Trevligt och proffsigt bemötande. Smidigt
Sävedalens Optik
Välkommen till Sävedalens Optik! På Göteborgsvägen 32 i Sävedalen hittar du Sävedalens Optik, mellan Triumf glasscafé och Oves gatukök. Vårt fokus ligger på ditt välbefinnande för ögonen. Med lång erfarenhet ser vi till att skräddarsy unika lösningar för dig som kund, i en personlig miljö. Har dina glasögon gått sönder? Eller...
624 omdömen om Sävedalens Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Tack Hanna för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Gott bemötande och mycket nöjd med resultatet.
Tack Ulf för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Väldigt bra bemötande. Nogrann undersökning
Tack Theodora för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket god service! Har provat många optiker, och dessa sticker verkligen ut. Lägger mycket tid och möda på både undersökning och rådgivning
Tackar ödmjukast Tom för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Trevligt bemötande och proffesionellt.
Tack Lars för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Noggrann synundersökning.men inte jättemånga bågar att välja mellan. Hittade tyvärr inga jag ville ha.
Tack Ulrika för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Professionellt bemötande, noggrann undersökning och hjälp att hitta det som passade bäst för mig. Rekommenderas varmt!
Tackar ödmjukast Luiza för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket varmt bemötande. Köpt progressiva glasögon vilket jag inte haft förut. Kände mig väl omhändertagande och trygg med allt från synundersökning, hjälp med val av bågar, information om hur det fungerar med progressiva glasögon och att jag alltid är välkommen in om jag behöver hjälp eller bara har frågor.
Tackar ödmjukast Kristina för ditt fina omdöme! Och fint att höra att du kände dig väl omhändertagen i alla led hos oss. Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Väldigt noggranna, så att allt skulle fungera
Tack Solveig för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag fick ett mycket bra och proffsigt bemötande och en noggrann synundersökning. Är väldigt nöjd med mina två par glasögon det ena paret är läsglasögon och det andra paret för att se på långt håll. När jag hämtade glasögonen fick jag också bra handledning i hur jag ska sköta glasögonen samt en försäkring..Jag kan rekommendera Sävedalens Optik.
Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme om oss Berit! Och så fint du skriver om din upplevelse här hos oss, Tack! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Synundersökning, inga konstigheter.
Tack Sven för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Det var ok Jag är väldigt nöjd med service
Tack Zoran för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag blev bemött på ett bra sätt och personalen är väldigt trevlig! Jag köpte en synundersökning samt glasögon som jag fick veta att jag behövde efter synundersökningen. Mycket nöjd!
Tack Rebecka för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Allt gick fort efter tidsbokning, alla var snälla i butiken
Tack Attila för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Trevlig och engagerad personal. Man kände sig sedd. Köpte olika glasögon.
Tack Margaretha för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag ville ta trycket på ögonen pga grön starr i nära släkt men var då tvungen till att genomgå synundersökning, vilket var nödvändigt och bra. Väldigt bra och informativt bemötande👍🏼 Ögondroppar köptes med som ny produkt för mina ögon.
Tack Gunilla för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Kunniga & vänliga, får kunden att känna sej trygg ! Fantastiskt bra!
Tack Maria för ditt fina omdöme, och fint att höra att du känner dig trygg med oss! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket bra!! Och framförallt så hade dom tid att hjälpa mig så dit kommer jag att få när jag skall ha glasögon!
Tack Martin för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Proffsiga, tillmötesgående och lätt att få tid.
Tack Charlotta för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Kände mig trygg och väl omhändertagen. Blir ingen annan optiker i fortsättningen.
Tackar Amalia för fint omdöme och vi är tacksamma över ditt förtroende framgent! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Fin bemötande, hjälpsam personal
Tack Aldin för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Fick gott om tid. Bra information och hjälp. Vänligt bemötande.
Tackar ödmjukast Cecilia för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Ett mycket bra bemötande! Jag ville ha hjälp med synundersökning och utprovning av läsglasögon samt terminalglasögon. Jag fick hjälp i val av glas samt utprovning av bågar. Lånade hem bågar för att prova i lugn och ro. Har beställt två par glasögon, efter önskemål. Har bokat tid, i kommande vecka, för att hämta dem och få dem justerade.
Tack Ann-Kristin för fint omdöme och att du tog dig tid till att beskriva ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Det kändes tryggt och bra att besöka Sävedalen Optik, eftersom man märkte att de som jobbade där var kunniga, professionella och trevliga. När jag kom in i butiken blev jag hälsad på, och sen fick jag sitta och vänta i en stund på min besökstid, men sedan ropades mitt namn ut och jag välkomnades in i synundersökningsrummet. Själva undersökningen (i mitt fall en körkortskontroll) gick snabbt, smidigt och enkelt, och det var klart på tio minuter. På det hela taget var min upplevelse av Sävedalen Optik fullständigt positiv,...
Tack Elsa för fint omdöme och din beskrivning av ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Toppenbrmötande. Trevliga, kunniga
Tackar ödmjukast Andreas för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Snabb bokning och trevligt bemötande.
Tack Nergis för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Sävedalens optik har kunnig, hjälpsam o serviceinriktade personal.
Tack Pia för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Ja va ska man säga, lagom men ändå bra
Tack Daniel för ditt omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Perfekt synundersökning hos Sävedalens Optik!
Tack Georgios för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Väldigt väl mottagen och har förståelse för kinden med snabb hjälp.
Tackar Carina för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Ett trevligt bemötande på min synundersökning
Tack Göran för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Superbra mottagande, hjälpsamma och väldigt Trevliga :)
Tack Ash för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Proffesionellt bemötande och bra hjälp att hitta passande glasögon. .
Tackar ödmjukast Jessica för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Proffsigt och personligt vid utprovning av linser, passade också på att införskaffa ett syn intyg för högre behörighet (körkort) en trevlig butik centralt i Sävedalen... det blev även en glass i närbelägna triumf glass Café
Tack Bjarne för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Kunnig, professionell, vänlig och tillmötesgående personal.
Tack Gunilla för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag fick den hjälp jag behövde och det var ett väldigt trevligt besök.
Tack Naima för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Trevligt bemötande, gedigen undersökning. Helt nöjd!
Tack Anton för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Bra bemötande och noggrann undersökning. Köpte kontaktlinser .
Tack Helle för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Trevlig personal och bra service. Fin butik och proffsigt bemötande.
Tack Erika för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
God service och bra bemötande. Syntest för högre körkortsbehörighet!
Tack Börje för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket bra bemötande o service,! Köpte nya glasögon o provade först ut till den rätta styrkan på glasen - alldeles utmärkta, Är mycket nöjd och återkommer gärna när det blir dags igen !
Tack Gunborg för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Trevligt och professionellt bemötande av samtlig personal. Kände mig mycket väl omhändertagen!
Tack Birgitta för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Den var mycket bra. Blev trevligt bemött undersökning gick bra, man kände sig nöjd när man gick därifrån Hälsningar Mitzie
Tack Mitzie för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag fick all möjlig hjälp och lite till hos optikern. Jag hade stort förtroende för hennes kunskaper
Tackar ödmjukast för fint omdöme Marjatta! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Fick gott bemötande och noggrann undersökning med hjälpsamma råd om linsanvändning och läsglasögon.
Tack Cornelia för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Mycket professionellt intryck👍
Tack Inge för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Bra bemötande, noggrannhet, kunskap
Tack Christer för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag besökte Sävedalens Optik 240411 och blev vänligt bemött och nästan ingen väntetid innan optikern tog hand om mig för ögonundersökning i 1 timme. Det slutade i att jag inte behövde nytt glas på höger öga, som jag trott. Optikern hade upptäckt ett allvarligt synfel på höger öga och skickade en akut remiss till ögonspecialist på Hisingen. Där fick jag en tid snabbt, efter 14 dagar. Där har jag nu varit för undersökning. Tack vare noggrann undersökning hos Optikern och remiss vidare till ögondpecialisten kunde mitt synfel upptäckas snabbt!
Tack Gull-Britt för fint omdöme och att du fick snabb hjälp av ögonläkare. Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Jag fick en synundersökning för körkort och de var trevliga.
Tack Sigrid för fint omdöme! Vänliga hälsningar Carina & Sofia
Bra kundbemötande! Kunniga optiker som värnar om ens ögon.
Tackar ödmjukast för fint omdöme Hannes! Vänliga hälsningar Carina & Sofia