Martin Larsson

Martin Larsson

Martin Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Martin Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1990-11. Martin Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Larsson har haft 20 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

44 omdömen om Martin Larsson

Sedan starten hos Reco 2021
Ludvig L
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Troxhammar

Hej, Martin är duktig, erfaren och pålitlig. Skulle absolut anlita Martin igen vid en försäljning.

Sofia L
Färingsö Troxhammar

Martin är vänlig, professionell, trygg, lugn och positiv. Alltid tillgänglig och engagerad. Såg till att vi fick fina, nya bilder och annonsen var välformulerad. Martin fick vårt hus sålt och var väl förberedd när vi och köparna sågs på kontoret för att skriva på alla papper osv. Vi bytte mäklare under försäljningsprocessen, till Martin och vi är så nöjda med det beslutet.

Gökhan D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Martin L. och hans Team är i världsklass. Från start till slut är bemötandet - fokuset enbart på högsta nivå. Har haft många mäklare genom åren men aldrig varit så här nöjd måste jag säga. Martin och hans Team är väldigt närvarande både för sin säljare men även för blivande köpare, skräddarsyr tryggt samförstånd affär. Detta kan inte vara en tillfällighet. Rekommenderar starkt till framtida Köpare/säljare att välja Martin L och hans team. MVH. G.D

Britta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

En genuin, hjälpsam och trevlig mäklare med en ängels tålamod!

Bill M
Ekerö Närlunda

Mycket trevlig, kunnig mm. En toppenmäklare.

Mariann O
Ekerö Sundby

Bra jobb snabbt och säkert hanterat lätt att få tag på vi är än så länge jättenöjda.

Mehdi O
Ekerö Centrum

Jag köpte min bostad genom Martin som också hjälpte oss att sälja samma lägenhet senare. Jag uppskattade verkligen den hjälp vi fick och planerar att anlita honom även i framtiden. Det som ger en extra trygghet när man arbetar med Martin är hans förmåga att återkoppla effektivt och hans engagemang för både säljarens och köparens bästa. Jag kan varmt rekommendera honom.

Ann-eva H
Stenhamra

korrekt och engagerat bemötande. Tjänstvillig utöver vad som kan förväntas.

Ann-eva H
Ekerö

Martin år tillmötesgående, problemlösande och ger av sin tid både under telefonsamtal och vid möten.

Reine B
Nibbla Backe

Trevlig o kunnig. Lätt att interagera med.