Andrea har god kännedom om området vi sålde i. Hon är lätt att prata med och är professionell. Allt har gått toppen och vi är så glada att vår hus blev sålt på förhandsvisningen. Rekommenderar!
Andréa Gustafsson
Andréa Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Andréa Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Andréa Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 375 omdömen med ett betyg på 5.0. Andréa Gustafsson har haft 71 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
375 omdömen om Andréa Gustafsson
Ja men så kul att vi kunde matcha ihop ert fina hus med så fina köpare - och dessutom så snabbt och smidigt för er. Tack för förtroendet och för fina ord, vi håller kontakten framöver.
Kunnig, professionell & trevlig. Tack för en smidig försäljning Andrea
Stort tack själv Andreas för förtroendet från er. Så roligt att vi kunde hitta rätt köpare så snabbt och smidigt. De kommer verkligen att trivas lika bra som ni har gjort under dessa år! :)
Snabb och smidig försäljning, en väldigt kunnig och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt.
Tack så jättemycket för att du tog dig tiden att skriva en rad här Serkan. Tack också för bra kommunikation och trevligt bemötande- det underlättar verkligen mitt jobb. Varmt välkomna till Ale.
Mycke proffsig å mycke vänlig å lyssnar på mina önskemål Hon får 10 av 10
Tack tack tack Eva. Så roligt att vi hittade så fina köpare på så kort tid. Dom kommer verkligen att trivas lika bra som du har gjort under så många år.
Jag köpte nyligen ett hus och vill dela med mig av min upplevelse. Min mäklare, Andréa Gustafsson,var helt fantastisk! Hon förklarade allt i detalj i varje steg av processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Hennes uppmärksamhet på mina behov och frågor var imponerande. Jag kände att hon verkligen brydde sig om mitt välbefinnande och ville hitta det bästa alternativet för mig. Tack vare henne gick köpprocessen smidigt och trevligt. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en pålitlig mäklare! 🌟
Men jösses vad glad jag blir över dina fina ord, stort tack för att du tog dig tiden att skriva här! Väldigt viktigt för mig att man som förstagångsköpare känner sig trygg och får svar på de frågor som kan uppstå längs vägen mot ett kontrakt. Varmt välkomna till Nödinge, här kommer ni trivas bra :)
Sålde hus med Andrea Andrea är lätt att jobba med, ärlig och alltid lätt att få tag i. Hon är personlig och gör det där lilla extra så man känner sig trygg som säljare - speciellt i dagens läge. Hon är kunnig och professionell och trevlig Kan varmt rekommendera Andrea 🌺
Tusen tack för alla dina fina ord och för förtroendet Sofia! Önskar dig allt gott framöver och du vet vart jag finns om det är något du vill bolla tankar kring.
Andréa är otrolig kunnig och professionell. Allt gick hur smidigt som helst. väldig trevlig är hon också
Ja, ibland går det snabbt, stort grattis till husköpet och varmt välkomna neråt i landet! Det underlättar alltid med god kommunikation, så det får jag tacka för. Ni kommer trivas superbra!
Andrea är en fantastiskt empatisk och hjälpsam mäklare som verkligen lägger kraft på att finna rätt boende till sina kunder och låta de ta den tid det tar. Alltid en god kommunikation och så otroligt trevlig och framåt. Kan varmt rekommendera Andrea!❤️
Jag blir verkligen så glad över dina fina ord, tusen tack för att du tog dig tiden till det. Jättekul att ha fått vara en del av er resa till första huset, ni kommer trivas superbra! Stort grattis igen.
Mycket kunnig lyhörd och super trevlig Jag/vi känner oss väldigt nöjda med Andréa. Jag kan rekommendera henne till 110%
Tusen tack för dom fina orden och för att jag fick vara en del av ert första husköp. Ni kommer trivas såå bra!
Kunnig och hjälpsam genom hela processen. Gav många bra tips och var lätt att ha och göra med!
Men stort tack för dessa fina ord, bli så glad ska du veta! Ni kommer trivas förträffligt bra i nya huset.