Stor hjälp! Lösningsfokuserad! Effektiv. Rodde köpet i hamn. Jag är mycket nöjd!
Mikaela Holm
Mikaela Holm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
.Mikaela Holm har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Mikaela Holm har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikaela Holm har haft 11 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2024-10
13 omdömen om Mikaela Holm
Allt gick smidigt från start till mål
Mikaela Holm är engagerad, vänlig, påläst och professionell och tar sig alltid tid för dig som kund. Försäljningen gick snabbt och lätt.
Hög tillgänglighet, svar på frågor och snabb service.
Snabb återkoppling, flexibel och kunnig!
Så fin som person. Tog till sig mina funderingar och krav. Gav mig tid att fundera i lugn och ro. Gick igenom handlingar och hela processen på ett professionellt sätt. Man fick fråga och ringa utan att hon på det minsta sätt var otålig. Hon var mycket lyhörd för mina önskemål och framför allt diskret. Jag är så nöjd kan inte bli bättre. Hon var min trygga hand genom hela processen.
Genomgående bra och duktig men något stressig
Mikaela är en väldigt kompetent mäklare med ett supertrevligt och professionellt bemötande! Hon levererade över våra förväntningar, vi rekommenderar henne varmt!
Bra bemötande och smidig affär!
Trevlig och förklarar allting mycket bra så det aldrig är några frågetecken.