Otroligt duktig och kompetent med breda kunskaper. Kan varmt rekommendera
79 omdömen om Hadassa L
Nöjd med klippning och bemötande. Trevligt och avkopplande besök i jättemysig miljö.
Omhändertagande o duktig! Föreslog något jag själv inte tänkt mig som blev väldigt bra!
Mycket bra, bra bemötande och bra råd med färg och frisyr. Inlyssnande. Tog sig tid. Ingen stress. Bra att se när jag ville prata och när jag ville sitta tyst. Mina förväntningar var att få en ny frisyr och färg. En stund för mig själv. Jag går gärna tillbaka Style It har alltid gett mig ett bra bemötande och jag har alltid varit mycket nöjd när jag gått därifrån. Kreativ färg och klipp
Mycket positivt bemötande . Bra handlag och skön behandling vad gäller båge tvättning, klippning kamning !.
Jag hade inga förväntningar eftersom jag aldrig går till en frisör, jag blev lite orolig när det stog att det var en elev men är otroligt nöjd med helheten. Hadassa hade ett bra bemötande, var omhändertagande, gav bra förslagen på hur jag kunde tänka ang frisyr.. Jag kände mig otroligt nöjd och glad när jag gick därifrån och är fortfarande nöjd 🤗 Jag köpte inga produkter men bokade in en färgning av mitt hår.
Rekommenderar varmt alla att boka en headspa hos style it och Hadassa, fantastiskt skön stund och så härligt och uppskattat att kunna ge sig själv eller någon man tycker om lite extra lyxig egentid.
Hadassa hade ett otroligt professionellt sätt i sitt bemötande. Glad och lugn och ett leende hela tiden. Hair spa va otroligt underbart på alla sätt och vis. En verkligen avkopplande stund och jag kände mig so. En ny människa efteråt.
Hej Jenny, åh det är så sött! gör mig så superglad att höra! tack så mycket för de vänliga orden! :) det var trevligt att ha dig här!
Ett mycket trevligt frissabesök. Hon gav av sina kunskaper om bra hårvård ,fick med mig fia tips om bla färgneutral henna. Jag kommer att återkomma till Hadassa ♡☆☆♡
Det gör mig så otroligt glad att höra! :) tack så mycket för de varma orden Camilla
Jag köpte headspabehandling och hade höga förväntningar. Hadassa gav mig en helt underbar behandling och hade ett bemötande som var mycket proffesionellt och fint på alla sätt och vis.
Hej Carina, åh det gör mig väldigt glad att höra! Tack så mycket för de vänliga orden!