Creative Headz Sankt Eriksgatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeThreeYears
4.7
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Sankt Eriksgatan - Din frisörsalong för personlig stil och kreativitet. Välkommen till Creative Headz Sankt Eriksgatan, platsen där du kan uttrycka din personliga stil och känna dig kreativ. Hos oss erbjuds högkvalitativa tjänster som hjälper dig att uppnå ditt allra bästa jag. Vårt erfarna team av frisörer...

449 omdömen om Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sedan starten hos Reco 2023

Nur G
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Claudia var supertrevlig och väldigt skicklig. Hårklippningen gick smidigt och jag blev riktigt nöjd med stilen och resultatet!

Emma F
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Hon var jättebra och är väldigt nöjd

Ingela N
Skrev om Creative Headz Sankt Eriksgatan

Vår dotter blev väldigt nöjd med resultatet och tyckte frisören var trevlig!

Jennifer M
Skrev om Creative Headz Sankt Eriksgatan

Blev nöjd med håret och trevligt bemötande!

Birgitta S
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Mkt nöjd med klippningen.Allt var bra .

Milo W
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Väldigt trevlig och hjälpsam med att få resultatet jag ville ha :)

Philip L
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Otroligt noggrann och kompetent. Riktigt proffs :)

Linda T
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Superbra frisör Lyhörd och skicklig Jag är jättenöjd och har redan bokat återbesök 😊

Lovisa L
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Bästa Sadeek! Känner mig så trygg och han skapar magi med mitt ömtåliga skandinaviska hår. Allt från slingor/färg, klipp och styling är 10/10!

Sofia L
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Han är väldigt duktig, lätt att kommunicera sina önskemål med Sadeek, man blir alltid nöjd med resultatet!

Fanny B
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sally är otroligt duktig på det hon gör, har bra idéer och stilsäker samt noggrann och prioriterar att kunden ska bli nöjd!

Britt-Marie V
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Förutom proffsigt utförd klippning ett trevligt och intressant samtal.

Johanna B
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Jag uppfattade henne som revlig och duktig! Nöjd med resultatet

Svar från Sally

Hej Johanna! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sally. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Afia H
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

toppen!!! alltid nöjd :) alltid noggrann ..

Maria E
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Bästa frisören! Lyssnar, kommer med förslag när jag vill ha en förändring och resultatet blir alltid jättebra.

Anna W
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Superskicklig, förklarade tydligt varför olika förslag till förändring lades fram. Dessutom otroligt vänlig. Kan rekommendera alla dagar i veckan. Min bästa upplevelse hos denna kedja och anledningen att jag kommer att fortsätta välja Creative Headz.

Rut J
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Toppen! Jag är jättenöjd och kommer boka tid hos Claudia nästa gång igen.

Matilda L
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Väldigt duktig och trevlig! Nöjd!

Viktória M
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Had a simple cut with Sally to refresh my hairstyle. She was very nice, but to my horror she cut the length by using a comb and hair clipper machine, my bangs have a big strand in it that's about 2 cm longer than the rest as she did not actually part and comb the hair to position before cutting it, and lastly, she dried my hair flat and frizzy, curled it with a curlel and covered it with a kilo of hairspray. The goal of my visit was to have my hair fresh and styled for an event the next day, this completely fell through. I'm very disappointed.

Daniella D
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Klippning. Blev Väldigt nöjd! Bra bemötande och Sadeek lyssnade på mig och gav samtidigt råd

Josefine J
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Väldigt trevlig ,gav mycket bra tips om håret ,kände mig även trygg denna gången

Lars T
Skrev om Creative Headz Sankt Eriksgatan

Hade ett trevligt samtal under klippningen och resultatet fick beröm av min hustru!

Ernst H
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Trevlig, snabb och duktig tycker jag.

Britt M
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sally var så proffsig och fattade snabbt vad jag var ute efter. Detta var ett spontanbesök. Supertrött på mitt slitna vinterhår och behövde en uppfräschning.,Tack Sally!

Viola S
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Jag är såå nöjd med min nya frisyr!! Snygg styling ingick också i klippningen 😻.

Per W
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Kan varmt rekommendera Sally. Trevlig och får alltid till min frisyr enligt önskemål.

Gloria R
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Hon är superduktig. Jag rekommenderar henne Mvh. Gloria.

HEDVIG A
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sadeek är den duktigaste frisören jag någonsin haft. Färg, klipp och styling överträffar alla förväntningar alla gånger!

Malin K
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Claudia är både en duktig frisör och en professionell yrkeskvinna! Utöver detta högnivå av kvalitet och service. Topp! 🙌

Svar från Claudia

Hej Malin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Claudia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Kristina S
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Fint bemötande och underbar scrubbehandling

Uffe L
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Alltid trevligt att bli klippt av Sally vi kan prata om alt ock alla man vet vad man får.

Duyen Jin N
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Har det alltid bra hos Sally! Hun är jätteduktig og alltid like trevligt att komma till Sally:)

Simon M
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Trevlig, hjälpsam och duktig!

Lovisa K
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Saadek är den västra frisör jag haft, lyhörd, professionell och väldigt trevlig!

Mette O
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Så himla nöjd! Väldigt proffesionellt bemötande, kunnig och förstod precis vad jag var ute efter i klippningen. Kan ingenting annat än att rekommendera Sadeek och creative headz!

Robert J
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Trevlig, korrekt och gjorde ett superbra jobb!

Aurora V
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Oerhört väl bemött av Sadeek, som från första stund visade genuin omtanke och professionalism. Han är otrolig på alla sätt. Kunnig, hjälpsam och alltid redo att göra det lilla extra för att säkerställa att allt blir perfekt. Jag vet att Sadeek gör ett fantastiskt jobb men han överträffar Alltid!. Hans engagemang och expertis gjorde hela processen smidig och problemfri. Rekommenderar honom varmt till alla som söker förstklassig service!

Aiman M
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Det var jätte bra, trevlig personal och professionell jobb dem gör. Kommer självklart boka tid igen hos er.

Tomas W

Mycket bra bemötande Alltid glad o trevlig Kommer gärna tillbaka

Hilda K
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Otroligt proffsig konsultation innan. Han förklarade hur han skulle göra slingorna i mitt hår för att jag skulle närma mig det resultat jag önskar. Jag är väldigt nöjd då det blev så mycket bättre än förväntat och jag kommer definitivt fortsätta gå till Sadeek.

Sebastian L
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Trevligt bemötande, lyhörd och trevlig samt noggrann. Helt enkelt toppen!

Paul-Philip M
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Har flyttat med Sally genom fyra olika salonger. Glad och nöjd efter varje besök. Sally är proffsig och trevlig!

Emanuel S
Skrev om Claudia en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Toppen, lyssnade och gav mig precis det jag ville ha!

Hampus N
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Klippningen blev jättebra och Sally är väldigt trevlig

Kristin C
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sally är alltid trevlig, kommer med tips och råd med vad som skulle kunna passa en bra.

Svar från Sally

Hej Kristin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sally. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Linda K
Skrev om Creative Headz Sankt Eriksgatan

Elin på Creative Headz är den bästa frisören jag någonsin gått till!!

Eda A
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Sally är en grym frisör! Hon har alltid ett leende på läpparna och ett varmt bemötande till alla sina kunder. Jag har gått till Sally för både klipp och färgning i över tre år snart och blir alltid lika nöjd varje gång.

Svar från Sally

Hej Eda! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sally. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Annelie B
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Väldigt duktig och förstod precis vad jag ville ha. Och otroligt trevlig!

Morgan J
Skrev om Sally en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Fantastisk och trevlig och väl beblandat ärende

Joanna D
Skrev om Sadeek en del av Creative Headz Sankt Eriksgatan

Klipper mig bara hos Sadeek sedan över ett år tillbaka. Supertrevlig, lyhörd och ger alltid värdefull input och expertis. Otroligt duktig på tjockt, lockigt hår! Efter en klipp + styling hos Sadeek känner man dig alltid på topp! 💥