Starcycle

• BadgeTwelveYears
  • BestInSweden2025
1 334
4.7

Vi på Starcycle har i raketfart blivit ett mycket omtyckt företag med många återkommande kunder som uppskattar vårt personliga engagemang, vår flexibilitet och vår snabba service. Med vårt breda tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning anpassad efter just ditt behov. Som kund behöver du bara ha en leverantör att ha kontakt...

1334 omdömen om Starcycle

Sedan starten hos Reco 2014

Tony B
Skrev om Starcycle

Bra bemötande! Hela tiden snabb återkoppling! Killarna som tömde lägenheten var trevliga och vänliga och gjorde ett mycket bra jobb! Städningen fantastisk! Jag kommer att rekommendera Starcycle för mina vänner och bekanta!

Cecilia A
Skrev om Starcycle

Bra bemötande och det gick snabbt att få tid. Vi är nöjda med resultatet.

Mattias P
Skrev om Starcycle

Snabb service och väl utfört arbete till ett rimligt pris. Mycket nöjd

Göran G
Skrev om Starcycle

Snabbt svar på offertförfrågan och kort väntetid på utförande. Man monterade snabbt isår hopskruvade plåthyllor och en stor bokhylla. Ett piano togs enkelt bort.. Allt arbete utfördes med stor försiktighet så at t.ex. inte tapeter eller golv skadades. Kort sagt väldigt proffsigt jobb.

Päivi T
Skrev om Starcycle

Jag fick snabbt svar på min förfrågan och även snabb hämtning av varor. Allt gick bra.

Mariclére M
Skrev om Starcycle

Allt fungerade perfekt från första kontakt till utfört arbete. Beställde en utflyttning av en minst sagt fullproppad lägenhet (2 rok) med tillhörande förråd i Finntorp, Nacka. På kort tid ordnade Starcycle allt från tömning, bortforsling, flyttstädning samt demontering av installationer som inte ingick i fastigheten. Det senare efter synpunkter från besiktningen två dagar innan överlämnandet till hyresvärden.

Marita Linnéa L

Proffsiga, punktliga och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas.

Per L
Skrev om Starcycle

Trevligt enkelt bemötande, snabb service och trevligt från alla håll.

First-Name L
Skrev om Starcycle

Vänligt bemötande. Snabb service.

Anne-Christine E

Jag bad per mail om offert för bortforsling av en bokhylla. Fick snabbt svar och hämtning inom bara ett par dagar. Upplevde hela proceduren om hämtning och betalning som mycket smidig och seriös. Är mycket nöjd! Känns också fint att man stödjer barncsncerfonden. 😃

Barbro B
Skrev om Starcycle

Snabb service av två starka och proffsiga killar. Beställde bortforsling av bl.a tvättmaskin och torktumlare. Skönt att få den hjälpen. Rekommenderas.

Charlotta H
Skrev om Starcycle

Ringde och bad om hämtning och återvinning av äldra elektronik, dator och mobiltelefoner, gick snabbt att få offert och boka tid för hämtning. Allt gick helt smärtfritt och till ett humant pris.

Pauli K
Skrev om Starcycle

Mycket bra - en timmes försening i eftermiddag passet

Kristian W
Skrev om Starcycle

Snabbt och effektivt. Håller tider. Var väldigt noggranna och försiktiga vid packning. Rent och snyggt efter städning. Åtgärdade ett glömt utrymme snabbt. Kort sagt. Utmärkt!

Lars H
Skrev om Starcycle

Jag beställde hämtning av trädgårdsavfall, dvs tre högar med grenar från buskar och träd. Jag är nöjd med allt bemötande utom en detalj. De två männen som gjorde jobbet kunde inte svenska alls. De talade bara mycket dålig engelska, som knappt gick att förstå. Men själva jobbet gjorde de mycket bra! Med vänlig hälsning Lars-Olov Höglund

Arne Z
Skrev om Starcycle

Vänligt bemötande och snabb handläggning. Mycket nöjda.

Anna A
Skrev om Starcycle

Mycket trevligt bemötande! Våra överblivna möbler hämtades smidigt och punktligt!

Birgit I
Skrev om Starcycle

Allt fungerade bra både beställning och utförande

Anna-Lena A
Skrev om Starcycle

Lätta att ha att göra med, effektiva och bra på att hålla avtalade tider.

Åsa G
Skrev om Starcycle

Sänkte varor, fungerade mycket bra. Trevlig personal som kom och hämtade

Thomas E
Skrev om Starcycle

Professionella, både den som kom för att titta och göra en offert, plus de som senare kom och gjorde jobbet. Till skillnad från andra i samma branch som jag anlitat så kände jag mig trygg med Starcycle.

Britt H
Skrev om Starcycle

De var proffsiga på alla sätt och speciellt Zanna

Torsten S
Skrev om Starcycle

Snabb hjälp och fin service, jag kommer anlita igen.

Dödsbo 1
Skrev om Starcycle

Lätta att tala med och komma överens

Rolf B
Skrev om Starcycle

Bra bemötande, trevliga och de gjorde det dom skulle.

Ulrika L
Skrev om Starcycle

Effektivt emballage och flytt. Mycket trevlig personal, som arbetade snabbt. De flesta personer som arbetade fysiskt var mycket tillmötesgående och hjälpsamma med en trevlig attityd. Däremot var uppackningen inte professionell. Ologisk placering av porslin i skåp och böcker/saker/kontorsmaterial i bokhyllor/bibliotek. Ingen känsla för att lägga linne, handdukar eller kläder i garderober och skåp.

Lina V
Skrev om Starcycle

Smidig och flexibel lösning med bra kommunikation och utfört arbete +++

Gun-Britt S
Skrev om Starcycle

Jag fick klara besked och prisuppgift direkt. Hämtningen inom kort.

Carin T
Skrev om Starcycle

Snabb. proffsig hantering i kontakten innan o mkt trevliga "utförare"

Ulf S
Skrev om Starcycle

Snabbt och trevligt bemötande både per telefon och mail inför jobbet. Flyttgubbarna kom punktligt och var mycket trevliga. Det handlade om att få bort ett piano på ca 220kg från en lägenhet på 3:e våningen utan hiss och i en spiraltrappa. Kan inte se att det kunde gjorts bättre, jag är jättenöjd.

Lena P
Skrev om Starcycle

Bemötandet var bra, och arbetet med att hämta ett gäng gamla köksskåp och trasiga sämgar och möbler gjordes snabbt och effektivt. Jag är mycket nöjd.

Katarina N
Skrev om Starcycle

Snabb återkoppling på förfrågan. Hade möjlighet att snabbt hämta det jag ville. Bra pris och inga dolda avgifter som jag ofta upplever kan tillkomma hos andra företag/tjänster.

Bernt J
Skrev om Starcycle

bra service och trevlig personal ha det bra allihopa

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Bernt! 😊 Vi uppskattar dina vänliga ord och är glada att du är nöjd med vår service. Ha det fint du med, och hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Stefan M
Skrev om Starcycle

Trevliga och hårt arbetande. Jag rekommenderar dem och tänk på att bilderna du tar på rummen som du vill ha tömda fungerar som ett kontrakt för uppdraget.

Svar från Starcycle

Tack för ditt omdöme och din rekommendation, Stefan! 😊 Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med vårt arbete. Tack också för tipset om bilder – det är ett bra sätt att säkerställa tydlighet i uppdraget. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Munira A
Skrev om Starcycle

Ni var jätte snälla. Tack för hjälpen.

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Munira! 😊 Det var ett nöje att hjälpa dig. Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen! /Team Starcycle

Mona S
Skrev om Starcycle

Vänligt bemötande och hjälpsamma. Fått hjälp på mina frågor, har inte slutfört mitt uppdrag ännu, men det verkar fungera jättebra än så långe

Svar från Starcycle

Tack för din feedback, Mona! 😊 Det gläder oss att du fått ett vänligt bemötande och den hjälp du behöver. Vi finns här för dig hela vägen och ser fram emot att slutföra uppdraget på bästa sätt. Hör av dig om du har några frågor! /Team Starcycle

Anna-Lena S
Skrev om Starcycle

Blev bra bemött både när jag bokade besöket och av dem som hämtade sakerna till återvinningen. Allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Anna-Lena! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och den smidiga hanteringen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Lena S
Skrev om Starcycle

Snabb hämtning efter bokning, enkelt, höll tiden

Svar från Starcycle

Tack för ditt omdöme, Lena! 😊 Vi är glada att du uppskattade vår snabba och smidiga service. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Monica E
Skrev om Starcycle

Jättebra kommer absolut att använda er igen

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Monica! 😊 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när du behöver det. Hör gärna av dig! /Team Starcycle

Eva R
Skrev om Starcycle

Jag förväntade mig inte att allt det jag ville ha hjälp med skulle bli genomfört utan några problem. Det eller det, gör de nog inte tänkte jag, men det gjorde dem. Och all min oro visade sig ha varit totalt obefogad. Två mycket trevliga och vänliga personer såg till att jag nu kan koppla av helt. och tänka på annat. Det är jobbigt att flytta, men med så bra hjälp blir det faktiskt lättare. Allt det skräp jag bara måste bli av med, är nu borta.

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Eva! 😊 Det gläder oss att vi kunde överträffa dina förväntningar och göra flytten lite enklare för dig. Vi vet att det kan vara en stressig process, och det känns bra att höra att vi kunde bidra till att du nu kan koppla av. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! /Team Starcycle

JAN R
Skrev om Starcycle

Snabba svar, mycket trevlig kontakt, snabbt åtgärdat och mycket bra utfört arbete. Dödsboet blev rensat och städat på bara några dagar. Rekommenderas varmt Jan Ramsten

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Jan! 🙌 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med rensning och städning av dödsboet. Det betyder mycket för oss att du är nöjd och rekommenderar vår tjänst. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Lena N
Skrev om Starcycle

De svarade snabbt på offertförfrågan. Jag hade ytterligare frågor kom snabba och trevliga svar på mejlen. De två killarna som kom och hämtade vår köksfläkt för att ta den till återbruk ringde en halvtimma innan och var trevliga och snabba

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Lena! 😊 Vi är glada att du uppskattade vår snabba återkoppling och trevliga service. Det är viktigt för oss att göra processen så smidig som möjligt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! /Team Starcycle

Johan S
Skrev om Starcycle

Vi fick hjälp med flytt av bohag samt städ. Allt gick mycket bra, smidig flytt samt väldigt fint städat. Bra service och kommunikation. Kan varmt rekommendera företaget vid flytt &/eller flyttstäd. Hälsningar Johan

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Johan! 😊 Vi är glada att höra att både flytten och städningen gick smidigt och att du är nöjd med vår service och kommunikation. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss vidare! Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden. /Team Starcycle

Dödsbo 2
Skrev om Starcycle

Bra och trevligt bemötande. Proffsigt arbete och jättefint städat!

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande, arbetet och städningen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Per Olof A
Skrev om Starcycle

Trevliga och Snabba samt kompetent personal som utförde uppdraget smidigt , tryggt och perfekt .

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Per Olof! 😊 Vi uppskattar dina vänliga ord och är glada att du är nöjd med vår service. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! /Team Starcycle

Jan E
Skrev om Starcycle

Alltifrån bokning till hämtning fungerade utmärkt smidigt och i tid. Mycket nöjd med tjänsten.

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Jan! 😊 Det gläder oss att du är nöjd och att allt gick smidigt och enligt plan. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! /Team Starcycle

Zilla K
Skrev om Starcycle

Punktliga, snabba och trevliga. Rimligt pris.

Svar från Starcycle

Tack för ditt fina omdöme, Zilla! 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med vår service och prissättning. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Britta E
Skrev om Starcycle

Bemötandet har hela tiden varit trevligt, proffesionellt och tydligt. Utförandet var till full belåtenhet. Vi köpte bortforsling vid utflyttning av lägenhet och flyttstäd. Jag skulle anlita Starcycle igen och rekommendera dom till andra.

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Britta! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och utförandet av bortforslingen och flyttstädningen. Det betyder mycket för oss att du skulle anlita oss igen och rekommendera oss vidare. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig i framtiden! /Team Starcycle

Thomas J
Skrev om Starcycle

Den var bra lite rörigt men det gick bra

Svar från Starcycle

Tack för din feedback, Tomas! 😊 Vi tar till oss av dina synpunkter och strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen! /Team Starcycle

Michael L
Skrev om Starcycle

Det gick alldeles utmärkt. Jag fick svar samma dag som jag ställde frågan om de kunde hämta min soffa, och detta i mycket trevlig och tillmötesgående ton. De föreslog en tid bara två dagar senare, vilket funkade för mig. Jag fick en offert och den stämde sedan också helt med priset jag betalade. De kom också inom det tidsintervall de sagt från början (10-14). När de väl var här så gick bortforslingen snabbt och effektivt och utan några konstigheter. Jag har absolut ingenting att klaga på.

Svar från Starcycle

Tack så mycket för ditt utförliga omdöme! Vi är glada att höra att allt gick utmärkt – från snabb återkoppling till en problemfri hämtning av din soffa. Det är viktigt för oss att leverera en tillmötesgående och effektiv service, och vi uppskattar att du delar din positiva upplevelse med oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. /Team Starcycle