Putsa Alingsås

Putsa Alingsås

En del av Putsa Sweden AB putsa.se
  • Badge2025
4.3

Sveriges bästa fönsterputsare av all form av glas. Specialister på putsning, fönster, fönsterputs, skyltfönsterputsning, karmtvätt, aluminiumutfällningar, fönsterrenovering.

19 omdömen om Putsa Alingsås

Marianne S
Skrev om Putsa Alingsås

bra när dom väl kom , trevligt bemötande både från" utförarna" o på "kontoret"

Veronica N
Skrev om Putsa Alingsås

Alla fönster putsades den här gången med mycket bra resultat. (Har enbart utvändig putsning).

Jenny F
Skrev om Putsa Alingsås

Har abonnemang så Putsa kommer fyra gånger om året och putsar våra fönster utvändigt. Alltid nöjd med resultatet! Prisvärd tjänst!

Anki B
Skrev om Putsa Alingsås

Bra som vanligt. Snabbt och effektivt.

Karin S
Skrev om Putsa Alingsås

Superduper bra på alal sätt kanon bra

Bibbi L
Skrev om Putsa Alingsås

Bra personal . Nöjd med jobbet.

Fredrik O
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid trevliga och glada. Bra resultat

Inger J
Skrev om Putsa Alingsås

Trevliga putsare som gör ett utmärkt bra jobb!

Magdalena S
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid varit nöjd, och när jag inte var det kom Putsa tillbaka och fixade så jag blev nöjd 😊

Mamma H
Skrev om Putsa Alingsås

Ett utmärkt arbete.De är snabba och effektiva och väldigt trevliga.

Ann-Mari L
Skrev om Putsa Alingsås

De kom på utsatt tid och jag blev vänligt och proffsigt bemött. Arbetet utfördes till stor belåtenhet. Helt klart godkänt.

Linda B
Skrev om Putsa Alingsås

Smidigt och enkelt fönsterputs!

Berndt K
Skrev om Putsa Alingsås

Anders Vasilis är både trevlig och kompetent Hustrun tycker att resultatet är bra och bättre än när jag putsat

Anne W
Skrev om Putsa Alingsås

Hat dom i många år, mkt nöjd. Smidig övergång nu vid flytt, rekommenderas!

Berit Ö
Skrev om Putsa Alingsås

Jag har alltid blivit bra bemött av Putsa, både per telefon och när man träffat killarna och tjejerna som utför tjänsterna. För egen del har jag fönsterputs utvändigt än så länge, har alltid varit nöjd. MVH Berit

Ulrika J
Skrev om Putsa Alingsås

Att veta att Putsa tar hand om våra fönster varje ny årstid ger oss ännu mer tid att njuta av själva årstiden! Dessutom är bemötande, service och kvaliteten på utförandet exeptionellt!

Sebastian A
Skrev om Putsa Alingsås

Putsa sladdade förbi oss och hävdar att dom (en person) utfört en fyrsidig fönsterputs på en timme. Fakturan landade på 4000 kr.

Björn Erik F
Skrev om Putsa Alingsås

Ny putsning i vårt hus i Torslanda, alltid lika nöjda tack igen hälsning Björn Franksen

Fredrik S
Skrev om Putsa Alingsås

Tappade förtroendet, då jag erhöll ett meddelande att putsningen var klar, trots att den inte ens var påbörjad. Mycket märkligt!