Trevligt bemötande Snabb hjälp Helnöjd Stort tack Fick vänta på fakturan, rotavdrag . Trevlig personal. Unga killar Bengt Froste
Rörjour 24/7
Välkommen till Rörjour 24/7! Rörjour 24/7 är en av Sveriges största nätverk av auktoriserade rörmokare som erbjuder service dygnet runt, både när det kommer till vanliga servicejobb och akuta insatser. Rör- och VVS-jour är en del av vårt breda erbjudande, där vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa rörmokar- och VVS-service....
1382 omdömen om Rörjour 24/7
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande både vid beställning av tjänst och besök.
Snabb och bra service efter första kontakten Trevliga och noggranna killar som utförde jobbet.
Mycket positivt bemötande. Klara besked. Rörmokaren kom precis som utlovat. En förtroendegivande yrkesman. Jobbade snabbt och effektivt. Gick bra tips för framtiden. Smolket i bägaren är naturligtvis kostnaden. Men, ingen är ju helt perfekt!
Kom på exakt utlovad tid. Hittade felet omgående och åtgärdade det snabbt och proffsigt. Förklarade även varför skadan uppstått och hur den kan undvikas i framtiden.
Bra och snabb service. Rörmokaren från Brunnsbo Rör var duktig och trevlig.
Byte av trasig vattenkran till tvättmaskin. Tyckte att det var ett onödigt omfattande formulär att fylla i för ett så enkelt arbete. Rörmokaren som kom hem och gjorde jobbet var mycket vänlig och hjälpsam och gjorde ett bra jobb.
+ blåste snabbt och effektivt mitt rör. Trevligt bemötande på plats och i telefon. - Dök inte upp på avtalad tid,, mycket försenad utan att meddela detta. Krångligt sätt att välja betalsätt, trodde jag valt alternativ, men nej, fick påminnelse om det.
Snabba och proffsiga. Vi upplevde att de var kunniga och resultatinriktade. Dessutom trevlig.
Fick snabbt hjälp med det som behövdes.
Jättebra snabb trevligt o proffsigt bemötande! Detta blir mina rörmokare framöver! Allra bästa rekommendationer!
Översvämning från avloppet en lördagmorgon. Började googla och Rörjour 24/7 verkade intressanta. Fick snabbt svar och en rörmokare kom på direkten. Fantastiskt! Jobbade tyst och snabbt och städade efter sig. Supernöjd!
Vid bytet av expansionskärl fick jag en snabb och trevligt bemötande av en kunnig montör
Eftersom det var väl förberett så gick det snabbt att skifta tvättstället.
Mycket snabb och proffsig hjälp!
Snabb återkoppling på förfrågan. Kom snabbt , bara efter några dagar. Trevlig och informativ rörmokare som löste problemet med dålig lukt I badrummet, lukten kom från tvättmaskinen.
Snabba, positiva med kvalitet. Proffsigt beteenden ……
På det stora hela fungerade det bra. Den första undersökningen visade sig vara fel vilket tyvärr resulterade i ett högre pris. Korrekt och trevligt bemötande av både rörkillen och administrationen.
Arbetet genomfördes snabbt o effektivt. Saknar dock tydligt kvitto med garantiuppgift efter betalningen. I övrigt mkt positivt. Hälsn. Lars
Var orolig för att det inte var fast pris, men hade svårt att få tag på en rörmokare som kunde lösa mitt brunnsbyte med kort varsel. Fick ungefärlig tid jobbet skulle ta av tidsbokare, och rörmokaren som kom löste byte och gjutning inom det tidsspannet jag fick. Var extremt nöjd med utförande, pris och bemötande. Kan absolut rekommendera.
Trevlig reparatör, kort väntetid och en fungerande diskmaskin!
Mycket bra och proffsig kundtjänst inkl digitala processer. Servicearbete utfört snabbt och med hög kvalitet.
Mycket bra kommer anlita denna firma igen
Snabba och trevlig personal. Kan rekommendera företaget.
De är mycket dyra!!! jag har fått tre fakturor för sammanlagd på 26800:- för 15 timmars arbete. de har inte informerat mig om att 699:- ex moms per timma avser bara en tekniker. Oacceptabelt! Fakturorna är bestridna.
Väldigt bra bemötande. Hantverkaren kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb. Vi accepterade hans förslag till nya kranar. Men de var dyra vilket vi var ovetande pm tills fakturan kom. Men vi är nöjda med arbetet.
Bra bemötande och hjälp på avtalad tid.
Snabb service av två proffsiga killar
Hjälp snabbt. Trevlig, noggrann.
Bra snabbt ordnat med byte av köksblandare.
Snabb respons, punktliga, bra bemötande samt bra installation av ny VVB.
Fungerade klockrent, rörmokaren på plats enligt angiven tid, gjorde vad han skulle o höll priset.
Mycket bra bemötande och service.
Vi är mycket nöjda snabba och noggranna
Trevlig rörmokare som kom i tid och hjälpte till utan några strul!
Snabb och perfekt installation
Lätt att boka, kunnig hantverkare.
Det kom två trevliga killar som installerade en ny vattenutkastare. Därefter frågade de om jag hade något mer som jag behövde hjälp med. Och av en händelse hade jag köpt hem en ny blandare som behövde bytas. Det gjorde de snabbt och lätt. Jag blev mycket nöjd 😄
Bra bemött. Levde upp till förväntningarna. Oskäligt dyrt. 6500:- för att få ny kran och ett arbete på 20 min.
Kort väntetid från beställning till utförande, max 1,5 tim. Bra o snabbt utfört.
Bra service snabba svar, snabbt och proffsigt jobb utfört, mycket nöjd!
Allt var bra förutom hanteringen av fakturan. Jag betalade direkt den kom 15/10. Den 24 / 10 fick jag ändå en pappersfaktura. Svårt att komma i kontakt med er för att rätta till det.
På plats inom en timme(Kungsholmen), löste sedan problemet snabbt(bytte till en ny blandare från FM Mattsson / Mora som de hade på lager).
Mycket positiv. Kan tänka mig att anlita dem igen
Snabbt och proffsigt hanterande av vårt problem
Snabb o bra service lätt att få tag o få svar hos er
Mycket trevlig montör, duktig och effektiv. Visste vad behövdes och genomförde snabbt varje åtgärd.
Problemfritt Beställning enkelt via nätet Arbetet utfört enligt ök Fakturering felfri Vad mer kan man önska?
Bra men lite dyrt. Hade räckt att betala 2000 kr för utkörning istället för 5000kr. Annars nöjd
Allt bra förutom att han kom en timme sent pga bristande kommunikation med kundmottagaren