Jimmy är mycket professionell, är flexible, svara snabb på frågorna. Han är trevlig och har mycket tålamod. vi är jätte nöjd med hanns tjänsten.
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Oavsett om du undrar när du ska sälja för att få bäst betalt, vad du ska tänka på inför visning eller ska flytta hit och undrar var de bästa promenadstråken går - Vi har koll på Haninge! Med Svensk Fastighetsförmedling får du en kunnig mäklare som vill se till att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder mycket...
1889 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Sedan starten hos Reco 2016
Bra på alla sätt. Ingen stress som det annars kan vara vid köp av bostad då det ska fattas snabba beslut och budas snabbt. En bostadsaffärer är för dom flesta inget man vill stressa fram. Jimmy tar det lugnt till skillnad från många andra mäklare vi haft kontakt med.
Stort tack för en väldigt fin Reco. Kul att ni är nöjda med mitt sätt att jobba. Stort grattis till ett fint hem
Vi vill ge Baran de varmaste rekommendationerna då han har med energi och proffsigt bemötande sålt vår fars hus. Det märktes att han gav sitt yttersta, och det resulterade i att vi med varm hand lämnar över huset till den fina familjen som köpte huset. Tack Baran!
Jag uppskattar högt i tak och raka puckar i min kommunikation i affärer och där är Jimmy väldigt proffsig och svarar upp till mina behov. Jag kommer definitivt anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom oavsett om man ska köpa eller sälja.
Stort tack för en riktigt bra Reco. Grattis till en grym försäljning
Trevlig, kompetent och lätt att ha att göra med. Mötte oss på ett bra sätt när vi ville ha klausul i kontraktet pga väntan på positivt förhandsbesked. Kan rekommenderas!
Tack Mikael för en bra Reco. Grattis till en fantastisk fastighet
Super trevlig mäklare som hjälpte oss enormt med vår nya köp av hus. Rekommenderas starkt.
Proffsigt bemötande och stort engagemang, vilket resulterade i en smidig affär.
Rak och ärlig mäklare med klass, inga lekar eller fula tricks. Supernöjd
Tack för en mycket bra Reco. Stort grattis till ett fint hem
Jag hittade Baran via hemnet där jag såg att han gjort bra försäljningar i området och fått fina omdömen och han levde upp till mina förväntningar. Han är väldigt trevlig och professionell, lyssnade på mina önskemål och förväntningar och gjorde sitt yttersta för att nå dom. Kan varmt rekommendera honom.
Väldigt gott bemötande. Såg till att allt sköttes proffesionellt och att det fanns skriftliga avtal på allting. Det vsr tydligt att rätt skulle vara rätt.
Tack Dylan för en mycket bra Reco. Grattis till dig
Ansvarsfull Trevlig Punktlig Smart i sitt yrke
Tack Ramin för ett fint samarbete och mycket bra Reco
Proffsigt bemötande och stort engagemang, vilket resulterade i en smidig affär.
Baran uppträdde väldigt professionellt och var väldigt tillmötesgående och lyhörd angående våra förväntningar och önskemål gällande både datum för utflyttning och tillvägagångssättet av försäljningen. Vår uppfattning av Baran är att han är enormt förtroendegivande och skötte vår försäljning på ett smidigt sätt.
En mäklare som man kan lita på , gör ett bra och organiserad jobb utan krångel . Vi är nöjda som köpare.
Vi är nöjda med hur det flöt på och med vägledningen vi fick. Vi gör gärna affärer igen.
Vi är otroligt nöjda med Jimmys arbete i och omkring vårt bostadsköp. Han har funnits tillgänglig genom hela processen och har vi haft några frågor så har responsen varit blixtsnabb. Stort tack 👍
Tack för en riktigt bra Reco. Kul att du är nöjd
10/10, inte första gången vi köper med Jimmy och kommer inte heller vara den sista! Lika kunnig och proffsig som alltid!
Tack Oliver för sjukt bra Reco. Grattis till ett fint hem
Kunnig och duktig mäklare. Höll mig informerad och gjorde ett bra arbete. Rekommenderas.
Tack Jonas för en mycket bra Reco. Grattis till försäljningen
Hej vi tycker sara vart bra och tydlig. Inge små prat och så utan rak och ärlig snabb affär !
Jimmy Rossetti skötte försäljningen bra, och även med med uppdateringar per telefon! Förklarade bra vid kontraktsskrivningen.! Vänligt ,förstående och proffsigt bemötande vid avslutet av försäljningen!
Tack Anita för en bra Reco. Grattis till försäljningen
Professionell och kunnig! Alltid lätt att få tag på, tar sig alltid tid att lyssna och ge bra råd. Bra information om allt. Framför allt så kände vi oss väldigt trygga med Jimmy genom hela processen. Linda och Stefan
Tack Linda för en väldigt bra Reco. Grattis till försäljningen
Jag blev bemött av Jimmy mycket bra. Hade stora förväntningar i och med Jimmy har höga betyg här på Reco och han levde upp till dem. Tycker att Jimmy är professionell och mycket skicklig som mäklare. Han kan sälja din bostad även om det är en svår bostadsmarknad. Jag fick också all information jag behövde vid försäljningen av min bostad.
Tack Tamara för väldigt fina ord och muckat bra Reco. Grattis till både sälj och köp
Jimmy är en väldigt tydlig och professionell mäklare. Han levererar efter det han säger och jag skulle definitivt rekommendera han starkt. Väldigt nöjd med att vi valde Jimmy som vår mäklare och är väldigt tacksam!!
Tack Seren för väldigt bra Reco. Stort grattis till en lyckad affär
Toppen mäklare, kunnig, trevlig.
Tack Pontus för mycket bra Reco. Kul att du är nöjd
Lugn, trevlig, tillmötesgående. Smidig försäljning. Kan varmt rekommendera
Tack Marie för fin Reco. Grattis till försäljningen
Gott bemötande, engagerad och kunnig. Vår försäljning gick snabbt och smidigt.
Stort grattis till bra försäljning. Tack för fin Reco
Jimmy gav ett väldigt förtroendeingivande och professionellt intryck redan från vårt första möte. Han hade en lugn och trygg framtoning som gjorde att vi kände oss väl omhändertagna genom processen. När vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet hade vi höga förväntningar på att få ett bra slutresultat, samtidigt som vi ville känna att processen skulle flyta på smidigt. Jimmy lyckades med båda delarna. Han var alltid tillgänglig för frågor och höll oss ständigt uppdaterade, vilket gjorde att vi inte kände oss osäkra....
Tack Rasmus för otroligt fina ord och en fantastisk Reco. Så glad att få hjälpa er till en lyckad försäljning
Kunnig, proffsig och jobbar hårt! Rekommenderas!
Stort tack Maria för en grym Reco. Grattis till en lyckad försäljning
Jag uppskattar hans proffsigt hantering runt om hela köpet. Jag kan lita på honom på högsta nivå. Jag önskar att alla ska ha lika smidigt bostad köp som vi hade med han.
Tack Pal för en riktigt bra Reco. Stort grattis till ett fint hem
Bra bemötande och mäklaren levde upp till förväntningarna.
Tack Sara! Kunnig, omtänksam och rättssäker!
Här har vi en stjärna, Jimmy har sedan dag 1 som han fått tagit över vårt objekt varit lugn, tydlig. haft en plan och ett stort engagemang. Det som vi trodde var omöjligt såg Jimmy till att det hände efter tre visningar. Vi kommer aldrig välja en annan mäklare framöver! Tack Jimmy för den succé du gjorde för oss! Keep up the good work!
Tack Nathalie för en magisk Reco. Grattis till en fantastisk försäljning med bästa förutsättningar
En mycket professionell mmäklaresom jag varmt kan rekommendera
Tack Tony för en fantastisk Reco. Grattis till ett fint hem
Både köpt och sålt med Jimmy, båda affärerna har gått snabbt & smidigt! Han är lätt att få tag på och väldigt hjälpsam.
Tack Nora för en mycket bra Reco. Grattis till försäljningen
Engagerad och medveten om mina behov/målsättningar. Kan svara på alla möjliga frågor om bostaden, området, transaktioner etc. Initiativtagande och ger förslag till både köpare och säljare under affären.
Väldigt lugn trevlig och tydlig! Rekommenderar!
Tack Hanna för en väldigt bra Reco och fina ord
Baran har varit väldigt hjälpsam och har gjort att köpet av min nya bosad har gått smidigt!
Tydlig, lugn och trevlig. Tillmötesgående och hjälpsam.
Stort tack för en bra Reco. Grattis till ett fint köp
Väldigt trevlig och hjälpsam. Känner mig trygg
Tack så jättemycket för en bra Reco. Bra att det känns bra
Professionell och trevlig. Snabba svar på alla våra frågor i samband med vårt köp.
Tack Elin för en väldigt bra Reco. Stort grattis till ett fint hem
Rekommenderar starkt! Vi upplevde Jimmy Rossetti som en väldigt professionell mäklare. Med ett högt engagemang tog sig Jimmy an alla våra frågor och tog sig tid att hjälpa oss genom hela affären. Vi kunde inte vara nöjdare med de bemötande och den service vi fått från Svensk Fastighetsförmedling och Jimmy Rossetti.
Tack Jimmy för en otroligt fin Reco. Stort grattis till ett fint hem
Jimmy är väldigt professionell och vi är väldigt nöjda att vi anlitade honom till försäljningen av vår lägenhet. Toppbetyg 🙌
Tack Marcus för en fantastisk Reco. Grattis till en lyckad försäljning
Engagerad, kunnig och bra bollplank.
Jimmy är kunnig och engagerad. Får en att känna sig delaktig under hela processen och inger en känsla av trygghet då man kanske stundvis känner lite oro och uppgivenhet. Kan varmt rekommenderas.
Tack Sara för en mycket bra Reco. Kul att du är trygg med mig
Väldigt trevlig och trygg mäklare som är påläst och gör sitt yttersta.
Tack Charlotte för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem
Baran är trevlig och en kunnig mäklare, han återkopplade hela tiden, var lätt att få kontakt med vid frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera honom.
Mycket proffsigt och serviceinriktat bemötande samt sympatiskt intryck! Han har mitt förtroende i framtida affärer
Excellent communication and great service. I'm very happy and grateful for all the service from Baran. I highly recommend him.
Rekommenderar verkligen Baran! Baran var mycket proffesionell och engagerad genom hela processen. Baran höll oss uppdaterade genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga. Väldigt enkel att ha och göra med. Rekommenderar starkt att anlita Baran som mäklare.
Vi fick ett jättebra intryck direkt vid första kontakten och det höll i sig under hela försäljningsprocessen. har stor erfarenhet och det gör att man känner sig trygg. Vi har fått snabb återkoppling på alla frågor vi haft och genom hela affären har det känts bra att ha Baran som mäklare. Rekommenderas varmt.