Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

• BadgeEightYears
4.9

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på Ekerö! Ekerö i östra Mälaren ligger ett stenkast från Stockholm på Mälaröarna. Ett mycket omtyckt område utanför stan. Vare sig du ska flytta hit eller härifrån finns vi mäklare och ger dig tips och råd om vilket område som passar dig, och hur du enklast når Stockholm med lokaltrafiken...

475 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Sedan starten hos Reco 2016

Bengt S
Färingsö Stenhamra

Mycket bra, informativt, och kundvänligt både för säljare och köpare

Max W
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Stenhamra

Supertrevlig och ödmjuk mäklare. Linn tog fram en villa som passade oss som handen i handsken.

Emelie N
Färingsö Stenhamra

Linn är alltid trevlig och tydlig i sin kommunikation. Hon är noga med att det blir rätt och att både köpare och säljare får rätt information.

Johan V
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Stenhamra

Kan starkt rekommendera Linn. Bra på att informera och höra av sig hela tiden under och innan försäljningen.

Danijel S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Bokskogen

Professionell, engagerad, realistiskoch trevlig!

Dennis S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Väldigt trevligt bemötande Kunnig Hjälpsam

Ludvig L
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Troxhammar

Hej, Martin är duktig, erfaren och pålitlig. Skulle absolut anlita Martin igen vid en försäljning.

Sofia L
Färingsö Troxhammar

Martin är vänlig, professionell, trygg, lugn och positiv. Alltid tillgänglig och engagerad. Såg till att vi fick fina, nya bilder och annonsen var välformulerad. Martin fick vårt hus sålt och var väl förberedd när vi och köparna sågs på kontoret för att skriva på alla papper osv. Vi bytte mäklare under försäljningsprocessen, till Martin och vi är så nöjda med det beslutet.

Gökhan D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Martin L. och hans Team är i världsklass. Från start till slut är bemötandet - fokuset enbart på högsta nivå. Har haft många mäklare genom åren men aldrig varit så här nöjd måste jag säga. Martin och hans Team är väldigt närvarande både för sin säljare men även för blivande köpare, skräddarsyr tryggt samförstånd affär. Detta kan inte vara en tillfällighet. Rekommenderar starkt till framtida Köpare/säljare att välja Martin L och hans team. MVH. G.D

Britta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

En genuin, hjälpsam och trevlig mäklare med en ängels tålamod!

Richard G
Färingsö Gamla Stenhamra

Smidiga,flexibla och proffsiga mäklare som löste mitt boende snabbt

Johnny W
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Väntholmen

Trevlig. Tydlig i sin presentation av huset. Läser inte innantill vad som står utan verkar påläst. Lätt att ha och göra med.

Edwin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Tappsund

Bra kundkontakt, bemötande och smidighet vid överlämning. Dock kan man önska mer kring återkopplingen samt dokumentationen som har varit rörigt. Överlag ett bra betyg och en lyckad affär.

Charlotte N
Sålde en tomt med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Skärvik

Stor hjälp! Lösningsfokuserad! Effektiv. Rodde köpet i hamn. Jag är mycket nöjd!

Anna F
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Munsö Söderbacken

Kände mig så väl bemött redan på visning av en annan bostad trots att jag bara börjat fundera på att sälja. Professionellt, väldigt kunnig samt varmt och genuint vänligt och mänskligt. Jenny hjälpte mig att ordna försäljningen så smidigt och enkelt som möjligt. Fick ta lite tid på mig först, hon var väldigt inkännande mot mig, då det också var jobbigt för mig att sälja huset. Sen gick det fort. Försäljningen gick så bra och hon hittade en bra familj till huset.

Therese W
Munsö Söderbacken

Trevlig, professionell, flexibel och mycket tillmötesgående.

Christer E
Ekerö Lundhagen

Jenny gjorde ett mycket bra jobb.

Frida L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Brunna

En varm och gemytlig mäklare som fanns där för både oss och säljarna!

Gunnar L
Ekerö Ekudden

Linn är lyhörd, seriös, ärlig och alltid glad, vilket gör att både köpare och säljare kan känna sig trygga med henne som mäklare!

Jonathan N
Köpte sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sandudden

Allt gick smidigt från start till mål

Caroline V
Sålde sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sandudden

Mikaela Holm är engagerad, vänlig, påläst och professionell och tar sig alltid tid för dig som kund. Försäljningen gick snabbt och lätt.

Bill M
Ekerö Närlunda

Mycket trevlig, kunnig mm. En toppenmäklare.

Fredrik F
Ekerö Älvnäs

Hög tillgänglighet, svar på frågor och snabb service.

Julia L
Ekerö Älvnäs

Snabb återkoppling, flexibel och kunnig!

Fabian S
Ekerö Bokskogen

En av få mäklare i Stockholmsområdet som marknadsför öppet och ärligt!

Emma W
Färingsö Stenhamra

Kontakten med Linn har inte bara känts professionell utan hon har också varit så otroligt trevlig!

Tomas M
Färingsö Prästnibble

Tyslig och rak mäklare med egen profil. Rekommenderas varmt

Cecilia A
Ekerö Träkvista

Jenny har med varm, trygg och professionell hand lett oss genom vår försäljningsresa av vårt hus. Jenny är empatisk och inkännande till oss som som säljare samtidigt som hon professionellt presenterat vårt hus för intressenter på visningarna. Resultat: vi fick vad vi ville ha för vårt hus 👍 Jag rekommenderar varmt Jenny som mäklare!

Lisbet Anita D
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Skå

Jag är mycket nöjd med min mäklare Sofia Åkerman. Hela processen i samband med försäljningen av mitt hus har gått som på räls. Och det är otroligt många moment som skall genomföras innan allt är på plats. Men det har gått så smidigt. Sofia är oerhört proffsig i sitt jobb! Dessutom har hon tipsat mej om en lägenhet - som jag kunnat köpa - hos en annan av Svensk fastighetsförmedlings mäklare. Även detta en mycket positiv kontakt. Högsta betyg åt Sofia Åkerman!

Åsa W
Ekerö

Så fin som person. Tog till sig mina funderingar och krav. Gav mig tid att fundera i lugn och ro. Gick igenom handlingar och hela processen på ett professionellt sätt. Man fick fråga och ringa utan att hon på det minsta sätt var otålig. Hon var mycket lyhörd för mina önskemål och framför allt diskret. Jag är så nöjd kan inte bli bättre. Hon var min trygga hand genom hela processen.

Mariann O
Ekerö Sundby

Bra jobb snabbt och säkert hanterat lätt att få tag på vi är än så länge jättenöjda.

Nina N
Ekerö

Genomgående bra och duktig men något stressig

Paulina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Stenhamra

Mikaela är en väldigt kompetent mäklare med ett supertrevligt och professionellt bemötande! Hon levererade över våra förväntningar, vi rekommenderar henne varmt!

Felicia H
Ekerö Centrum

Bra bemötande och smidig affär!

Felix H
Ekerö Centrum

Trevlig och förklarar allting mycket bra så det aldrig är några frågetecken.

Robert S
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Gamla Stenhamra

Fantastiskt engagemang och en vilja utan dess like! Otroligt nöjda med allt

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Tack snälla och tack för att jag fick förmånen att hjälpa er! ⭐️/Sophia

Johan O
Färingsö Stenhamra

Snabbt och professionellt agerande påläst och kunnig

Mikaela H och Sophia Å gillar detta
Daniel H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Munsö Kvarnbyn

Lugn och trygg från dag ett. En bra dialog inget stressande eller pushande! Bra pris som stämde med värderingen och lite till!

Agneta L
Färingsö Stenhamra

Jag är nöjd med allt hitintills,

Gunila N
Färingsö Stenhamra

Trevligt sätt mot både säljare o kunder. Kompetent och inriktad på problemlösning. Ser försäljningsmöjligheter. Positiv o uthållig trots tuff marknad. Lyckades sälja mitt objekt!

Inga S
Färingsö Stenhamra

När jag väl bestämt mig att sälja min lgh så hittade jag Linn på nätet. Hon hade bra recensioner och därför valde jag henne. Det kändes tryggt varje gång i samtal med henne. Hon är påläst, har ett varm och trevlig bemötande. Hon är effektiv, är mycket engagerad och professionell. Jag upplevde att hon är väldigt mån om att både säljaren och köparen blir nöjda med affären. Tack Linn! 😊

Mehdi O
Ekerö Centrum

Jag köpte min bostad genom Martin som också hjälpte oss att sälja samma lägenhet senare. Jag uppskattade verkligen den hjälp vi fick och planerar att anlita honom även i framtiden. Det som ger en extra trygghet när man arbetar med Martin är hans förmåga att återkoppla effektivt och hans engagemang för både säljarens och köparens bästa. Jag kan varmt rekommendera honom.

Carl F
Ekerö

Proffsig, tydlig, strukturerad, proaktiv och rådgivande - kan verkligen rekommendera Jenny

Lars-kåre T
Färingsö Stenhamra

Bra , har inte mycket att jämföra med då det är många år sedan , mer än 40 år, jag hade kontakt med mäklare. Tycker att Linn jobbar bra.

Anna B
Ekerö Bokskogen

Trevlig och smidig, allt gick perfekt 👍

Erik T
Adelsö Sättra

Mikaela var mycket hjälpsam. Hon återkom snabbt med svar på alla våra frågor kring huset.

Pernilla A
Ekerö Centrum

Jenny är trevlig, mycket tillmötesgående, lyhörd och återkopplar snabbt!👌

Carina N
Adelsö Sättra

Mikaela bemötte mig med respekt för min situation och på ett profissionellt sätt gav hon mig information och vägledning i försäljningen av mitt hus. Jag förväntade mig att mäklaren skulle ha goda kunskaper kring försäljningen och dom förväntningarna levde Mikaela verkligen upp till. Mikaela var positiv och engagerad från första mötet och hela vägen igenom försäljningen.

Emma E
Ekerö

Jenny har varit otroligt proffsig och inkännande genom hela vår säljprocess. Vi kan varmt rekommendera henne.

Thomas Christoffer H
Ekerö

Vi hade en bra köpprocess med en privatvisning av huset i över en timme och sedermera en god dialog och även en genomgång av huset med besiktningsman som var väldigt bra och gjorde att vi kunde känna oss trygga i vårt husköp!