Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

• BadgeNineYears
1 969

Oavsett om du undrar när du ska sälja för att få bäst betalt, vad du ska tänka på inför visning eller ska flytta hit och undrar var de bästa promenadstråken går - Vi har koll på Haninge! Med Svensk Fastighetsförmedling får du en kunnig mäklare som vill se till att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder mycket...

1969 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sedan starten hos Reco 2016

Visar 1969 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Viktor S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Supertrevligt och professionellt bemötande, började med att han matchade en lägenhet som han trodde kunde passa oss, ordnade en visning med kort varsel före den officiella visningen. Vi gick dit och kikade och kände att den passade oss perfekt så vi kunde med enkelhet förhandla innan en budgivning startade. Baran var väldigt tillmötesgående redan från start och kunde snabbt bolla funderingar och frågor fram å tillbaka mellan oss som köpare och säljare, så vi kunde komma överens från båda håll. Baran var sedan väldigt hjälpsam...

Mathias A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Ribby

Driven mäklare som arbetar intensivt för att affären ska bli verklighet.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en riktigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Gabriela B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Ribby

Han hjälpte oss på ett proffsigt sätt

Stort tack för en bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Therese S
Vega

Gått smidigt hittills med att lås på affären :)

Tack för en bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Danny Richard Thomas K
Vega

Trevlig, proffsig och bra bemötande.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Ionut B
Ribby

Jimmy är en av de bästa mäklare. Är lugn, har tålamod, är duktig på förhanling och säljer bostaden till bästa möjliga priset!

Tack Ionut för en magisk Reco. Grattis till en bra försäljning

Malin F
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Söderby

Driven och resultatinriktad. Professionellt bemötande.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Stort grattis till en lyckad affär

Pal S
Vega

Han är professionell och riktigt kunnig. Jag kan bara rekommendera honom.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en bra Reco. Grattis till försäljningen och all lycka till familjen

Saga Emmy Lovisa P
Västerhaninge

Trevlig och hjälpsam mäklare även för köparen

Anne K
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Mycket tillmötesgående och kunning, är jättenöjd

Sandra Charlotta S Ö
Skrev om Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Otroligt engagerad, trevlig, lyhörd och professionell mäklare. Var behjälplig under hela processen med ett leende på läpparna, svarade på våra frågor oavsett tid. Förhandlade fram ett väldigt bra pris. Säljare som kanske krävde lite mer så gjorde Baran ett strålande jobb! Kändes väldigt tryggt att sälja med Baran. Rekommenderar Baran starkt!

Signe H
Västerhaninge

Jimmy - Mäklarnas mäklare! Ett personligt och professionellt samarbete hela vägen. En målmedveten mäklare som vet vad han sysslar med. Rekommenderar starkt.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en fantastisk Reco och grattis till en lyckad försäljning

Veronica G
Sålde sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Jätte trevlig och proffsig mäklare som verkligen var lyhörd och lyssnade på det vi ville. Var snabb på att ge oss återkoppling. Kan verkligen rekommendera :)

Shah Faisal D
Köpte sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Overall Baran was very nice and was very helpful in closing the deal. He was very responsive to my calls and texts, and has provided all the information that I requested from him. There were un-forseen circumstances that came up from my side, however Baran handled them promptly and efficiently and assisted me as much as he could.

Jon O
Köpte sitt hus med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Juan bemötte oss som säljare väl på visningen. Han var trevlig och svarade på frågor så gott han kunde. Han var inte så på, vilket var skönt

Marlén R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Baran Kayan gjorde försäljningen enkel och smidig. Hans professionalism, engagemang och goda kommunikation skapade trygghet genom hela processen. Han fick till en snabb affär med ett riktigt bra resultat. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig mäklare!

Nathan O
Handen

Rekommenderar starkt Baran Kayan! Baran Kayan var professionell, lyhörd och effektiv genom hela försäljningsprocessen. Han kommunicerade tydligt, marknadsförde bostaden skickligt och förhandlade fram ett utmärkt pris. Vi kände oss trygga och nöjda. En mäklare vi gärna anlitar igen!

Ted S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Pålitlig, professionell och lätt att samarbeta med! Bara bra erfarenheter av Sara.

Patrik L
Tungelsta

Bästa Mäklaren! Kunde inte varit nöjdare! Trots köpare som krävde mer än man bör så löste han allt på bästa sätt för oss! Kommer alltid rekommendera honom i framtiden för andra och använda honom själv vid framtida tillfällen :)

Renato S
Västerhaninge

Jimmy är en kunnig och professionell mäklare som skapar trygghet genom hela försäljningsprocessen. Han är engagerad, lyhörd och har ett bra kundbemötande, vilket gör det lätt att samarbeta med honom. Jag hade gett full pott i betyg om bostaden hade sålts för utgångspriset eller det pris vi accepterat som tänkbart försäljningspris. Därför överträffades inget stordåd just denna gång vad gäller försäljningen. Men i det stora hela är Jimmy en väldigt bra mäklare, och jag kan varmt rekommendera honom. Jag känner mig trygg att anlita honom igen i framtiden.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en väldigt bra Reco och ärliga ord. Kul att vi ändå fick väldigt bra betalt i den tuffa marknaden

Acke A
Handen

Jimmy var proffsig, lyhörd och kunnig – hela affären kändes smidig och trygg. Stort tack!

Tack Acke för en riktigt bra Reco. Grattis till ett unikt hem

Ann-Christin E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Förtroendeingivande och tydlig., kändes engagerad i det hon gör.

Johnny E
Handen

Sara Kjellgren var toppen från första kontakt, så fortsättningen icke överaskande lika bra. Så bra så Sara får ta hand om försäljningen av vår gamla bostad.

Mikael G
Handen

Jimmy har hela tiden varit positiv och aldrig gett upp, trots en väldigt knepig bostadsmarknad. Vi har uppskattat hans engagemang och hans regelbundna återkoppling om status kopplat till försäljning. Jimmy har hela tiden varit tydlig i sin information till oss!

Tack Mikael för en väldigt bra Reco. Tack för ett fint samarbete

Eulin T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Brandbergen

Bästa mäklare i Haninge kommun! Han är produktiv

Bethina E
VEGA

Baran är en trygg och kompetent mäklare som jag rekommenderar

Eivor Inga Kristina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Allt har fungerat bra och varit smidigt.

Svar från Juan Lagos

Tack Eivor, njut av ditt nya hem.

Kim B
Haninge

Hjälpsam och trevligt genom mitt köp av lägenhet. Man har även kunna höra av sig till honom om det har varit några frågor eller liknande.

Tack för en bra Reco och fina ord. Stort grattis

Obos Kärnhem B
Haninge

Kompetent, kunnig mäklare som verkligen kan sitt Vega. Besitter ett enormt tålamod och visar med envishet bostaden om och om igen om det behövs. Har ett stort engagemang i sitt jobb och som Jimmys kund känner man sig viktig!

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en otroligt bra Reco. Ett sant nöje att jobba med er

Jakob F
Handen

Bra bemötande från start till slut. Rak och ärlig med vad vi skulle ha för förväntningar på marknaden. Kanonbra personlig service.

Anna R
Handen

Kunnig och effektiv , affären gick smidigt trots några bakslag.

Tack Anna för en väldigt bra Reco. Grattis till försäljningen

Annabelle D
Vega

Super bra bemött, snabba puckar och verkligen en mäklare som ställer upp och lyssnar på ens önskemål, smidig försäljning i dessa tider!

Tack Annabelle för en fin Reco. Grattis till försäljningen

Yudai F
Handen

väldigt hjälpsam och trevlig även om jag har svårt för svenska

Aram M
Skrev om Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Juan var otroligt engagerad och gjorde allt för att hjälpa oss sälja vår bostad. Hans glädje, positivitet och professionella approach gjorde processen smidig och trevlig. Han höll oss ständigt uppdaterade och förklarade allt tydligt, vilket gav oss trygghet. Dessutom var han skicklig och strategisk – hans smarta metoder gjorde verkligen skillnad. Vi kan varmt rekommendera Juan, han är en mäklare som verkligen bryr sig!

Juan L gillar detta
Svar från Juan Lagos

Tack Aram för dem fina orden och ett gott samarbete.

Jenny A
Vega

Väldigt proffsig samt trevlig. Bara positivt.

Tack Jenny för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Adil K
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Vi fick till en effektiv försäljning tack vare Sara. Hon är väldigt kunnig, tydlig och trevlig. Kan varmt rekommendera henne.

Veronica H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Farsta

Juan hjälpte oss med lägenhetsförsäljningen på bästa sätt. Han besvarade alla våra frågor och kommunicerade tydligt varje steg i processen. Han var snabb med återkoppling efter visning och vi kände verkligen att han la ner mycket tid och energi på att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt. Vi är jättenöjda med Juan och vi rekommenderar honom varmt!

Svar från Juan Lagos

Tack Veronica för dem fina orden och ett gott samarbete.

Goran M
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Han är jätte duktig 👏👍 Han är proffs på jobbet. Jag ska rekommendera honom till alla mina vänner och kollegor.

Stort tack Goran för en väldigt bra Reco. Kul att ni är nöjda

Danijela M

Jätte proffsigt, bra samarbete

Tack Danijela för en mycket bra Reco. Grattis till ett fint hem

Lisa H
Vega

Vi kan varmt rekommendera Jimmy som mäklare! Han var otroligt tålmodig, lyhörd och en genuint trevlig person att ha vid vår sida under hela bostadsjakten. När vi nästan hade gett upp hoppet, lyckades Jimmy hitta vårt drömhem - och vi kunde inte vara mer tacksamma! Han är professionell, engagerad och sätter verkligen sina kunder i första rummet. Tack för allt, Jimmy! 🌟

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Lisa för en underbar Reco. Stort grattis till att ni äntligen fick det perfekta hemmet

Adnan P
Vega

Jimmy var väldigt professionell, pålitlig och mycket närvarande under tiden vår uppdrag fortlöpte. Vill du ha en mäklare som får saker gjorda så bör du anlita honom.

Tack Adnan för en grym Reci. Grattis till en bra försäljning

Malin G
Vega

Professionell, lyhörd, förtroendeingivande, snabb och kunnig.

Tack Malin för en riktigt bra Reco. Grattis till försäljningen

Pia R
Tungelsta

Jag kan varmt rekommendera Jimmy Rosetti om du ska sälja ditt hus eller lägenhet. Han är lugn, trygg och väldigt kunnig. Han har hjälpt mig på genom hela min försäljningsprocess så den gick igenom på bästa sätt.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Pia för varma ord och en riktigt bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Aziz F
Sålde sitt hus med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Ribby

Kalle är en omtänksam, noggrann mäklare. Vi rekomenderar.varmt att anlita honom.

Kristina Mikaela G
Haninge

Trevlig o lätt att ha att göra med. Tog fram objekt som stämde överens med våra förväntningar. Lätt att få kontakt med på telefon o mejl.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Kul att få hjälpa till att hitta det perfekta hemmet

Arvid A
Vega

Philip har varit otrolig i den här processen, alltid tillgänglig vid frågor och funderingar, tydlig i sin kommunikation och så blev ju resultatet helt fantastiskt också.

Sofia A
Vega

Philip har varit super genom hela försäljningens gång, från första mötet tills att bostaden var såld. Snabb återkoppling och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderas!

Peter Vincent M
Vega

Helt enkelt bästa mäklaren, någonsin. Man får verkligen känslan av att han är där för att hjälpa en, det gör han också. Rekommenderas varmt!

Stort tack Peter för en mycket fin Reco. Gratts till försäljningen

Josefine H
Vega

Vi har haft kontakt med Jimmy sedan tidigare och han har både sålt och hjälpt oss att köpa bostäder. Vi känner oss väldigt trygga och bekväma med Jimmy som mäklare. Alltid tillgänglig, hjälpsam och professionell.

Stort tack Josefine för en mycket fin Reco. Gratts till ett fint hem

Gabriel L
Vega

Professionell, serviceinriktad, rakt på sak och välinformerad om objekten han säljer. Lösningsorienterad och väldigt mån om att hjälpa en hitta sin bostad.

Tack Gabriel för fina ord och bra Reco. Stort grattis till en fin bostad