Väldigt trevlig, omtänksam och kunnig. Vi hade höga förväntningar, hon levde upp till dom. Bra uppföljning och kontakt med oss under hela processen.
Malou Braf
Malou Braf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale
.Malou Braf har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Malou Braf har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Malou Braf har haft 26 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2024-10
37 omdömen om Malou Braf
Stort tack för det fina omdömet Vesa, tacksam för förtroendet och roligt att få hjälpa er!
Tog hjälp av Malou vid försäljning av vår trygga borg. Inlyssnande, professionell, lättsam och snabb på återkoppling. 10 av 10. Tack!!
Många tack Johanna, det värmer verkligen att höra. Önskar er stort lycka till framöver!
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling! 😀👍
Stort tack Agneta, tacksam för förtroendet!
Hon var jätte brå 🤗vi var mycket nöjda .
Tack Tuula för det fina omdömet, roligt att få hjälpa er att hitta rätt. Kommer bli så bra!
Hon är jätte trevlig och kunnig tjej. Hon kan sitt jobb. Jag rekommendera. Mvh aila nieminen
Tack snälla Aila för det fina omdömet, roligt att få hjälpa er!
Härlig och positiv energi, skötte vår försäljning väldigt smidigt!
Stort tack för förtroendet & fina ord Josefin, varit så kul att få hjälpa er. Önskar er stort lycka till med ert nya fina hem!
Superbra och trevlig mäklare! Svarade på alla våra frågor och var lätt att få tag på. Allt kändes väldigt enkelt med henne. Vi är jättenöjda!
Stort tack Julia, så kul att få hjälpa till med er nya fina lägenhet!
Malou var alltid tillgänglig och gjorde ett väldigt bra jobb. Hon beskrev alla processer och gjorde det lätt att följa försäljningens förlopp. Rekommenderar starkt
Tusen tack för fina ord Henrik, det värmer verkligen att höra. Tack för förtroendet, önskar er stort lycka till med ert nya framöver!
Fick hjälp av försäljningen på vårat hus, proffsigt och tryggt genom hela processen!
Tusen tack för förtroendet och fina ord, så kul att få hjälpa er. Önskar er stort lycka till med ert nya fina hem!
Härlig energi, trevlig och ger en trygg känsla
Tack snälla för fina ord, kommer bli så bra för dig i din nya fina lägenhet!