Peter Jonsson

Peter Jonsson

Peter Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Peter Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 1989-11. Peter Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Jonsson har haft 23 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

111 omdömen om Peter Jonsson

Sedan starten hos Reco 2017
Anders J
Sålde sin bostad med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Ale

Peter Jonsson gör alltid sitt jobb på ett seriöst och ansvarskännande vis. Jag har det allra största förtroende för honom.

Anna-Karin Margareta J
Ale

Korrekt rakt igenom. Tydlig mot både säljare och köpare.

Kerstin Ingeborg M
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Peter har varit en riktig klippa, trevlig, kunnig och en person man litar på. Vi har aldrig träffat en mäklare tidigare men kände oss väldigt trygga i affären med vårt radhus. Skulle vi flytta igen, skulle vi definitivt välja Peter och även rekommendera honom till våra vänner. Jan o Kerstin Mårtensson

Maria L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Fungerade utmärkt från början till slutet av försäljningen

Lena B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Peter skötte försäljningen på ett mycket smidigt och professionellt vis. Allt blev klart på ett par dagar och Peter underlättade hela processen på bästa sätt. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen runt köpet så här långt.

Tanja W
Alingsås

Jag är nöjd med affären i helheten, bra med tät dialog via telefon eller sms så jag ullpevde mig alltid uppdaterad

Thorsten W
Alingsås

Trevlig och kunnig guide genom hela affären

Ulf L
Kullingsberg

Mycket rutinerad och kunnig på hur man som kund ska agera. Bra distans till säljaren och köparen. Inga löften till någon. Mycket duktig!

Märta T
Köpte sin stuga med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Vårgårda

Flexibel, tillmötesgående och värnar om sina kunder.

Hanna H
Alingsås

Ett jättebra bemötande och hela tiden en snabb återkoppling!