Andreas Åsberg

Andreas Åsberg

Andreas Åsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Andreas Åsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Andreas Åsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Åsberg har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

23 omdömen om Andreas Åsberg

Sedan starten hos Reco 2023
Linn E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

När jag va i panik till att hitta en ny bostad så var Andreas väldigt snabb med att hjälpa mig. Han förstod mina behov och var alltid tillgänglig. Inom en vecka hade jag redan varit på visning till att jag skrev kontrakt. Rekommenderar starkt!

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för din reco och grattis till nya lägenheten! Vi hörs vidare i köpet. Andreas

Niklas S
Rönninge

Det var ett uppdrag som gick väldigt snabbt, från att vi gjorde 'intresseanmälan' , hade visning med några frågetecken som vi fick snabb återkoppling på och sen var det 'påskrivet o klart'! Vi är väldigt nöjda.

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för dem goda orden, och skönt att ni är nöjda! Vi hörs vidare i köpet. Andreas

Eva H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Andreas är en kunnig och lyhörd mäklare som gärna delar med sig av erfarenheter och värdefulla råd.

Svar från Andreas Åsberg

Tack för en fin Reco Eva! Skönt att allt gått så smidigt. Jag hoppas ni skall trivas i ert nya hus! Andreas

Catrine T
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Vi har blivit väldigt bra bemötta av Andreas och han har, i det stora hela, levt upp till våra förväntningar. Han var även mottaglig för lite kritik, som uppstod i dialogen mot slutet av försäljningen, och ändrade sig snabbt och det blev bra till slut. Andreas är seriös och kunnig i sitt yrke och vi kan varmt rekommendera honom.

Svar från Andreas Åsberg

Tack för ett gott samarbete och de fina orden Catrine! Det har varit kul att få hjälpa er med försäljningen av huset. Ni skall ha ett stort tack för förtroendet. Vi hörs vidare i affären. Andreas

Ingela R
Rönninge

Andreas har hjälpt mig att sälja min lägenhet i den takt jag har önskat. Under den tid jag önskat pausa processen har han haft förståelse för det och när det sedan ganska snabbt blev skarpt läge hittade vi en lösning snabbt. Vi har haft en bra dialog kring hanteringen av olika situationer och Andreas har alltid varit tillgänglig när jag har behövt det.

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack Ingela för dina fina ord. Jag är glad att allt gått så smidigt framåt! Vi hörs vidare i affären. Andreas

Torborg W
Tullinge

Andreas är oerhört duktig och ambitiös.

Christina S
Rönninge

Mycket professionell. Hjälpsam och vänligt bemötande.

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för de fina orden Christina, dem uppskattas enormt! Andreas

Marie Persson E
Uttran

Det har varit lätt att prata med Andreas. Han har varit tillgänglig när jag behövt. Tyvärr har det tagit lite tid att hitta köpare men beror inte på Andreas utan intresse på marknaden Andreas är lätt att jobba med och gett mig pushar på vägen.

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för en fin reco Marie. Roligt att vi efter en del om och men hittat rätt, nu letar vi vidare mot en lägenhet som skall passa! Andreas

Sandra A
Uttran

Vi var väldigt bra bemötta av Andreas då man kände sig hörd men även fick goda tips ur en mäklares vinkel. Tack Andreas! :))

Svar från Andreas Åsberg

Tack för fina ord Sandra, kul att få ha hjälpt er med första bostadsaffären! Andreas

Victor C
Rönninge

Andreas har varit förtoendeingivande från första början. Han ger ett intryck av engagemang och proffsighet. Andreas hjälpte oss att sälja vår lägenhet på rekordtid. Han satte igång direkt efter att vi anlitade honom och lyckades snabbt matcha vårt objekt till en intresserad köpare i Fastighetsförmedlingens register. Alltid trevlig, svarar snabbt på frågor och är lyhörd för våra önskemål. Vi är mycket nöjda med Andreas leverans och rekommenderar honom varmt!

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för er fina rekommendation, det har varit trevligt att få jobba tillsammans med er. Jag hoppas ni skall trivas i ert nya hus! Andreas