Ali Nouri

Ali Nouri

Ali Nouri är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Ali Nouri har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Ali Nouri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Nouri har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

126 omdömen om Ali Nouri

Sedan starten hos Reco 2022
Anna W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Har köpt och sålt med Ali flera gånger och jag kan varmt rekommendera honom.

Annica Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Vi fick ett väldigt bra och positivt bemötande av Ali vid vår försäljning. Ali var tillmötesgående och väldigt informativ om vad som hela tiden hände vid försäljningen. Han hjälpte oss också mycket med sökandet med ny bostad. Ali var alltid lätt tillgänglig och hade ett lättsamt och trevligt bemötande, vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Svar från Ali Nouri

Jag tackar oerhört för dina ord, hoppas att E-B trivs lika bra i sitt nya boende.

Tina F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Jag upplever Ali som en mycket trevlig och kunnig mäklare. Väldigt trevlig att ha att göra med, inte sådär pushig som en del mäklare är. Fortsätt så Ali!

Svar från Ali Nouri

Haha, tack snälla Tina. Jag önskar helhjärtat att du landar rätt i din nya bostad och att du inte behöver flytta på väääldigt länge.

Joanne N
Köpte sitt hus med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Ali är en proffsig, kunnig och väldigt hjälpsam mäklare. Under hela processen har han alltid varit tillgänglig för frågor och kunnat stötta oss. Vi kände oss trygga, kunde lita på honom och är tacksamma för hans hjälp. Vi köper gärna eller säljer bostad med honom igen i framtiden.

Svar från Ali Nouri

Tack Joanne, ser fram emot att hjälpa i framtiden när behovet väl uppstår.

Henrik M
Huddinge

Vi har varit supernöjda med Ali. Lugnt och tryggt hela processen.

Svar från Ali Nouri

Tack Henrik, hoppas att ni stormtrivs i nya huset.

Eric E
Huddinge

Ali har med sin tydliga kommunikation varit öppen och hjälpsam från dag ett. Träffade Ali på en visning och köpte sedan huset av honom. Valet att anlita Ali blev solklart då hans proffisionalism och tydlighet har varit A och O för oss. Kan varmt rekommendera Ali!

Svar från Ali Nouri

Vi gjorde det bra ihop, tack Eric!

Mandi E
Huddinge

Proffsigt och tryggt! Jag kan verkligen rekommendera Ali som mäklare!

Svar från Ali Nouri

Tack Mandi, jag är glad att ni känner så. Ska bli kul att få sälja eran nuvarande bostad.

Markus C

Väldigt professionel då vi fick till en snabb och smidig affär utan att känna oss det minsta stressade. Ali är en väldigt ärlig och lugn person. Jag rekomenderar honom verkligen.

Svar från Ali Nouri

Tack Markus, ska bli superkul att hjälpa er sen när det är dags och sälja nuvarande.

Anne Maarit H
Huddinge

Väldigt smidigt lägenhetsköp! Professionell, trevligt bemötande och vi fick snabbt svar på alla frågor. Anne H

Svar från Ali Nouri

Tack Anne, hoppas att ni stormtrivs i nya boendet.

Thord M
Vårberg

Erfaren samt engagerad mäklare

Svar från Ali Nouri

Tack för din reco Thord, jag hoppas helhjärtat att ni ska nu landa i ert nya boende och inte flytta på ett bra tag framöver.