Starcycle

www.starcycle.se
  • BadgeElevenYears
1 224
4.7

Vi på Starcycle har i raketfart blivit ett mycket omtyckt företag med många återkommande kunder som uppskattar vårt personliga engagemang, vår flexibilitet och vår snabba service. Med vårt breda tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning anpassad efter just ditt behov. Som kund behöver du bara ha en leverantör att ha kontakt...

1224 omdömen om Starcycle

Sedan starten hos Reco 2014

Kim B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi behövde hjälp med att tömma ett dödsbo som var helt överbelamrad med saker. Från första kontakt till platsbesök och sedan utförande gick väldigt smidigt. Bra dialog under tiden för att stämma av hur det gick. Kan verkligen rekommenderar Starcycle

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla Kim för att du tog dig tid att skriva ett sånt fint betyg till oss och vår service. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och serviceinriktade. Vi ser aldrig problem - endast roliga utmaningar! Vi är glada att du upplevde vår service som smidig och att vi överträffade dina förväntningar! Du vet var vi finns om du behöver hjälp i framtiden /Team Starcycle

Els-Marie H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Enkelt lätt duschväggen bara försvann

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Els-Marie! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycl

Christina S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Valde Starcycle av en slump. Kontakten har fungerat med beröm godkänt från start till mål på ett proffsigt sätt. Två trevliga killar tog på avtalad tid hand om mina gamla möbler. Jag återkommer gärna. Ni är från min synpunkt väl värda 5+ i betyg. Tack å tack!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Christina! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Tina K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kundtjänst och rara flyttkillar

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tina, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Sven-Olof L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Proffsigt och trevligt bemötande samt mycket bra och rent resultat 👍

Svar från Starcycle - Privat

Hej Sven-Olof och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Tobias R
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och effektiv hjälp med att frakta ett piano som vi skänkt bort.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tobias, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Marianne K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag är jättenöjd. Enkelt snabbt och jättetrevliga killar. Kommer tillbaka när jag behöver bli av med något

Svar från Starcycle - Privat

Hej Marianne! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Michael E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kontakt med Starcycle från början och genom hela processen. Chauffören kontaktade mig ca 20 minuter före ankomst (som Starcycle hade sagt att hen skulle). Smidigt, genomtänkt hämtning. Hoppas Starcycle kan framföra en tack till de två personer som jobbade.

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Michael! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Peter S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag vill verkligen rekommendera Starcycle med en riktigt trevlig & proffsig hjälp vid en flyttstädning av vår mammas lägenhet i Täby (Hägernäs) i September. Även snabb & effektiv tömning av lägenheten. Tack Marcus med personal.🌹 Hälsar Peter

Svar från Starcycle - Privat

Hej Peter och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Helena S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Fick snart kontakt och trevligt bemötande. Jag fick enkelt svar på mina frågor. Upphämtning fungerade mycket bra, precis som den beskrivning jag fick vid beställningen.

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla Helena! Härligt att höra att du är nöjd över utförandet och tack för 5:a i betyg. Vi hjälper dig gärna igen i framtiden - Det är bara slå oss en signal. Må gott! /Team Starcycle

Lars L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Allt fungerade smidigt och precis som vi kommit överens om!

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Lars! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Fiona G

Trevliga snabba och effektiva

Svar från Starcycle - Privat

Hej Fiona, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Christer A
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och korrekt hantering. Kom på utsatt tid!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Christer! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Ann-sofi L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Har fått väldigt trevligt bemötande vid kontakt med Zanna på kontoret. Duktiga killar som fixade flytten, dock lite språkförbistringar. Nu återstår bortforsling och städning. Väldigt nöjd!

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Ann-Sofi! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Vi ser fram emot att få utföra tömningen och städningen! / Team Starcycle

Dödsbo 1
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt svar på frågan. smidigt med tömning och fönsterputs av lägenheten.

Svar från Starcycle - Privat

Hej och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Mona Charlotta E

Kommer alltid på utlovad tid. Hjälpsamma, pålitliga. Utförde uppdraget precis så som jag önskade. (Bortforsling av stor hög med grenar från nerfällt träd.) Har anlitat dem förut och kommer gärna att anlita dem igen!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Mona! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Mikael H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vilken service. Visst, det är pinsamt att visa att det ser som en horder har bott där, och sen att vara superstressad själv över hur man ska få ut allt inför städning och flytt. Fick paketpris på allt från att tömma lgh till att städa den. Hur ni fick rent mitt köksgolv som två golvfirmor misslyckat med är en gåta. Super trevlig personal som kom och städade och Jessica som koordinerade trupperna och hade jättetrevligt bemötande.

Svar från Starcycle - Privat

Tusen tack Mikael för att du tog dig tid att skriva sådant fint omdöme om oss här på Reco! Det glädjer oss att du är nöjd och vi tackar för ditt förtroende. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver oss igen. Vi erbjuder en rad olika tjänster utöver flytt och städ, bara kika in på vår hemsida! Allt gott. /Team Starcycle

Ulla S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket nöjd, snabb hjälp med att forsla bort ett kasserat badkar. Fick hjälp samma dag jag kontaktade företaget

Svar från Starcycle - Privat

Tack Ulla för att du tog dig tid att skriva sådant fint omdöme om oss här på Reco. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver oss - Det vet du! Allt gott. /Team Starcycle

Per S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

väldigt bra och enkelt,ingenting är för svårt .vilket är bra

Svar från Starcycle - Privat

Hej Per och tack för ditt trevliga omdöme. Vi är glada att du var nöjd med vår service. Vi ser sällan problem - istället roliga utmaningar! Du vet var vi finns när du behöver hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Marie-louise F

De missade att ringa 30 min innan förväntad ankomst.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Marie-Louise. Stort tack för ditt omdöme! Vi är ledsna för att detta missades, vilket väldigt sällan händer. Vi tar med oss denna feedback och ser till att minimera dessa missar i framtiden! Jag hoppas att du är nöjd över utförandet överlag / Team Starcycle

Leela E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Över förväntan och till ett bra pris. Tydligt avtal.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Leela! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Carola F
Skrev om Starcycle

Trevligt bemötande från start vid beställning till upphämtning av saker.. rekommenderas varmt.

Svar från Starcycle

Hej Carola, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Patrizia C
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra kommunikation och smidigt.

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla för erat omdöme om oss här på Reco - Nöjet var helt på våran sida! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen. Allt gott. /Team Starcycle

Cissi J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag var nöjd och glad då de kom i tid och tog med sig det som skulle iväg. Smidigt! Dock att få detta av er att jag måste skriva 30 tecken känns mindre bra. Jag tänker att jag få skriva hur kort jag vill när jag ska skriva min upplevelse av er. Drar tyvärr ner betyget till er.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Cissi, Så du sänker vårt betyg för att Reco valt att sätta ett minimum antal tecken på omdömena? Låter som du är nöjd med det vi kan påverka iaf, som du skriver smidigt! /Team Starcycle

Anna B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Professionellt, mycket bra och öppen kommunikation, förtroendeingivande.

Tack snälla du Anna för ditt fina omdöme och snälla ord! /Team Starcycle

Conny O
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Trevligt och bra personal som uppträdde proffsigt vid upphämtningen.

Tack Conny för att vi fick möjligheten att hjälpa dig! /Team Starcycle

Leila A
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi köpte städning av mammas tre-rummare, vilket sköttes utomordentligt av er! Vi kommer att anlita er igen. Tack för hjälpen! Monica.

Svar från Starcycle - Privat

Tack Leila för ditt omdöme! Vi finns endast ett samtal bort när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Sven B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bortforsling av maskiner,möbler och annat. Bra bemötande,bra jobbat. Mycket bra helt enkelt.

Tack Sven, det ska vara enkelt! /Team Starcycle

Elisabet D
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket nöjd. Lätta att kontakta och kommunicera med. Snabb leverans på utsatt tid.

Tack Elisabeth för ditt fina omdöme! /Team Starcycle

Gösta S

Hämtningen gick smidigt och öch lätt M h Gösta

Tack Gösta! Vi är endast ett samtal bort när du behöver oss. /Team Starcycle

Ingrid S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Trevligt bemötande, snabb hämtning.

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla Ingrid för ditt omdöme! Du vet vart vi finns när du behöver oss. /Team Starcycle

Ralph B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Skulle röja ur vårt förråd ”döstada” och letade på nätet efter ett företag som kunde hämta och köra bort skräpet. Hittade Starcycle och fick snabbt en offert. Jag blev mycket vänligt bemött. Datum för hämtning bestämdes och personalen kom tidigare än avtalat, bra. På mindre än 30 minuter var förrådet tömt. Fakturan från Starcycle stämde bra med vad förväntat. Så sammanfattningsvis är mycket nöjd med Starcycle.

Tack Ralph för att vi fick möjligheten att hjälpa dig! /Team Starcycle

Christer B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket trevlig personal, Dom gjorde ett fantastiskt arbete med att tömma mitt förråd. Snabbt arbete till ett väldigt bra pris.Väldigt trevligt bemötande från kontorspersonal. Rekommenderar Starcycle å det varmaste.Kommer att anlita dom i framtiden vid behov. Återigen, varmt tack! Christer.

Tack snälla Christer för ditt fantastiskt fina omdöme! /Team Starcycle

JONAS M
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi har tagit flytt- och städhjälp av Starcycle vid flera tillfällen. Alltid trevlig kontakt och tydlig information om tjänster och kostnader. Leveranserna har varit toppen! Noggranna, positiva och glada har de genomfört ett många gånger tungt och slitsamt arbete.

Svar från Starcycle - Privat

Tack än en gång Jonas, ett privilegium att få hjälpa dig ytterligare en gång! /Team Starcycle

Marianne H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag beställde bortforsling av bäddsoffa på onsdagen och fick svar på torsdagen att dom kunde hämta på måndagen. Hämtningen gick väldigt smidigt.

Tack snälla du för ditt fina omdöme. /Team Starcycle

Karin L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb återkoppling på offert, supertrevligt bemötande och väl utfört arbete!

Tack Karin för ditt fina omdöme! /Team Starcycle

Tony F
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag blev vänligt bemött och ni var i tid efter att jagblev uppringd av er. Ni varsnabba med att bära ner sängen och skåpdörrarna och golvlampan. Jag fick fakturan fort. Den gick lätt att betala.

Tack Tony, så det ska vara.. ENKELT! /Team Starcycle

Lotta R
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra och snabb återkoppling. Utmärkt resultat till bra pris!

Tack Lotta, hoppas vi får hjälpa dig snart igen! /Team Starcycle

Hellevi E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bemötandet var väldigt trevligt och professionellt. Förväntningarna var höga och jag upplevde till 100 procent. Killarna var väldigt bra och jobbade snabbt när dom hämtade en gammal soffa.

Tack Hellevi för ditt fantastiska omdöme! /Team Starcycle

Kerstin E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vänligt bemötande, ordning och reda Allt fungerade mycket bra.

Tack Kerstin för ditt omdöme! /Team Starcycle

Gun K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag hade ca ett ton diverse blandat skrot som jag inte kunde få bort själv Hittade Starcycle på nätet Fick snabbt hjälp att forsla bort allt Två killar jobbade bra På en och enhalv timme var allt borta Jag är nöjd

Tack Gun, du vet vart vi finns när behovet uppstår igen! /Team Starcycle

Lars L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabba och starka killar hämtade mitt piano utan problem.

Tack Lars! Vi är endast ett samtal bort när du behöver oss /Team Starcycle

Susan B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Så bra! Trevligt bemötande samt mycket hjälpsamma! Rekommenderas verkligen.

Tack Susan, vi finns här när du behöver oss! /Team Starcycle

Örjan Å
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt och proffsigt utfört. Kommunikationen var topp från början till slut. Bra jobbat!

Tack Örjan, det är så det ska vara, bra för början till slut! /Team Starcycle

Rikard H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket smidigt och enkelt. Lätta att ha att göra med. Rekommenderas.

Tack Rikard för ditt omdöme, det är så vi vill uppfattas! /Team Starcycle

Jan S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Anlitade Starcycle för bortforsling av möbler samt flyttstäd. Allt fortlöpte utan problem och mina tilläggsbeställningar i sista-minuten hanterades mycket bra. Tack!

Tack Jan, det var ett privilegium att få hjälpa dig! /Team Starcycle

Myriam A
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jätte bra hjälp och trevliga människor

Tack snälla Myriam för dessa fina ord! /Team Starcycle

Lars B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra engagemang från kontoret & smidig flytt!

Tack Lars för att vi fick möjligheten att hjälpa dig! /Team Starcycle

Ingvar P
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Hämtade gammal soffa. Trevlig kontakt med Kundtjänst. Allt fungerade bra. Fick även hjälp med att flytta min nya soffa på plats.

Tack Ingvar, du vet vart vi finns när du behöver oss /Team Starcycle

Helena K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och proffsig hantering. Bra bemötande.

Tack Helena för ditt fina omdöme! /Team Starcycle