Snabb tidsbokning och snabbt jobb det tycker jag är jättebra!
Speedy Bilservice Huddinge
Hos Speedy Bilservice i Huddinge finns bilservice av bästa rang. Med över 30 år i branschen har Speedykedjan allt vad som krävs för att fixa dina bilproblem. Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo...
1225 omdömen om Speedy Bilservice Huddinge
Sedan starten hos Reco 2016
Som vanligt mycket bra bemötande och snabbt utfört arbete
Alltid trevlig o hjälpsam personal. Arbetar snabbt o är alltid trevliga.
bra killar, bra service, snabbt och enkelt
Trevligt bemötande och snabb service gör att jag vill fortsätta att vara kund!
Jag blir alltid väl bemött av trevlig personal. Jag har varit där under flera år och det är alltid lika bra.
Alltid trevliga och bra service
Trevliga, professionella, tydliga och engagerade! Jag gjorde stora servicen på min xc40 och är supernöjd. Jag kommer tillbaka! :)
Trevlig och hjälpsam personal under alla år!
Som vanligt helt ok! Lätt att lämna o hämta. Trevligt och tillmötesgående personal.
Trevlig personal ock snabb service . Lätt att få tid att byta däck.
Trevlig personal , hjälpsam och tillmötesgående
Snabbt, pålitligt; lätta att ha kontakt med.
Snabb och bra fix av pyspunktering.
Inget att klaga på . Bytte däck och har dom kvar på däckhotell 👍har haft det i 2 år.
Tillmötesgående och professionella när de satte nya däck på gamla fälgar.
Har haft mina däck förvarade hos dem i många år! Fungerat perfekt!👌
Speedy i Huddinge är alltid trevliga och tillmötesgående.Gör snabba och kvalitativa jobb.
Bra och snabb service, återkommer gärna!
Blir alltid trevligt bemött och med vilja att hjälpa mig med mittproblem. Speedy lever helt upp till mina förväntningar på en seriös och pålitlig verkstad. Jag väljer alltid Speedy i Huddinge den här gången var det service och däckskifte.
Personalen är mycket vänlig och professionell.
Fick både hjälp snabbt och blev bra bemött. Dom är tydliga med vad som behövdes åtgärdas.
Professionellt och snabbt jobb samt ett mycket trevligt bemötande.
Bästa bilservicen! Vänligt bemötande, ringer om det behövs mer än vad vi ursprungligen beställde. Noga med att visa kostnader så att jag förstår Rekommenderar dom å det varmaste!
Bra bemötande Fick tid snabbt
Blir alltid trevligt bemött. Snabba grabbar.
Som alltid trevligt bemött och smidigt att göra skiftet till vinterdäck (och förvaring) hos Speedy i Huddinge
Bästa! Känner mig alltid helt trygg att lämna bilen här. Snabb hjälp och väldigt tillmötesgående personal.
Trevlig personal bra service lyssnar på kunden
Alltid trevlig personal. Snabbt och smidigt
Super nöjd med mitt besök! Snabba och trevliga, kommer garanterat återkomma 😊
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Fick inget prisförslag först utan bara så här mycket kostar det.
Trevligt personal, jag rekommendera bilverkstad *****
Trevligt bemötande, hjälpsamma och bra jobb.
Peter i Huddinge är som en dröm 🛌
Der var bra kundbemötande. Förväntningarna fylldes. Köpte service med kamremsbyte.
Fick snabbt en tid. Jag blev uppringda med information om vad som behövdes åtgärdas. Bemötandet var mycket bra. Jag är nöjd och återkommer gärna. Med vänliga hälsningar Bengt Andersson
Bra mottagning ,trevlig personal.
Trevligt bemötande. Trogen kund sedan länge.
Bra pris och bra service. Prisvärd däckförvaring och skifte.
Ganska bra men jag har själv jobbat inom bilindustrin och vet att det slarvas en del
Mycket bra! Mötte alla mina behov. Rekommenderar starkt.
Vänligt bemötande , bra utfört arbete och dessutom snabbt :)
Superfin service som VI förlitat oss på i många tiotals år (sedan bensinmacken med service nära tåget i Tullinge försvann)! Fick tips! Ni ställer alltid upp med litet extra service när det gäller! Vet inte hur vi skulle klara oss utan er! Jycken är ett dragplåster! NBL415, ROZ480 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Trevlig och kompetent personal
Smidig och snabbt , la på nya vinterdäck på fälg, fixade allt samma dag utan föranmälan
Trevliga Snabba Men förstod inte riktigt hur man hade lagat avgasfästet i fram mot katalysatorn där bultar och tätning hade lossnat, mekanikern sa nåt om att han tydl var tvungen att svetsa fast det, så vi får hoppas att det går att byta delar vid behov.
Snabba, bra service och bättre pris än ex JBil
Vi har benyttat Spedy tidligare o blev nöjda.