Rörmannen i Bromma AB

www.rormannen.se
  • BadgeEightYears
1 527
4.5

Välkommen till Rörmannen i Bromma AB - din lokala rörmokare! Vi är ett ett installationsföretag som hjälper både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Norrort, Västerort, Söderort samt i anslutning till våra nya filialer på Ekerö och Lidingö, och ger alla samma goda service. Oavsett vad ditt projekt är fokuserar...

1527 omdömen om Rörmannen i Bromma AB

Sedan starten hos Reco 2013

Linnea Z
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Rörmannen hjälpte oss att koppla in vatten och avlopp i vårt nya kök. De var professionella, punktliga och väldigt lätta att kommunicera med.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Linnea! Då sätter vi igång med ert badrum under April, lika montör som sist. Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Daniel I
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Enkelt att boka, de efterfrågade mer info för att ha med sig rätt saker redan vid första besöket. Gjorde allt de skulle och därutöver. Kom på utsatt tid, löste mitt problem med värmepumpen så att vi slapp frysa och oerhört trevliga och kunniga medarbetare. Jag kan varmt rekommendera de.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Daniel! Vi försöker samla så mycket information som möjligt innan. Text, bilder, ritningar, skisser osv. Ju mer information, desto lättare uppdrag att utföra när det kommer till felsökningar och åtgärder. Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Inget V
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Leverans och arbete enligt övenskommet

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Inger för ert omdöme! Välkommen åter nästa gång vi kan hjälpa er. Mvh Ronnie Rörmannen

Per H
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Lätt att kontakta. Bra information. Snabb och duktig montör.

Tackar Per! Mvh Ronnie Rörmannen

Niklas O
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Vi råkade ut för en vattenläcka på vår tomt. Jag kände till Rörmannen i Bromma AB sedan tidigare då de hjälpt ett par av mina grannar med olika tjänster. De kunde ställa upp med kort varsel och gjorde ett gediget arbete med att laga vattenläckan, ett ganska omfattande arbete som pågick under knappt en vecka. Pålitliga, trevlig och hjälpsamma och ett företag vars tjänster jag varmt kan rekommendera till andra.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Niklas! Detta beskriver vår Servisavdelning som med start samma månad kan gräva, frilägga, byta samt återställa marken. Utbyte VA samt Avlopp, fastighet till gata. Frank Rörmannen

Anna J
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Bra bemötande, kunnig fackman. Det blev lite dyrare än förväntat. Bra resultat.

Tackar Anna för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Peter S
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Snabbt, smidigt och effektivt. Problemet löst.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Peter för er feedback! Välkommen åter nästa gång vi kan hjälpa er. Mvh Ronnie Rörmannen

Marianne H
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Bra bemötande av Joel! Byte av utkastare och två ballufixer. Kunde varit bättre kontakt innan för att avgöra felet och hur lagningen skulle gå till. Även vilka reservdelar som skulle behövas. En extra h blev det. Extra körtid. Lång väntan innan de kom från beställning. Kranen var frusen utomhus. Nu löste det sig eftersom det blev plusgrader.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Marianne! Vill minnas att detta rörde sig om en frusen VUK på KV samt VV (en dubbel Mao.) Behövs alltid en shopping tur eller förberedande med material, ibland innan besöket eller ibland under. Det beror på lite på uppdraget. Mvh Ronnie Rörmannen

Mats L
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Snabb hjälp och mycket trevligt bemötande

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Mats för ert omdöme! Välkommen åter när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Jon S
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Hej, jag tycker att vattnet kunde rinna ut bättre. Inte helt nöjd. Med vänlig hälsning, Jon Stierngranat

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Jon! Om vattnet skall rinna ut bättre så låter det som stopp i era avlopp och ett uppdrag för vår spolbil? Kolla med föreningen om ni har något avtal för detta. Normalt spolas stammar varje 10år. Och själva ansvarar ni för era avlopp inom era väggar. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Peter H
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Mycket nöjd med Rörmannen. Allt från beställningen av ny luftvärmepanna till montering och efterarbete flöt på så bra det kunde. De råkade ut för lite oförutsägbara problem som de löste på ett utmärkt sätt. Trevligt bemötande och instruktioner hur pannan bör skötas levererades på ett utomordentligt sätt. Blir vår personliga Rörman i fortsättningen.

Tackar Peter säger vi som er lokala VVS leverantör Rörmannen! Mvh Ronnie

Lars P
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Service bergvärmepump + byte expansionskärl + byte av rumstermostat och regleringsenhet. Tre olika tillfällen med tre olika utförare. Samtliga med ett trevligt och professionellt bemötande. Alla genomförde sina uppdrag på ett smidigt och effektivt sätt!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Lars för ert omdöme! Först har vi en tekniker som nischat och specialiserat på service/felsökningar av värmepumpar. Ifrån den rapporten kan nästa läsa åtgärder och lugnt utföra. Likaså med golvvärme så har vi några tekniker som jobbar mer med detta, och blir då extra kunniga där. Mvh Ronnie Rörmannen

Hans L
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Rörmannen utförde ett servicebesök och kontroll av värmepumpen som de installerade för ett år sedan. Besöket ingick kostnadsfritt i installationen. Allt såg bra ut och jag fick även en del instruktioner på enklare saker som jag kan kolla själv. Hans Lundberg

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Hans för ert omdöme! Då har ni koll på läget så sker nästa service 2026. Det viktigaste är att filtren hålls rena, och att ni kopplar upp värmepumpen mot internet om ni önskar fri översyn av den (då får vi del av eventuella larm digitalt till oss). Mvh Ronnie Rörmannen

Harald S
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Kallt i halva huset och Rörmannen fixade problemet. Fick bra tips på hur felet, som återkommer kan lösas på kort och lång sikt. Hade även bra koll på historiken och tidigare åtgärder. Trevligt bemötande!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Harald! Det stämmer att all historik inom huset sen 2007 vandrar vidare till nästa ägare. Det kommer sig efter att vi noggrant sparat samtliga åtgärder så att man snabbare och bättre kan komma framåt i felsökningar, slutsatser mm. Mvh Ronnie Rörmannen

Marcus W
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Väldigt bra bemötande genom hela projektet. Problemet löst till ett vettigt pris. Rekommenderar och kommer använda igen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Marcus för ert omdöme! Välkommen hit igen, när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Bengt A
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Vi har använt Rörmannen i Bromma i flera år, för service/underhåll av vår värmeanläggning. Det är alltid ordning och reda. Allt fungerar mycket bra.

Tackar Bengt för ert omdöme! Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Daniel H
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

De har en fungerande struktur kring service vilketr bra. Relativt dyra, varierar stort i kunskap på vem du har att göra med

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Daniel för bra och innehållsrik information! Under 2025 snittar vi ner med ytterligare 3st grossister för inköp material, samt att vi kvartalsvis sprider kunskap internt nu via diverse olika utbildningar för att spetsa kunskap ytterligare. Mvh Ronnie Rörmannen

Bo B
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Snabbt och trevligt bemötande och proffsigt utfört..

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Bo! Välkommen åter när vi kan hjälpa er nästa gång också. Mvh Ronnie Rörmannen

Birgitta L
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Jag fick både vattenlås till badkaret och ett rör till diskmaskinen fixat av Jakob. .👍

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tack Birgitta för att ni tog er tiden att formera ett omdöme. Mvh Ronnie Rörmannen

Stefan M
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Oerhörd bra service med väldigt yrkeskunnig personal 100% nöjd. Kommer anlita dom igen

Tack Stefan! Välkommen åter. Mvh Ronnie Rörmannen

Ove J
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Jag fick direkt intrycket att det var en seriös firma. Nu blev reparationen visserligen uppskjuten en vecka p.g.a. 'force majeure', men det var inget panikjobb, så det gick bra. Ankomsttiden var, av någon anledning, satt till lite udda minutrar, men bilen kom exakt på den tiden. Har aldrig upplevt något sådant tidigare. Montören gav mig ett trevligt bemötande, och jobbade lungt och metodiskt. Jag kan tänka mig ringa dem nästa gång också.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Ove! Vi brukar skriva 09:01-11:01 om montören fritt kommer inom tidsspannet. I ditt fall kanske montören anlände exakt 09:01 men det var bara flax! Mvh Ronnie Rörmannen

Marit C
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Snabbt och bra fixat. Mycket trevligt bemötande. Lite dyrt med tanke på att vi fanns 1 min bort fr butiken så transporten blev extremt kort.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Marit! Nu finns vi på 5st olika adresser/ställen inom Sthlm och inom 1 minuters transport ifrån adressen ligger 70% av uppdragen. Därav jobbar vi extremt lokalt nära kunderna. Mvh Ronnie Rörmannen

Niklas I
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Otroligt proffsiga och hjälpsamma, gjorde ett bra jobb och förklarade hur allt fungerade

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Niklas för ert fina omdöme! Önskar er ett härligt fortsatt sportlov. Mvh Ronnie Rörmannen

Lasse J
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Trevligt och proffsigt. Snabbt jobbat. Litet dyrt kanske, men det berodde på dyra reservdelar. Tack för hjälpen!

Tackar Lasse! Fint omdöme, det tackar vi för. Mvh Ronnie Rörmannen

Charlotte G
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Rörmannen i Bromma AB förtjänar högsta tänkbara betyg i alla avseenden: varmt och vänligt bemötande, exceptionell professionalism och yrkeskunskap, snabbt och effektivt utfört arbete med precis det resultat som vi, efter tidigare erfarenheter av Rörmannen i Bromma AB, hade förväntat oss.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Charlotte! Fint skrivet av er och något vi tar med oss hem denna afton. Bästa Hälsningar Ronnie & Hela Rörmannen

Eva Charlotte A
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Glad trevlig och kunnig!Extra bra med3n kvinna!

Tackar! Helena är en grym servicemontör. Trevligt omdöme, Mvh Ronnie Rörmannen

Stig J
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Empatisk och kunnig har haft rörmannen i flera år

Tackar Stig för ert fina omdöme! Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Tommy D
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Vi har ”bara” haft en service på vår IVT men den plus några andra frågor har hanterats snabbt och bra. Det börjar bli dags att byta vår bergvärmepump inom några år och det skulle inte förvåna mig om det jobbet hamnar på Rörmannen. 😀

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Tommy för att Ni tog er tiden att formulera ett omdöme om oss på Rörmannen! Ser fram emot att hjälpa er med kommande skifte av er BVP samt också förbättra standarden under bytet. Mvh Ronnie

Annika J
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Bra, snabba, tydliga. Service värmepump och byte av expansionskärl.

Tackar Annika för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Haci T

Jätte snabba komma lösa problemet man har,noggrana seriösa 5 av 5

Tackar Haci för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Ragnar B
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Kunde komma snabbt. Löste problemet bra!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Ragnar för ert omdöme! Vi har dels egen JOUR 24/7 samt också återbudslistor att skriva upp sig på (om luckor skulle komma). Allt för att växla mellan olika tidpunkter som det kan passa att vi kommer. Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Erik E
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Utmärkt kundbemötande och duktiga killar som installerade min nya bergvärmepump!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Stort Tack Erik för ert fina omdöme! Glöm inte koppla upp värmepumpen på nätet, MyUplink PRO. Tillsätt oss Rörmannen som installatör så får vi del av eventuella larm mm. Sen har ni en service att hämta 2026/2027 när det önskas. Mvh Ronnie

Peter F
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Mina erfarenheter av Rörmannen i Bromma är enbart positiva! Installerade Nibe luft/vatten värmepump. Proffsig installation av påläst och förberedd instalatör, mycket god och tillmötesgående kundservice! Bra eftermarknad. Helt problemfri drift. Bra produkt. Mycket nöjd! Rekommenderar Rörmannen i Bromma varmt!!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Peter för ert djupa och detaljerade omdöme! Kul att följa från kontakt, till sälj, till utförande och att även fånga upp eftermarknaden. Välkomna till oss! Mvh Ronnie Rörmannen

Jan-Didric T
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Hej, Riktiga proffs. Har använde Rörmannen i gamla lägenheten några gånger. I villan tar de helhetsansvar för värme och liknande. Senast byte av del av värmepump. Bra kommunikation, noggrant, bra effekt på insatsen! Har även tagit in deras underleverantörer för närliggande projekt. Vi fortsätter vara återkommande kunder! /Janne & Katarina

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar! Trevlig måndagsläsning för oss på Rörmannen. En stamkund som vi tackar för omdömet! Välkomna till oss som stående återkommande kunder. Mvh Ronnie

Magnus S
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Snabb, proffsig service. Rekommenderas varmt!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Magnus för ert omdöme! Välkommen åter när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Maarten K
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Riktigt på service på uppvärmningsystemet. Han tog sin tid och många oljudet i elementen försvann efter servicen.

Tackar Maarten för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Mikael W
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Hej, De gånger jag har haft med Rörmannen att göra (installation av värmepump vid 2 tillfällen), så har dom utfört proffsiga installationer och på utsatt tid.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Mikael för ert omdöme! Glömt inte fritt Servicebesök av anläggningen 12-20 månader efter installationen. Det ingår alltid i våra upphandlingar och en viktig del att se så att anläggningen mår prima! Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Per-Johan L
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Proffesionellt bemötande och utförande.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Per-Johan! Välkommen åter när vi kan hjälpa er nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Patrick M
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Hassan fixade dubbla fel på vår värmepump. Bra jobbat!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Patrick! Hasan firar nu 10 arbetsår på Rörmannen och är en fullfjädrad värmepumpsinstallatör samt också felsökare av rang! Utvecklas mot svårare reparationer och större anläggningar. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen

Christina W
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Fantastiskt att ni kunde komma med kort varsel då det var långhelger och få arbetsdagar. Proffsig personal som fixade vårt problem och dessutom kom med goda råd.

Tackar Christian W för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Alireza A
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Jag har varit stamkund sedan vi köpte huset 2007. Alltid nöjd med gott bemötande och professionell service. Sist behövde vi hjälp var i j december förra året då hade vi problem med el pannan. Duktige teknikern felsökte snabbt och allt fungerade perfekt med åtgärderna. Jag hade en kort fråga om fakturan som besvarades snabbt och korrekt av företagets duktige och trevlige ekonom!

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Alireza för ert fina omdöme och snart 20år av återkommande beställningar! Vi är glada och stolta över att möta era förväntningar och bygga relationen installatör/kund. Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen

Daniel H
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Smidiga att ha att göra med. Bytte mjukstartare på min värmepump utan problem.

Tackar Daniel för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Thomas S
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Trevligt bemötande, engagemang när ärendet mottas. Helhetsansvar från början till slut.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Thomas! Kul att höra. Vi på Rörmannen önskar er en trevlig helg. Mvh Ronnie

Eviyan A
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Rörmannen är bra företag att at göra business och sälje pomper,, but absolut skräp när det gäller att lisna och tro på deras kunder. Jag ska inte rekomendera Rörmannen till en bekant, släkt, för att köpa pumpen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Eviyan! Det ni beskriver är en frustration gällande en mjukvaruuppdatering på ena hushållet, och en FLVP S735-7. Nu har ni kopplat upp båda hushållen och båda maskinerna mot MyUplink. Då kan dom hämta sina uppdateringar automatiskt och vi slipper USB besöken med manuella uppdateringar. I er applikation kommer ni kunna följa eventuella larm/bekymmer. Mvh Ronnie Rörmannen

Irene Anita B
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Jag har alltid blivit nöjd med arbete utfört av Rörmannen i Bromma AB. Jag litar på att arbetet blir utfört på bästa sätt.

Tackar Irene för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Izabela F
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Tack Jag ska rekommendera :)

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Izabela för ert omdöme! Service samt kontroll av en NIBE LVVP i Huddinge. En korrigering också på plats av en felaktig installerad givare BT25. Filial Söder // Rörmannen

Maliheh E
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Han som undersökte värmepumpen hos oss var jätte trevlig och kunnig.

Tackar för era vänliga ord och ert 5/5 omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen

Johan L
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Allt funkade bra, från order till utförande.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Johan! Välkommen igen när vi kan bistå med vår expertis nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen

Daniel E
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Hade en defekt inverter på vår bergvärmepump som behövde bytas ut. Valde först ett annat företag men tog i sista stund in offert från Rörmannen som var mer prisvärda och kompetenta jämfört mot deras konkurrenter.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Tackar Daniel för ert omdöme! Kul att även prisupphandlingen segrade denna gång! Leverans, Pris OCH kvalité :) Inte ofta alla 3 faller på plats under samma projekt. Mvh Ronnie Rörmannen

Esbjörn E
Skrev om Rörmannen i Bromma AB

Knapptryckningarna i växeln under all kritik. Jag ville prata med någon kunnig och inte göra knapptryckningar för olika val av tjänster. Montören som kom gjorde ett utmärkt jobb. Kan inte ge full pott med den växelfunktionen.

Svar från Rörmannen i Bromma AB

Hej Esbjörn! Tanken med knapptryckningarna är att komma till rätt person/avdelning direkt - istället för en telefonist, och sen för att vänta. Ganska smidigt och effektivt sätt att hantera numera 100 unika samtal per dag, och även att Jourkunder skall med rätt knapptryckning - komma fram direkt till Jourmontör. Mvh Ronnie Rörmannen