicolas L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

I Highly recommend Jordgubbsprinsen Flytt! From the very first phone call with Alexander, the entire experience was smooth and professional. Communication was clear and consistent—via email and SMS before moving day—and they even offered moving boxes (although I didn’t end up needing them). On the day of the move, the two movers, Robert and Nazarii, arrived right on time. They were extremely careful with our belongings, well-organized, and incredibly efficient. I’m truly impressed with their professionalism and customer...

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Thank you so much, Nicolas! We're truly happy to hear that everything went smoothly and that you felt well taken care of from start to finish. It's great to know that the team made your moving day feel easy and stress-free. We really appreciate your kind words and hope to be of service again in the future! 🍓

Maria T
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Det var första gången jag anlitade flytthjälp så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men jag blev jättenöjd och fick ett gott intryck av flyttkillarna genom hela uppdraget. Från att de anlände punktligt på utsatt tid, tills det var klart. Mitt bohag skulle delas upp mellan nya hemmet och tillfällig magasinering, de förstod snabbt vad som var viktigt för mig och bemötte mig vänligt och professionellt. Rekommenderar varmt.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tusen tack, Maria! Vad fint att höra att din första upplevelse med flytthjälp blev så positiv. Det är viktigt för oss att lyssna in och möta varje behov med omsorg, så det gläder oss att du kände dig väl bemött hela vägen. Stort tack för ditt förtroende! 🍓

Yoradyl D
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Vi fick fantastisk hjälp av Ivan och Saba vid vår flytt. Allting gick både snabbt och smidigt, och de var mycket försiktiga med våra möbler. Vi kände oss verkligen trygga med att de skulle ta hand om allt på bästa sätt.Jag kommer definitivt att anlita samma flyttföretag igen i framtiden och kan varmt rekommendera deras tjänster.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Yoradyl! Det gläder oss att höra att flytten gick fint och att du kände dig trygg genom hela processen. Vi är väldigt glada att Ivan och Saba gjorde ett så gott intryck. Tack för dina fina ord och varmt välkommen åter! 🍓

Henrik L
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Hade kollat runt och tagit in offerter. Jordgubbprinsen var inte den billigaste men absolut den bästa när det gäller kommunikation, vilket är det viktigaste i ett trepartsbyte. Allt flöt på fantastiskt under hela dagen och Marian som höll i trådarna på plats höll oss informerade med ett vänligt och lugnt bemötande om nästa steg i flytten, raster etc. vilket gjorde att vi kunde fokusera på att få allt på rätt plats för att underlätta möbleringen. De var verkligen varsamma med allt och skyddsplastade allt som hade kunnat skadas vid en flytt. Vi är supernöjda med detta proffsiga team!👍 Tack!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Stort tack, Henrik! Det betyder mycket att du kände dig väl informerad och trygg under hela dagen. Vi vet hur viktigt det är med tydlig kommunikation, särskilt vid ett trepartsbyte, och det gläder oss att allt fungerade så smidigt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi uppskattar det verkligen! 🍓

Ebba W
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Allt är så bra med er; från första kontakt, bekräftelsemejl/sms, och själva flytten. Marian och Vladomier var proffsiga, effektiva, väldigt artiga och trevliga. Var också väldigt försiktiga med ömtåliga möbler. Flytten gick helt enkelt perfekt, tack vare dem/er!

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tusen tack, Ebba! Det gör oss verkligen glada att höra att hela upplevelsen kändes trygg och smidig för dig. Vi är stolta över våra medarbetare och det är så fint att deras insats uppskattas. Stort tack för ditt varma omdöme! 🍓

Anneli B
Skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Bra, bra återkoppling och uppföljning.

Svar från Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Tack så mycket, Anneli! Vad fint att höra att du är nöjd med kommunikationen under hela processen. Vi lägger stor vikt vid att finnas tillgängliga och göra det enkelt för våra kunder. Tack för att du delade med dig! 🍓