Salong Artistas- Välkommen!
Hos oss får Ni den där exklusiva behandlingen med det lilla extra. Har Ni aldrig provat våra tjänster så tveka inte att boka och få uppleva något helt nytt.
Kom och slappna av till våra latinamerikanska rytmer ihop med en kopp kubansk kaffe. Självklart finns även annan dryck för den som vill och... musik kan även spelas efter önskemål.
Vi är en liten salong med ett stort hjärta som alltid sätter kunden i fokus.
Hoppas vi ses!
Instagram:
@salongartistas
@salongartistas.Yudiel
@salongartistas.Sofia
Facebook: Salong Artistas
Hemsidan : salongartistas.se
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
Jag beställde kubansk helrenovering inför min dotters bröllop. Fantastisk upplevelse där jag blev ompysslad och i dialog förfinad i skägg och skalle så att barnen knappt kände igen mig. Rekommenderas.
Väldigt positivt bemötande, i vanlig ordning. Otroligt skicklig barberare som endast använder sig av högkvalitativa produkter. Ger bra tips och föreslår hur man kan göra med håret för att det ska bli bra.
Tjänsten jag köpte var klippning kort hår.
Så himla duktig. Lyssnade på vad jag önskade ha och jag var super nöjd. Min mamma och vänner har till och med kommenterat mitt hår 💕 Min nya favorit frisörska!
Jennifer var mycket vänlig och trevlig och lyssnade uppmärksamt på mina önskemål hur jag ville ha min frisyr. Jag återkommer mycket gärna till Jennifer. 💕
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet!
Rekommenderas varmt!
Denna gång ville jag bli lite mindre ljus, men ändå blond och som vanligt perfektion utfört av Catta. Blir alltid bemött med repekt och får ett ärligt förslag på vad man kan tänkas göra. Rekommenderar varmt!
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret inte blir slitet. Dessutom är han trevlig och väldigt behaglig. Skulle aldrig gå till någon annan sedan jag hittade honom.
Riktigt bra ställe! Yudiel erbjuder alltid bra service, bra resultat, ett bra bemötande med kunden i fokus. Fräscha lokaler, hygieniskt. Kan varmt rekommendera att komma hit!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Riktigt duktiga! Trevliga att ha med att göra, professionella. Känner mig alltid välkommen och väl omhändertagen. Det bästa är att även om jag inte vet exakt hur jag vill bli klippt så kan jag säga t.ex. jag vill ha en frisyr som inte kräver vax eller något sådant och så kommer de med förslag på vad de tror skulle se bra ut baserat på hur mitt hår och ansikte ser ut.
Inga konstigheter när man går till Salong Artistas & Yudiel. Resultatet blir alltid 100% och en trevlig stämning besöket igenom. Kan inte sätta något annat än 5av5.
Dejan är en otrolig frisör. Säker, har lång och gedigen erfarenhet. Trygg, inkännande och rak. Kände mig sedd och trygg i hans händer och fick dessutom den finaste frisyren. Kommer aldrig byta frisör nu. :)
Jag har gått till Nea i cirka 4 år nu och blir alltid lika nöjd!
Supertrevlig, inlyssnande, proffsig och jag blir alltid nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera!
Väldigt kunnig! Man kan alltid fråga om råd och ideer kring både hår och skägg och får alltid bra svar och en frisyr man är nöjd med!
Dessutom en väldigt trevlig upplevelse!
Yudiel är alltid trevlig och bemötande. Han lyssnar och ger även egna idéer och råd har varit bra från min egen erfarenhet.
Man får alltid vad man betalar för plus extra. Jag brukar köra fadeklippning och skäggtrimmning. Fungerar utmärkt för mig!
Supernöjd! Jobbet är exemplariskt utfört och det till tonerna av latinska rytmer i högtalarna. Han är glad, trevlig och väldigt proffsig. Man bjuds också på en hemmabrygd kaffe (ej maskin) vilket uppskattas.
Väldigt kompetent och kunnig personal! Rekommenderas till er som söker en duktig barberare! Fått flertal frågor om varifrån jag gör min fade, jag hänvisar samtliga till Yudiel.