Bra och snabbt jobb. Trevlig personal.
Spånga Autoservice AB
Välkommen till Spånga Autoservice AB! Vi är uppdaterade kring det senaste programvaran till de flesta bilmärkena och är experter på avancerad felsökning. Idag är din bil mer komplex än förr. Det krävs tekniska kunskaper kring elektriska och elektroniska system, detta har vi specialiserat oss på så att vi ska kunna hjälpa dig...
17 omdömen om Spånga Autoservice AB
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Snabb service och trevligt bemötande
Snabbt och enkelt fick jag hjälp.
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Trevligt bemötande och snabb service och högt kunnande.
Fick den hjälpen jag behövde. De förklarade problemet väldigt bra och vad som behövde fixas. Jag är nöjd.
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Jättebra service och anständiga priser Kan rekommenderas!
Jag tycker att dem är professionell,snäll och trevlig.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Väl mött, snabb service. Bra priser.
Väldigt vänlig mottagande. Fint arbete och till och med hjälp utanför ordinarie felsökning i samband med representanter. Toppen
Snabb service, bra utfört arbete på kort tid!
Proffsigt bemötande. Det jag ville ha gjort blev utfört perfekt och på den tid vi avtalat! Oljeservice A Balancering av vinterdäck.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Jag fick inte utlovad offert trots påminnelse
Bra bemötande och bra priser. Super nöjd recomenderar så klart
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Snabb service vid däckbyte och däckhotell
Ni har fel telefonnummer. Sluta kontakta mig. / Anton, Safetyrespect
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Bra och trevlig service! Levererade i tid.
De är urduktiga ärliga samt humana priser..👌
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.