Super bra på att hålla kontakt, missa han ett samtal så ringe han upp direkt när han hade tid. Snabb på att lägga ut tid för en nästa visning. Bra på att förklara vad som va på gång och vad som skulle hända.
Alexander Lindeberg
Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 231 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Lindeberg har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
231 omdömen om Alexander Lindeberg
Vi är väldigt nöjda med Alexander. Allt har gått smidigt och varit tydligt. Nu hoppas vi även på bra hjälp man också behöver efter med papper och sånt. Med vänlig hälsning, Camilla och Stefan🌸🌻
Kompetent och kunnig. Fanns inte en fråga som han inte kunde svara på. Förtroendeingivande Bästa rekommendationerna
Vi är supernöjda med Alexander. Han sålde med reskofferts trots en tuff marknad. Rekommenderad honom till köpare och säljare!
Alexander är duktig, trevlig , hjälpte mig på bra sätt . Har kunskapen som behövs.
Mycket tillmötesgående. Svarar på frågor eller så tar han reda på det . .mycket bra och snabb affär.
Alexander har varit ärlig, engagerad genom hela processen. Han gav realistiska förväntningar gällande vad jag kunde förvänta mig att få för min lägenhet och hur lång tid försäljningen kunde ta. Alexander har en förståelse för de behov man har som säljare. Alexander har verkligen varit tillgänglig och hjälpsam vilket varit tacksamt för en förstagångssäljare. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Fint bemötande. Trevlig och hjälpsam mäklare.
Professionell, trevlig och tillgänglig. Precis som man vill att en mäklare skall vara.
Han är väldigt professionell och inspirerar och ger mycket förtroende.