Bästa upplevelsen på länge toppen ställe
Speedy Bilservice Huddinge
Hos Speedy Bilservice i Huddinge finns bilservice av bästa rang. Med över 30 år i branschen har Speedykedjan allt vad som krävs för att fixa dina bilproblem. Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo...
1271 omdömen om Speedy Bilservice Huddinge
Sedan starten hos Reco 2016
Tack för hjälp med servicen, allt perfekt som vanligt
Bra och kunniga.. arbetet utfört övenskommet pris .Kan rekommendera dem
Ställer upp när man behöver hjälp trevlig personal
Bra bemötande och bra service
Alltid snabba med att erbjuda tid! Trevliga!
Trevligt bemötande, snabb service
Mycket trevligt bemötande, klara instruktioner på hur servicen utfördes och vilket skick allt var, på ett språk som man förstår
Snabbt och enkelt bilservice utan någon besvär. De hjälpte med det samma och svarade på alla mina många frågor
Så bra och hjälpsam. Trevlig personal och bra service. Rymliga kostnader och jobbet var klar inom ett par timmar
Trevliga killar, det går snabbt. Dom verkar engagerande och intresserade av ditt "case". Ibland när det är "lätta grejor" - nä nä, det kostar inget den här gången.. Vart tror ni jag går nästa gång....👍👍
Snabb och trevlig service! De förklarade på ett sätt som var enkelt att förstå. Väldigt tillmötesgående!
Snabb handläggning Trevligt bemötande
Bra bemötande, Service på hög nivå. förklarar tydligt vad man ska göra samt vad som är gjort.
Alltid supertrevligt bemötande! Proffsigt och snabbt! Anlitar ingen annan⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Profsigt bemötnde, sparade 5000kr på en ”out of the box -lösning” Mycket nöjd!
Bra bemötande och inga problem med jobben men ibland lite otrevlig stämning mellan de anställda
Lämna å hämta eft några timmmar suveränt👍👍👍👍👍
Toppen service & bra priser.Tusen tack Speedy Bilservice i Huddinge!
Väldigt professionella och hjälpsamma. Förklarar allt de gör och svarar på alla funderingar. Både Amir och Saed är två toppen bra killar! Rekommenderar starkt.
Snabb och bra service. Kommer tillbaka flera gånger.
De gör skäl för namnet: Alltid snabba.
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Fungerade bra Hjälpsam personal hjälpe till med att lyfta in mina jätte tunga hjul
Snabba och tjänstvilliga. Jättebra.
Snabbt byte av lampa i framlykts
Snabb och bra hjälpt hos speedy i Huddinge. Även rimligt pris 👍🏻
Lätt att boka tid, snabb service, trevlig personal och slutnotan blev en positiv överraskning!
Upplevelsen på Speedy var bra, men att jag får SMS efter SMS från Reco att betygsätta sänker betyget till en trea.
Det var första gången som jag anlitade er. Bemötandet var trevligt. Det blev mer omfattande och dyrare reparation. Hoppas att det var värt kostnaden. Än så länge känns bra att köra bilen efter reparationen. Personalen är väldigt trevliga.
Kanon! Snabbt jobbat och trevligt bemötande
Jag behövde byte av halvljus och det kunde utföras samma dag 1 1/2 timme efter jag ringt. Bra och vänligt bemötande.
Väldigt professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Trevliga grabbar bra jobb jag blir kund hos grabbarna Huddinge 10pongare luj565
Snabbt, proffsigt och prisvärt. Kommer att lämna min bil här nästa gång åxå.
Snabbt och enkelt och kvalité👍
Trevligt bemötande och snabbt hanterat jobb, skickade ett mess då jag hade missat samtalet. Lånebil som krydda på moset.
Snabb och enkel bokning av tid via webben. Vänligt och tillmötesgående bemötande både i telefon och i person. Snabb lagning, det visade sig iofs vara ett enkelt problem. Rimligt pris!
Texten måste vara åtminstone 30 tecken
Bra bemötande och snabb service! Rekommenderas
Alltid snabba och bra service
Mycket trevlig bemötande både i telefon o personligt möte. Snabba i sitt arbete Artiga o hjälpsamma . Och alltid trevligt att få träffa Astrid
Supertrevliga och pålitlig bra service
Bemötandet är mycket bra. Bilen blev dock stående ca tre månader då reservdelen visade sig vara väldigt svår att få tag i. Verkstaden la ner mycket tid på att försöka få tag i delen. Tillsammans lyckades vi få tag i delen och arbetet gjordes sen snabbt. Tack för hjälpen med min bil.
Bra service man får snabbt tid
Jag var sen till min tid, men behövde inte boka en ny tid. Dom sa att det kunde ta längre tid, men körde in bilen på direkten. Trevlig personal & snabba (Suverän servis)
Snabb tidsbokning och snabbt jobb det tycker jag är jättebra!
Som vanligt mycket bra bemötande och snabbt utfört arbete
Alltid trevlig o hjälpsam personal. Arbetar snabbt o är alltid trevliga.
bra killar, bra service, snabbt och enkelt