Baran Kayhan

Baran Kayhan

Baran Kayhan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Baran Kayhan har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Baran Kayhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 251 omdömen med ett betyg på 4.9. Baran Kayhan har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

251 omdömen om Baran Kayhan

Sedan starten hos Reco 2021
Alexander L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Saklig, kunnig och trevlig. Baran va lyhörd och fokuserade på att vara lösningsorienterad under hela processen.

Lars-Ove T
Sålde sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Vi hade våran första kontakt för två år sedan,sen när jag bestämde mig för att sälja tog jag kontakt med Baran. han har varit proffsig genom hela försäjningsproceduren,lätt att få kontakt med och skött försäljningen med bästa omdöme. Finns inget att klaga på Ove Tell

Filip O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Ett proffsigt bemötande, allt gick väldigt smidigt till. Jag kan verkligen rekommendera honom. Lite minus, det fanns inga kakor till kaffet 😉

Omar A
Köpte sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Jag vill verkligen rekommendera Baran kayhan som mäklare! Han gjorde en fantastisk insats när jag köpte min bostad på haning . Från första mötet visade Baran stor kunskap om marknaden, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang för att hjälpa mig uppnå mitt mål. Tack vare Baran kayhan fick jag ett utmärkt pris och en stressfri för köp. Jag skulle definitivt välja Baran igen och rekommenderar varmt andra att göra detsamma! Betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Tamara A
Jordbro

Rekommenderar varmt mäklaren Baran Kayhan. Tydlig och kunnig mäklare. Processen gick smidigt igenom.pålitlig person.

Mehmet Salih B
Handen

Han är väldigt snäll , positiv och kunnig.Hans erfarenhet visade oss rätt väg. Vi är jätte nöjd med honom. vi kan gärna samarbeta med honom igen.

Christer R
Handen

Trevlig och hjälpsam vid köp av lägenhet, återkopplade snabbt på våra frågor..

Margit L
Handen

Trevlig, lyhörd o hjälpsam vid köp av lägenhet. Malo

Anne K
Vendelsö

Baran var mycket tillmötesgående, ordnade med kort varsel en förhandsvisning av bostaden som vi fastnade för, han är kunnig, väldigt trevlig , detta ledde till att bostaden blev vår Kan varmt rekommendera Baran Anne K- F

Thomas F
Vendelsö

Jag kände ett stort förtroende en som brydde sig om båda parter,