Frisören Maria klippte extremt ojämt och dessutom 10-15 cm kortare än överenskommet. Värsta jag har sett. Gå inte hit. Klippningen är hackig, helt ojämn med längre hår ifram än bak på uppklippningen.
6 omdömen om SHADES
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Ville rådfråga salongen gällande färgning och såg på hemsidan att Aggi var färgtekniker. Eftersom jag ville endast rådfråga och undrade mest vilken behandling som skulle passa mig samt fundering om prislista. Hon var så sjukt nonchalant och otrevlig i sin ton i samtalet. Jag kände mig påhoppad av hennes svar. Där hon nonchalant svarade med att jag kunde färga håret hemma. Vem jobbar på salong och svarar/pratar så med kunder? ”Färga håret hemma istället” Noll känsla till kundservice. Klickade samtalet, kunde inte fortsätta prata med henne. Sjukt otrevlig!
Zeki är helt värdelös på klippning. Punkt och slut
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Bra service , bra bemötande , fräsch salong. Rekommenderar starkt👌
Modern salong med god kundservice och rimliga priser för klippningar. Alltid nöjd efter ett besök
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Salongshades, är en Nyöppnad Hårsalong/Kroppsbehandlingar och finns i Vällingby Centrum, modern, fräsch, håller hög kvalité, Här finns allt under samma tak, bra service, bra priser, personalen väldigt professionella, rekommenderas varmt. Tack Aggi för en bra behandling och upplevelse vi kommer tillbaka.