Starcycle

www.starcycle.se
  • BadgeElevenYears
1 250
4.7

Vi på Starcycle har i raketfart blivit ett mycket omtyckt företag med många återkommande kunder som uppskattar vårt personliga engagemang, vår flexibilitet och vår snabba service. Med vårt breda tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning anpassad efter just ditt behov. Som kund behöver du bara ha en leverantör att ha kontakt...

1250 omdömen om Starcycle

Sedan starten hos Reco 2014

Lena B
Skrev om Starcycle

Jag blev mycket väl bemött av Er. Arbetet utfördes 2 dagar efter beställning av två unga starka trevliga unga män. Jag kommer efter detta att vända mig till Er om jag har liknande problem.

Claes U
Skrev om Starcycle

Smidigt och lätt att boka, effektivt skinande rent.

Beatrice P
Skrev om Starcycle

Smidigt, enkelt och trevligt helt enkelt. Som det ska vara!

Bengt M
Skrev om Starcycle

Vi köpte tömning av lägenhet (möbler, prylar, skräp). Det var smidigt att beställa och få en tydlig offert. Starcycle är trevliga och enkla att få kontakt med och var flexibla med vilken dag arbetet kunde utföras. Killarna som utförde arbetet gick igenom uppdraget när vi träffades för att säkerställa att deras instruktioner stämde med vår förväntan. Vi är jättenöjda och anlitar gärna Starcycle igen! .Med vänlig hälsning, Eva och Bengt

Barbro L
Skrev om Starcycle

Snabb och effektiv hjälp med bortforsling av möbler m m, mycket trevligt bemötande av de som utförde jobbet. Kan rekommenderas!

Svar från Starcycle

Hej Barbro, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Doris H
Skrev om Starcycle

Allt gick enligt överenskommet. Trevlig personal

Svar från Starcycle

Hej Doris, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Kurt Robert P
Skrev om Starcycle

Jag anlitade Starcycle för att tömma ett dödsbo. Och de hade en otroligt bra service, man fick snabba svar på sina frågor via mail så man slapp sitta i telefon hela dagarna på arbetstid. De fixade offert omgående och utförde jobbet klanderfritt, snabbt och smidigt. Jag anlitade dem för magasinering och även detta gick jättebra och smidigt. Jag har rekommenderat dem till alla som jag pratat med och även bett min mäklare att rekommendera dem till sina kunder. Ett toppenföretag helt enkelt! De är mycket transparenta med sina...

Svar från Starcycle

Tack snälla Robert för att du tog dig tid att skriva ett sånt fint betyg till oss och vår service. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och serviceinriktade. Vi ser aldrig problem - endast roliga utmaningar! Vi är glada att du upplevde vår service som smidig och att vi överträffade dina förväntningar! Du vet var vi finns om du behöver hjälp i framtiden /Team Starcycle

Eva D
Skrev om Starcycle

Första samtalet trevligt bemötande klara svar på mina frågor, återkom med offert och förklaringar till den. Hämtning av kartonger herrarna presenterade sig med namn (det är man inte van vid) mycket trevligt,, hämtningen gick snabbt och smidigt. återkommer med fler beställningar gällande hämtning.

Svar från Starcycle

Hej Eva, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde vår service som snabb och att du är nöjd med utförandet. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver hjälp igen i framtiden! Må gott /Team Starcycle

Olcayto B
Skrev om Starcycle

Det gick som clockwork, tjänsten utfördes snabb och smidig och personalen var mycket effektiva och snälla

Svar från Starcycle

Tack snälla Olcayto! Härligt att höra att du är nöjd över utförandet och tack för 5:a i betyg. Vi hjälper dig gärna igen i framtiden - Det är bara slå oss en signal. Må gott! /Team Starcycle

Camilla H
Skrev om Starcycle

Proffsiga, snabba o utför jobbet med världsklass

Svar från Starcycle

Tack snälla för erat omdöme om oss här på Reco - Nöjet var helt på våran sida! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen. Allt gott. /Team Starcycle

Margaretha P
Skrev om Starcycle

Proffesionellt bemötande, lätta att få kontakt med samt utmärkt utförande.

Svar från Starcycle

Hej Margaretha, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Eva R
Skrev om Starcycle

Fantastisk service, och ni gjorde ett grymt jobb med att tömma mammas hus.

Svar från Starcycle

Hej Eva och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

442312 B
Skrev om Starcycle

Bra kontakt och snabb service. Jobbet blev utfört som förväntat.

Svar från Starcycle

Hej, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Eva O
Skrev om Starcycle

Jag är nöjd med sopptransporten.Blev bra bemött. Starcycle lever upp till förväntingarna. Vänligen Maria Olofsson

Svar från Starcycle

Hej Maria och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Lars H
Skrev om Starcycle

Bra trevlig personal som var hjälpsamma

Svar från Starcycle

Hej Lars! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Barbro S
Skrev om Starcycle

Professionellt utförande och trevligt bemötande

Kjell N
Skrev om Starcycle

Effektiv och bra service..vänligen personal.

Svar från Starcycle

Hej Kjell, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Marie-Claire Å

Väldigt bra och snabb service! pålitliga och effektiva.

Magnus M
Skrev om Starcycle

Ringde i förväg, kom i tid, noggranna och varsamma, levererade snabbt.

Svar från Starcycle

Hej Magnus! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Ari T
Skrev om Starcycle

Smidigt och utmärkt utförd städning.

Svar från Starcycle

Hej Ari, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Jan H
Skrev om Starcycle

Snabbt och smidigt hela vägen!

Svar från Starcycle

Tack så mycket Jan! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Jill W
Skrev om Starcycle

Trevliga flyttkillar och smidigt utförande.

Svar från Starcycle

Hej Jill, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Bengt D
Skrev om Starcycle

Uppdraget är väl utfört, snyggt städat och allt. Första träffen och avtal funkade bra. Offerten var lite osäker då detta gällde ett dödsbo så verkade ni inte helt klara över vad som gäller för Rut-avdrag när det är dödsbo kan man inte nyttja det. Vid mitt påpekande via mejl fick jag ingen respons utan var tvungen att ringa er och kolla hur vi låg till inför utförandet som då låg 2 arbetsdagar bort. Återkoppling från er i det läget hade varit fint. I övrigt verkar det ha gått bra, jätte skönt att få en paket lösning som inkluderade städningen.

Kjell S
Skrev om Starcycle

Bra bemött. levde upp till förväntningarna, köpte transport bort av möbler, fungera mycket bra trots trappa 5 våningar..

Svar från Starcycle

Hej Kjell och tack för ditt trevliga omdöme. Vi är glada att du var nöjd med vår service. Vi ser sällan problem - istället roliga utmaningar! Du vet var vi finns när du behöver hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Ulla W
Skrev om Starcycle

Återlämning. Snabb service. Trevligt bemötande.

Svar från Starcycle

Hej Ulla, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Michael S
Skrev om Starcycle

Kändes som en vänlig professionellt bemötande innan upphandling / offert och bra trevlig personal som genomförde uppdraget enligt de vi överenskommit

Svar från Starcycle

Tack så mycket Michael! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Kim B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi behövde hjälp med att tömma ett dödsbo som var helt överbelamrad med saker. Från första kontakt till platsbesök och sedan utförande gick väldigt smidigt. Bra dialog under tiden för att stämma av hur det gick. Kan verkligen rekommenderar Starcycle

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla Kim för att du tog dig tid att skriva ett sånt fint betyg till oss och vår service. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och serviceinriktade. Vi ser aldrig problem - endast roliga utmaningar! Vi är glada att du upplevde vår service som smidig och att vi överträffade dina förväntningar! Du vet var vi finns om du behöver hjälp i framtiden /Team Starcycle

Els-Marie H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Enkelt lätt duschväggen bara försvann

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Els-Marie! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycl

Christina S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Valde Starcycle av en slump. Kontakten har fungerat med beröm godkänt från start till mål på ett proffsigt sätt. Två trevliga killar tog på avtalad tid hand om mina gamla möbler. Jag återkommer gärna. Ni är från min synpunkt väl värda 5+ i betyg. Tack å tack!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Christina! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Tina K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kundtjänst och rara flyttkillar

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tina, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Sven-Olof L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Proffsigt och trevligt bemötande samt mycket bra och rent resultat 👍

Svar från Starcycle - Privat

Hej Sven-Olof och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Tobias R
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och effektiv hjälp med att frakta ett piano som vi skänkt bort.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tobias, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Marianne K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag är jättenöjd. Enkelt snabbt och jättetrevliga killar. Kommer tillbaka när jag behöver bli av med något

Svar från Starcycle - Privat

Hej Marianne! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Michael E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kontakt med Starcycle från början och genom hela processen. Chauffören kontaktade mig ca 20 minuter före ankomst (som Starcycle hade sagt att hen skulle). Smidigt, genomtänkt hämtning. Hoppas Starcycle kan framföra en tack till de två personer som jobbade.

Peter S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag vill verkligen rekommendera Starcycle med en riktigt trevlig & proffsig hjälp vid en flyttstädning av vår mammas lägenhet i Täby (Hägernäs) i September. Även snabb & effektiv tömning av lägenheten. Tack Marcus med personal.🌹 Hälsar Peter

Svar från Starcycle - Privat

Hej Peter och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Helena S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Fick snart kontakt och trevligt bemötande. Jag fick enkelt svar på mina frågor. Upphämtning fungerade mycket bra, precis som den beskrivning jag fick vid beställningen.

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla Helena! Härligt att höra att du är nöjd över utförandet och tack för 5:a i betyg. Vi hjälper dig gärna igen i framtiden - Det är bara slå oss en signal. Må gott! /Team Starcycle

Lars L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Allt fungerade smidigt och precis som vi kommit överens om!

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Lars! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Fiona G

Trevliga snabba och effektiva

Svar från Starcycle - Privat

Hej Fiona, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Christer A
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och korrekt hantering. Kom på utsatt tid!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Christer! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Ann-sofi L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Har fått väldigt trevligt bemötande vid kontakt med Zanna på kontoret. Duktiga killar som fixade flytten, dock lite språkförbistringar. Nu återstår bortforsling och städning. Väldigt nöjd!

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Ann-Sofi! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Vi ser fram emot att få utföra tömningen och städningen! / Team Starcycle

Dödsbo 1
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt svar på frågan. smidigt med tömning och fönsterputs av lägenheten.

Svar från Starcycle - Privat

Hej och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Mona Charlotta E

Kommer alltid på utlovad tid. Hjälpsamma, pålitliga. Utförde uppdraget precis så som jag önskade. (Bortforsling av stor hög med grenar från nerfällt träd.) Har anlitat dem förut och kommer gärna att anlita dem igen!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Mona! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Mikael H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vilken service. Visst, det är pinsamt att visa att det ser som en horder har bott där, och sen att vara superstressad själv över hur man ska få ut allt inför städning och flytt. Fick paketpris på allt från att tömma lgh till att städa den. Hur ni fick rent mitt köksgolv som två golvfirmor misslyckat med är en gåta. Super trevlig personal som kom och städade och Jessica som koordinerade trupperna och hade jättetrevligt bemötande.

Svar från Starcycle - Privat

Tusen tack Mikael för att du tog dig tid att skriva sådant fint omdöme om oss här på Reco! Det glädjer oss att du är nöjd och vi tackar för ditt förtroende. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver oss igen. Vi erbjuder en rad olika tjänster utöver flytt och städ, bara kika in på vår hemsida! Allt gott. /Team Starcycle

Ulla S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket nöjd, snabb hjälp med att forsla bort ett kasserat badkar. Fick hjälp samma dag jag kontaktade företaget

Svar från Starcycle - Privat

Tack Ulla för att du tog dig tid att skriva sådant fint omdöme om oss här på Reco. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver oss - Det vet du! Allt gott. /Team Starcycle

Per S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

väldigt bra och enkelt,ingenting är för svårt .vilket är bra

Svar från Starcycle - Privat

Hej Per och tack för ditt trevliga omdöme. Vi är glada att du var nöjd med vår service. Vi ser sällan problem - istället roliga utmaningar! Du vet var vi finns när du behöver hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Marie-louise F

De missade att ringa 30 min innan förväntad ankomst.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Marie-Louise. Stort tack för ditt omdöme! Vi är ledsna för att detta missades, vilket väldigt sällan händer. Vi tar med oss denna feedback och ser till att minimera dessa missar i framtiden! Jag hoppas att du är nöjd över utförandet överlag / Team Starcycle

Leela E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Över förväntan och till ett bra pris. Tydligt avtal.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Leela! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Carola F
Skrev om Starcycle

Trevligt bemötande från start vid beställning till upphämtning av saker.. rekommenderas varmt.

Svar från Starcycle

Hej Carola, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Patrizia C
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kommunikation och smidigt.

Cissi J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag var nöjd och glad då de kom i tid och tog med sig det som skulle iväg. Smidigt! Dock att få detta av er att jag måste skriva 30 tecken känns mindre bra. Jag tänker att jag få skriva hur kort jag vill när jag ska skriva min upplevelse av er. Drar tyvärr ner betyget till er.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Cissi, Så du sänker vårt betyg för att Reco valt att sätta ett minimum antal tecken på omdömena? Låter som du är nöjd med det vi kan påverka iaf, som du skriver smidigt! /Team Starcycle