Salong Hårhagen

4.8

6 omdömen om Salong Hårhagen

Niklas F
Skrev om Salong Hårhagen

Alltid super nöjd. Jag är en stammis!

Bangerhead Studio
4.8/5 i betyg av 1090 omdömen 4.8 av 1090 omdömen
BadgeSixYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E

Christoffer Sam Henrik G

Mycket bra frisör! Salongen nås även på telefonnummer 073-963 89 43

Birgitta L
Skrev om Salong Hårhagen

Här klipper jag mig. Duktig frisör, bra service och bra priser! Spenderat många timmar här!!

Creative Headz Drottninggatan
4.7/5 i betyg av 459 omdömen 4.7 av 459 omdömen
BadgeTwoYears

Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal

Niklas E
Skrev om Salong Hårhagen

Bäst i Uppsala! Mycket duktig frisör, kundbemötandet är exceptionellt bra! Rekommenderar starkt!

Mina
Skrev om Salong Hårhagen

Väldigt duktig frisör. Mycket bra service och kundbemötande, rekommenderar verkligen henne.

Lazy Barber
4.8/5 i betyg av 308 omdömen 4.8 av 308 omdömen
BadgeEightYears

Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man

Charlotte G
Skrev om Salong Hårhagen

Detta är min absoluta favorit! Jag klipper mig ständigt här så servicen är helt utomordentligt bra! Hon är personlig, duktig som få och det är prisvärt. inredningen är inte den bästa med grundnyttan är att bli klippt snyggt och att frisören är trevlig så det är i toppenklass! alltid lika positiv och vänlig! Absolut en 10 poängare!