Jätte duktiga och trevliga personal. Jätte nöjd med deras fönsterputsning
Städriket AB
Välkommen till Städriket AB! Vi är din stilrena och lokala städfirma som vill hjälpa dig till vardags eller helg med städningen. Ingen ska behöva komma hem en fredag och känna att det är fokus på städning under helgen. Vi på Städriket ser till att din helg eller vardag blir lite lugnare och skönare genom att putsa och skura...
52 omdömen om Städriket AB
Korrekt och bra återkoppling . Flexibla . Utfört bra arbete.
Flyttstädning utförd exemplariskt, trevlig personal och bra kommunikation. Kan bara rekommenderas!
Dom är bra att städa o dom är snäll o fin personer
Tack Saga för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
Proffsigt och fint bemötande. Städningen kanon!
Tack Jonathan för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Bra kommunikation. En väl utförd flyttstädning. Ett extra plus att de stannade tills köparen kikat och godkänt städningen.
Tack Per för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Trevlig personal! Rent o fint, jag är SUPERNÖJD! 👍😀👍
Tack Karin för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Super nöjd! Jätte trevligt personal och hemmet var skinande rent, har absolut inget att klaga på.
Tack Mimmi för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Trevligt bemötande. Gjorde ett grundligt jobb.
Tack Stefan för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
De har gjort ett utmärkt arbete ! Rekomenderar dem för alla som behöver hjälp! Mvh Carin
Tack Carin för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Tom putsade våra fönster i Beddingestrand. Väldigt bra bemötande och väl utfört jobb. Rekommenderas starkt!
Tack Elisabet för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Jättebra pris, bra kommunikation och riktigt välstädat. Jag kan rekommendera Städriket till alla. Finns bara gott att säga om det här företaget :)
Tack Helena för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Har aldrig haft så fina fönster, otroligt trevligt bemötande. Rekommenderar Städriket varmt.
Tack Sam för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dem kom på utlovad tid och gjorde ett bra jobb, mycket nöjd!
Tack Robel för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Jättebra upplevelse av flyttstädningen.
Tack Filip för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Trevlig personal, rättvisa priser och väl utfört jobb. Vad mer kan man önska
Tack Axel. vi ses snart igen. för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
De städade bra, allt gick smidigt
Tack Simon . vi ses snart igen. för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB Städriket AB
Mycket bra arbete och trevlig kontakt
Tack Eva. vi ses snart igen. för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
trevlig personal utförde ett mycket bra arbete Kommer anlita dom igen
Tack Britt-marie . vi ses snart igen. för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Tusen tack för bra flyttstädning
Tack Jörgen. vi ses snart igen. för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Snabb och effektiv service. Bra återkoppling.
Tack Ingrid för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Fönsterputsning. Bra service, nöjd.
Tack Marcus för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Bästa städfirman jag varit med om. Väldigt noggranna av sig och väldigt och professionella. Kommer använda dessa fler gånger när jag flyttar. Tack för allt// Mvh Sonny
Tack Sonny för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Jag har sällan varit så nöjd med någon som städat hos oss 👍 Kristin är duktig och ordentlig ! Tack för ditt fantastiks jobb varje gång ❤️
Tack Nina för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Använde Städriket till flyttstäd av en lägenhet. Bra utfört arbete och riktigt trevliga att ha och göra med. Lär använda dem igen framöver vid behov.
Tack Jim för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Rent och fint. Perfekt putsade fönster!
Tack Katarina för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Arbetet utfördes till belåtenhet
Blev precis så jag förväntade mig
Tack Kerstin för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Fint bemötande personligt och fin service Som kund känner jag mig som en VIP kund över förväntan flexibel och smidig service Köpte fönsterputsning in & utvändigt
Tack Lindfors för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Allt var till belåtenhet och bemötandet var gott
Tack Marianne för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Effektiv och noggrann fönsterputsning
Tack Said för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤 Städriket AB
Bra service, noggranna, flexibla och rimligt pris.
Tack Johan för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
Jag fick bra bemött, mina Fönsterputsning blev bra och jag är nöjd.
Tack Farideh för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
JÄTTENÖJD med min hemstädning Varannan vecka. Mona i Svedala
Tack mona för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
Har haft bra bemötande.Hade inga speciella färväntningar eftersom det var första gången. Allt blev jättebra, det var underbart att komma hem till ett rent hem som luktade gott. Fönsterputs och städning. Kan absolut rekommendera.
Tack Eva för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
Alltid lätta att få tag på och trevliga. Beställde en flyttstädning och de kom i tid och jag är jättenöjd med resultatet
Tack Christian för du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
Pålitligt, ordentligt - och trevligt bemötande
Tack för ni tog er tiden att lämna ett omdöme! Det hjälper oss att ha möjlighet att bli ännu bättre och hålla kvalitén på topp. Det är därför viktigt att vi får reda på om något inte varit som ni förväntat er eller om vi kunna göra något ännu bättre. Skulle så vara fallet så får ni mer än gärna maila oss på info@stadriket.se ⭐⭐⭐⭐⭐ Städriket AB 💚 🖤 💚 Mvh Tom på Städriket AB 💚 🖤
Vet inte vad man bör förvänta sig, men vi är överlag nöjda med utförandet. Har hemstäd varannan vecka och toaletter varje vecka.
Väldigt nogrann och grundlig städning. Slet hårt med att rengöra spisen med ingrodda matrester och fett, men spisen blev kanonbra till slut!
De skötte mitt flyttstädning och jag är jättenöjd med resultatet. Allt sköttes smidigt. Väldigt trevliga och tillmötesgående!
Vi har varit helnöjda med fönsterputsning och numera även hemstädning.
Oerhört nöjd med Flyttstädningen. Bra kontakt innan, under och efter utfört arbete. Väldigt professionell! Kan varmt rekommendera Städriket AB Lena och Ulf i Arlöv
Vår trogna underleverantör av städtjänster. Alltid positiv med ett leende på läpparna som gör jobbet med bravur.
Otroligt proffsigt bemötande Håller tider och överenskommelser, 100% pålitlig Städar till perfektion, vi är supernöjda Gör det där lilla extra man själv inte tänkt på Jag använder Städriket till städ av både privatbostad men även en sommarbostad som jag hyr ut. Mina gäster har gett strålande betyg på städningen. Tack Städriket!
Mycket duktiga och trevliga. Rekommenderas varmt
Ordentliga, pålitliga. Jag är alltid nöjd!
Är så nöjd med Städriket AB Tom är super proffsig och svarar alltid snabbt och är alltid i tid. Städningen är alltid 100% bra utan anmärkningar. Rekommenderar verkligen! Om ni söker ett proffsigt städbolag så kommer ni inte att ångra er. vi ses snart igen Siv
Tack för inbjudan. Vi har haft hemstädning varannan vecka sen tre år tillbaka. Vi är mycket nöjda. Kommer varmt rekommendera er städning.
Vill bara tacka för en superfint jobb.
Jag flyttade inom Malmö och beställde flyttstädning av Städriket. Utöver städningen, som var helt perfekt och utan anmärkningar, hjälpte Tom mig att bära ner soffan från vardagsrummet. Stort tack!