Vi har använt Viktoria och hennes personal i flera år och har inga planer på att ändra. Tydlig kommunikation, bra resultat och hög tillförlitlighet präglar deras arbete. De är alltid noggranna, punktliga och flexibla med att anpassa sig efter våra behov. Varje gång de är färdiga känns hemmet skinande rent och fräscht. Rekommenderar varmt Viktoria och hennes team till alla som söker pålitlig och kvalitativ städservice!
Sv Hemservice Stockholm
7 omdömen om Sv Hemservice Stockholm
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Vi har haft hjälp från Viktoria med personal i flera år och får alltid en personlig och bra service! Eftersom vi är så nöjda hemma så har vi också flera gånger rekommenderat dem till vänner och även anlitat dem i arbetssammanhang. :)
Jag har använt SV Hemservice Stockholm och kan varmt rekommendera dem. Personalen är trevlig, tillmötesgående och frågar alltid om jag behöver något extra fixat. De är väldigt noggranna och jag blir alltid nöjd.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Bra firma allt korrekt rent och fint tackar så mycket rekommenderat varmt! Hälsningar Niklas Light, Stockholm
Bestälde städning och är mycket nöjd med resultatet.kom snabbt och gjorde ett mycket bra jobb till ett bra pris. Nöjd som sagt- // Mikael Fälth
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Tack för en grym och ordentlig städning! Den gjorde oss glada speciellt när man har en lilla bebis hemma. Bra bemötande! både av ansvariga för förtaget och av personalen. Det var smidigt att boka städningen! Vi var verkligen nöjda med städningen. Bra hantering av schema! Kan starkt rekommendera företaget!
Jag fick en offert genom er från Hemservice Stockholm i oktober 2019. Som introduktion gavs ett pris på 150kr/timme. De sa att de alltid behövde göra en intro städning på dubbel tid och dubbelt pris. Samma städerska utlovades, men byttes flera gånger på ett halvår. Den 2 mars (innan corona) höjdes priset till 180kr/timme. Jag uppfattar detta förfarande som en strategi: Att få in en kund på lågt pris, den dubbla intro städningen och prishöjningen efter ett halvår med argumentet att de vill ge städarna bättre lönevillkor....
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol