Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Nicklas Blomstrand har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Nicklas Blomstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 378 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicklas Blomstrand har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

378 omdömen om Nicklas Blomstrand

Sedan starten hos Reco 2016
Niclas Å
Sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi är oerhört nöjda med Nicklas från första mötet till avslutad försäljning har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Nicklas visade stor professionalitet, engagemang och kunskap genom hela processen. Kommunikationen var alltid tydlig och vi fick snabba svar på våra frågor. Vi uppskattade särskilt hur han lyssnade på våra önskemål och behov. Vi rekommenderar varmt Nicklas och Svensk Fastighetsförmedling till alla som går i säljtankar. Tack för en fantastisk insats.

Jonathan I
Köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Niclas är trevlig och ger ett ärligt och genuint intryck. Vi upplevde honom som påläst och transparent och han försökte inte pracka på oss något utan han svarade på våra frågor och var behjälplig på alla sätt. Topp!

Amanda D
Alingsås

Genuin, flexibel och tillmötesgående. Vi är nöjda på alla punkter. Nicklas är både proffsig och en mäklare som gör det lilla extra!

Helena F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Brogården

Nicklas är kunnig , respektfull och vänlig. Väldigt nöjda med att haft samarbete med han!

Linda J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Noltorp

Trevlig, professionell, kunnig och engagerad.

Veronica S
Noltorp

Flexibel utifrån mina behov. Neutral i mina beslut så att jag inte blev påverkad men ändå signalerade en trygghet.

Jonas S
Nolby

Bra bemötande och vägledning genom vår försäljning.

Pernilla B
Ingared

Professionell mäklare med god lokalkännedom. Genomförde vår försäljning smidigt och snabbt.

Jakob S
Ingared

Nicklas var en fantastisk mäklare när vi köpte vårt hus. Han visade stor flexibilitet och var snabb med att besvara alla våra frågor. Hans tydlighet genom hela processen hjälpte oss att känna oss trygga vid vårt första husköp. Vi rekommenderar Nicklas varmt till andra som planerar att köpa hus.

Inge F
Alingsås

Vi har fått ett bra intryck av Nicklas. Han har skött det mycket bra så här långt. Inge Frensborg