Andrea har god kännedom om området vi sålde i. Hon är lätt att prata med och är professionell. Allt har gått toppen och vi är så glada att vår hus blev sålt på förhandsvisningen. Rekommenderar!
Svensk Fastighetsförmedling Ale
Våra mäklare i Ale hittar köpare i hela landet Alla våra mäklare är uppväxta eller bosatta i vår härliga kommun och besitter djupgående kunskap om varje område för att kunna presentera bostäderna på absolut bästa sätt. Mäklarna är också certifierade för försäljning av nyproduktion och vi kan även hjälpa dig med på förmedling...
1323 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ale
Sedan starten hos Reco 2016
Ja men så kul att vi kunde matcha ihop ert fina hus med så fina köpare - och dessutom så snabbt och smidigt för er. Tack för förtroendet och för fina ord, vi håller kontakten framöver.
Kunnig, professionell & trevlig. Tack för en smidig försäljning Andrea
Stort tack själv Andreas för förtroendet från er. Så roligt att vi kunde hitta rätt köpare så snabbt och smidigt. De kommer verkligen att trivas lika bra som ni har gjort under dessa år! :)
Väldigt trevlig, omtänksam och kunnig. Vi hade höga förväntningar, hon levde upp till dom. Bra uppföljning och kontakt med oss under hela processen.
Stort tack för det fina omdömet Vesa, tacksam för förtroendet och roligt att få hjälpa er!
Jag tyckte Johan var mycket trevlig och professionell. Jag blev glatt bemött redan på visningen och han var mycket hjälpsam och tydligen genom hela processen. Då detta var min första upplevelse av att köpa en bostad så har jag inget att jämföra med. Men kan inte föreställa mig att de blir mycket bättre än min upplevelse med Johan. Skulle absolut rekommendera denna mäklare! Väldigt duktig, hjälpsam och tydlig.
Snabb och smidig försäljning, en väldigt kunnig och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt.
Tack så jättemycket för att du tog dig tiden att skriva en rad här Serkan. Tack också för bra kommunikation och trevligt bemötande- det underlättar verkligen mitt jobb. Varmt välkomna till Ale.
Tog hjälp av Malou vid försäljning av vår trygga borg. Inlyssnande, professionell, lättsam och snabb på återkoppling. 10 av 10. Tack!!
Många tack Johanna, det värmer verkligen att höra. Önskar er stort lycka till framöver!
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling! 😀👍
Stort tack Agneta, tacksam för förtroendet!
Hon var jätte brå 🤗vi var mycket nöjda .
Tack Tuula för det fina omdömet, roligt att få hjälpa er att hitta rätt. Kommer bli så bra!
Mycke proffsig å mycke vänlig å lyssnar på mina önskemål Hon får 10 av 10
Tack tack tack Eva. Så roligt att vi hittade så fina köpare på så kort tid. Dom kommer verkligen att trivas lika bra som du har gjort under så många år.
Jag köpte nyligen ett hus och vill dela med mig av min upplevelse. Min mäklare, Andréa Gustafsson,var helt fantastisk! Hon förklarade allt i detalj i varje steg av processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Hennes uppmärksamhet på mina behov och frågor var imponerande. Jag kände att hon verkligen brydde sig om mitt välbefinnande och ville hitta det bästa alternativet för mig. Tack vare henne gick köpprocessen smidigt och trevligt. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en pålitlig mäklare! 🌟
Men jösses vad glad jag blir över dina fina ord, stort tack för att du tog dig tiden att skriva här! Väldigt viktigt för mig att man som förstagångsköpare känner sig trygg och får svar på de frågor som kan uppstå längs vägen mot ett kontrakt. Varmt välkomna till Nödinge, här kommer ni trivas bra :)
Hon är jätte trevlig och kunnig tjej. Hon kan sitt jobb. Jag rekommendera. Mvh aila nieminen
Tack snälla Aila för det fina omdömet, roligt att få hjälpa er!
Sålde hus med Andrea Andrea är lätt att jobba med, ärlig och alltid lätt att få tag i. Hon är personlig och gör det där lilla extra så man känner sig trygg som säljare - speciellt i dagens läge. Hon är kunnig och professionell och trevlig Kan varmt rekommendera Andrea 🌺
Tusen tack för alla dina fina ord och för förtroendet Sofia! Önskar dig allt gott framöver och du vet vart jag finns om det är något du vill bolla tankar kring.
Andréa är otrolig kunnig och professionell. Allt gick hur smidigt som helst. väldig trevlig är hon också
Ja, ibland går det snabbt, stort grattis till husköpet och varmt välkomna neråt i landet! Det underlättar alltid med god kommunikation, så det får jag tacka för. Ni kommer trivas superbra!
Andrea är en fantastiskt empatisk och hjälpsam mäklare som verkligen lägger kraft på att finna rätt boende till sina kunder och låta de ta den tid det tar. Alltid en god kommunikation och så otroligt trevlig och framåt. Kan varmt rekommendera Andrea!❤️
Jag blir verkligen så glad över dina fina ord, tusen tack för att du tog dig tiden till det. Jättekul att ha fått vara en del av er resa till första huset, ni kommer trivas superbra! Stort grattis igen.
Mycket kunnig lyhörd och super trevlig Jag/vi känner oss väldigt nöjda med Andréa. Jag kan rekommendera henne till 110%
Tusen tack för dom fina orden och för att jag fick vara en del av ert första husköp. Ni kommer trivas såå bra!
Härlig och positiv energi, skötte vår försäljning väldigt smidigt!
Stort tack för förtroendet & fina ord Josefin, varit så kul att få hjälpa er. Önskar er stort lycka till med ert nya fina hem!
Fantastisk säljare som svarar på ens frågor alla tider på dygnet 😀
Superbra och trevlig mäklare! Svarade på alla våra frågor och var lätt att få tag på. Allt kändes väldigt enkelt med henne. Vi är jättenöjda!
Stort tack Julia, så kul att få hjälpa till med er nya fina lägenhet!
Malou var alltid tillgänglig och gjorde ett väldigt bra jobb. Hon beskrev alla processer och gjorde det lätt att följa försäljningens förlopp. Rekommenderar starkt
Tusen tack för fina ord Henrik, det värmer verkligen att höra. Tack för förtroendet, önskar er stort lycka till med ert nya framöver!
Fick hjälp av försäljningen på vårat hus, proffsigt och tryggt genom hela processen!
Tusen tack för förtroendet och fina ord, så kul att få hjälpa er. Önskar er stort lycka till med ert nya fina hem!
Härlig energi, trevlig och ger en trygg känsla
Tack snälla för fina ord, kommer bli så bra för dig i din nya fina lägenhet!
Kunnig och hjälpsam genom hela processen. Gav många bra tips och var lätt att ha och göra med!
Men stort tack för dessa fina ord, bli så glad ska du veta! Ni kommer trivas förträffligt bra i nya huset.
En personlig, glad och kunnig mäklare som hjälpte oss genom hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera henne till de som vill sälja sin bostad.
Tusen tack för fina ord Pia, så roligt att få hjälpa er genom processen!
Väldigt professionell och tillmötesgående. God kännedom om objektet och samhället i och med lokal förankring. Vi är mycket nöjda hittills.
Stort tack för dina fina ord Mikael, dom värmer verkligen! Varmt välkomna till Älvängen, här kommer ni att trivas superbra.
Proffsig och rak. Rekommenderas varmast.
Tusen tack Joel och tack för enkel kommunikation tillbaka, uppskattas mycket!
Helt otroligt kompetent och grym mäklare!!
Tusen tack Ulrika, både för förtroendet och för gott samarbete under tiden - det gör mitt jobb mycket lättare!
Trevlig och snabba besked. Hjälpte oss genom processen att köpa vårt nya hem
Stort tack Therese och stort grattis till husköpet, ni kommer trivas superbra.
Top! Ständig återkoppling, kunnig, grym energi. Andrea hade bra dialog med vår mäklare så både köp och säljprocessen gick som på en räls. Rekommenderas!
Tusen tack för dom fina orden Tobias och stort grattis till ett toppenhus! Ni kommer trivas jättebra och varmt välkomna tillbaka till Ale.
Kunnig och trevlig. Lätt att ha att göra med.
Allt gick bra med henne. Hon är kunnig och jätte trevligt tjej. Det bara negativt att måste synka priset för mycket. Det är inte meklares fel. Nu är dåligt marknaden. Jag är nöjd Malou ❤️mvh Aila Nieminen
Tusen tack för fina ord Aila, det värmer. Tack för förtroendet & gott samarbete!
En väldigt trevlig mäklare som värnar om såväl säljare som köpare!
Mycket kompetent och duktig som vet vad hon pratar om, allt hon sagt och informerat om har varit korrekt och sanningsenligt.
Stort tack för fina ord Donald, det värmer att höra. Tack för förtroendet!
Kunde inte valt en bättre mäklare. Snabba återkopplingar gjorde mig trygg i försäljningsprocessen.
Stort tack för förtroendet Mattias, så roligt att vi kunde få till en så smidig affär för dig. Det är väldigt bra att kunna nyttja sitt spekulantregister med startklara köpare.
Snabb och tydlig kontakt/återkoppling genom hela processen. Vänligt och fint bemötande av alla inblandade!
Tusen tack för fint omdöme Erika, så roligt att få hjälpa er!
Bästa mäklartjänsten jag kunde ha önskat mig! Jag anlitade Malou för försäljningen av min bostad på Solbacken och jag kunde inte vara mer nöjda med valet. Från första mötet blev jag bemötta med stor professionalitet, värme och engagemang. Malou var lyhörd för mina önskemål och förväntningar, och det kändes tydligt att hon hade mitt bästa i fokus. Jag hade höga förväntningar inför försäljningen, både när det gällde slutpris och processen i sin helhet. Malou överträffade dem på alla sätt. Hon höll mig uppdaterade...
Stort tack Mitra för detta fina omdöme, det värmer verkligen att höra! Så roligt att få hjälpa dig, tack för förtroendet & gott samarbete.
Stort tack till Andrea för proffsigt bemötande. Och att hon hittade rätta köpare som tycke om platsen och huset. Att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag blir ekstra glad att köpare tyckte om min lilla röda huset med vita knutar.. Stort ♥️till Andrea
Ja, tänk så bra det blev och tack för förtroendet! De kommer verkligen att ta väl hand om din lilla pärla.
Stort tack till Andrea för proffsigt bemötande. Och att hon hittade rätta köpare som tycke om platsen och huset. Att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag blir ekstra glad att köpare tyckte om min lilla röda huset med vita knutar i skogen. Jag rekommenderar starkt Andrea Gustafsson ♥️ Snezana från Grandalen
Andrea Gustafsson är en fantastisk mäklare. Hon är alltid på hugget, lyhörd och får saker att gå smidigt. Man känner sig verkligen omhändertagen och hon gör allt för att det ska bli rätt. Rekommenderar henne varmt!
Tusen tack för dina fina ord och för väldigt bra samarbete och kommunikation, det underlättar verkligen mitt jobb ska du veta. Ska bli så roligt att följa din renoveringsresa framöver!
Supertrevlig, kunnig och riktigt bra på sitt jobb.
Stort tack för förtroendet och grattis till att vi kunde lösa en så smidig affär för er, så skönt att ni kan släppa allt med att klippa gräs osv.
Trevlig och svarar snabbt på mail.
Malou är professionell, trevlig och hjälpsam. Hon har stöttat oss vid varje steg i vägen mot vårt första bostadsköp. Vi känner oss lyckligt lottade som haft Malou. Nu vet vi att när det är dags för nästa bostadsaffär, kommer vi vända oss direkt till Malou. För någon annan vill vi inte ha.
Tusen tack Ingrid för så fina ord, det värmer verkligen att höra. Stort grattis till ert nya fina hem, så roligt att få hjälpa er på vägen!
Väldigt nöjda med Andréa! Rekommenderar verkligen henne. Hon är tillgänglig, tydlig, kunnig och jätte trevlig!
Tusen tack Felicia, kan bara säga detsamma om er! Ska bli så kul att följa er resa mot nytt hus!
Så nöjd med Malou, Jättebra service och så hjälpsam. vilket kändes tryggt då det är mitt första bostadsköp.
Stort tack Anette för det fina omdömet, det värmer verkligen att höra. Så kul att få hjälpa dig med ditt första bostadsköp, kommer bli så bra för dig!
Vi är väldigt nöjda med Andréa och kan varmt rekommendera henne inför ert bostadsköp. Allt var jättesmidigt och hon var även super trevlig och härlig! Vi fick all hjälp vi behövde och svar på våra frågor :)
Tusen tack Matilda och jag kan bara säga detsamma om er. Stort grattis till flesta lägenheten, väldigt roligt att ha fått vara en del av letandet efter det!
Bara positivt att säga om Malou. Lyssnade på oss och levde helt klart upp till våra förväntningar. Stort plus att hon alltid var lätt att få tag på ifall vi undrade något. Kan varmt rekommendera Malou som mäklare.
Tusen tack för det fina omdömet Irina, det värmer verkligen att höra. Stort lycka till med ert nya framöver!
Malou är duktig mäklare som pedagogiskt har hjälpt till med hela säljprocessen
Stort tack för fina ord Kristoffer, det värmer att höra. Så roligt att få hjälpa er!
Vi fick ett väldigt gott bemötande och snabb respons. Allt har känts tryggt och professionellt från första till sista kontakt.
Tusen tack för det fina omdömet Niklas och stort grattis till den nya fina lägenheten!
Tillgänglig, enkel och varm person.
Tusen tack Angelica, kan bara säga detsamma om er. Tack för fina ord och stort lycka till med huset! :)
Enkel, positiv, engagerad, trygg i sin roll som mäklare. Stödjande och peppande. Håller vad hon lovar och grym på återkoppling. Supernöjda.Rekommenderar varmt Andrea.
Ååh vad glad jag blir över dina fina ord Anna, det värmer verkligen ska du veta! Så roligt att vi kunde ro drömhuset i land tillslut och att det blev så bra.
Professionell, handlingskraftig, målinriktad, trevlig
Blir väldigt glad över dina fina ord, stort tack! Så roligt när man verkligen hittar rätt köpare som jag dessutom visste att du skulle tycka så mycket om.