Rays Bilservice är den absolut bästa verkstad jag någonsin besökt och då har jag besökt många för såväl personbilar som transportbilar, lastbilar och bussar.
Här blir man väl omhändertagen, personalen lyssnar på kunden och gör allt och lite till för att uppfylla kundens förväntningar.
Man engagerar sig och gör mycket extra för att ta hand om kunden.
Man har en enorm kompetens i huset och gör allt för att hitta lösningar på alla tänkbara problem.
Just I detta nu står min bil på verkstaden för två olika jobb, varav... det ena gällde montering av frontbåge och extraljus. Båge och ljus är köpta av oss hos en webbutik i ett kitt. När det visar sig att det inte passar på bilen informerar de direkt och döm om min förvåning när verkstaden redan kontaktat försäljaren av kittet och sköter hela supporten med dem. Idag fick jag meddelande från verkstaden om att säljaren skickat adapter för att få det att passa. Jag kan inte tänka mig ett finare kundbemötande, just dessa veckor har jag hysteriskt mycket att göra och att slippa sitta emellan två parter (vilket hos alla andra varit en självklarhet).
När det gäller det andra jobbet på bilen så gör de långt mer än vad som kan begäras! De engagerar sig i att hitta olika prisvärda alternativ och sköter kontakten med försäkringsbolag, importör och olika bildelsleverantörer.
Jag blev själv tipsad om denna verkstad och Rays Bilservice lever upp till förväntningarna mer än väl!
Nicklas engagerar sig till 100% och jag är så innerligt tacksam att jag hittat denna verkstad.
När det blir dags för ny transportbil så blir det Citroen igen, inte nödvändigtvis på grund av märket utan tack vare servicen hos Rays Bilservice.
Det viktigaste för vår verksamhet är inte märket på bilen utan verkstadens kompetens, bemötande och närvaro när något krånglar, för krånglar gör varenda bil förr eller senare (oavsett märke).
Vi rekommenderar Rays Bilservice alla dagar i veckan!
Kör man Citroen så är det värt att åka långt för att få komma hit!