Mycket varmt bemötande och alltid snabb kontakt. Styrde upp och kopplade samman mig med säljare på ett bra sätt.
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge växer och det byggs mycket nytt framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. I kommunen finns allt från bostadsrätter till småhus, radhus och villor. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på utvecklingen och följer den med entusiasm. Med god lokalkännedom, många års erfarenhet och en...
2002 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Sedan starten hos Reco 2014
En mycket positivt upplevelse Ali var mycket trevlig och bra bemötande.Klar tydlig information och snabbt Jag upplevde stort kunnande och angagerad lätt att samarbeta med humor rekommenderar Ali på det bästa.samt Svensk Fastigförmedling Tack för allt.
Ali var ärlig och tillmötesgående under hela processen. Han gjorde sitt yttersta för att uppnå vår önskemål och gjorde hela processen smidigt. Kan verkligen rekommendera Ali som mäklare.
Ett mycket trevligt bemötande och stort engagemang genom hela processen. Jag är mycket nöjd med både genomförandet och resultatet. Mvh Anita Olmin.
Han gjorde det vi kom överens om. Villkoren var inte helt enkla p.g.a. ev. kommande avlopps dragning i området där stugan ligger som såldes . Från min begäran om hjälp till köpeavtalet skrevs under gick det snabbt. Han var trevlig att ha att göra med.
Allt gick enkelt från början till slut, med bra kommunikation, vänlighet och hjälpsamhet
Professionellt och sakligt bemötande. Med Ali´s assistans hittade jag snabbt en lägenhet som passade mig och mina behov. Allt som man önskar av en mäklare.
Vi fick bra hjälp och guidning från Ali under hela processen, han var alltid tillgänglig och kunde svara på våra funderingar. Han lyckades hitta intressenter och vi sålde bostaden innan visning, vilket var otroligt skönt för oss! Rekommenderar verkligen Svensk fast och Ali om man behöver en seriös mäklare som lyssnar och hjälper till under hela vägen!
Jag kände direkt ett stort förtroende för Petra. Hon var intresserad och engagerad av mig och min bostad. Levde verkligen upp till mina förväntningar så jag är supernöjd både med Petra och resultatet😊.
Trevligt bemötande. God kontakt. Tydlig.
Petras långa erfarenhet och professionalism gav stor trygghet. Hon var engagerad på en perfekt nivå, från start till mål och rekommenderas varmt, både Petra och hennes byrå Svensk Fasighetsförmedling.
Trevlig, glad, saklig, välkomnande, påläst. Bäst på allt!
Glad, trevlig och hjälpsam de gånger vi haft kontakt. Verkar ha bra koll och lyssnar tålmodigt på våra historier och okunniga frågor.
Trevlig lyhörd och professionell.
Snabb och enkel försäljning som Kardo styrde på bästa sätt.
Skötte sig jättebra med försäljningen av vår mors hus.
Jag tycker att det har varit en positiv upplevelse att sälja min bostad via Ali. Från början när jag träffade Ali så var jag intresserad av att köpa bostad, men sedan så ändrade jag fokus till att enbart sälja min bostad och Ali guidade mig på ett bra och professionellt sätt genom hela försäljningsprocessen.
Kardo överträffade de ganska höga förväntningar vi hade på försäljningsprocessen som helhet. Han var lyhörd, snabb och tydlig i all återkoppling och skötte allt väldigt professionellt. Vi kan varmt rekommendera Kardo.
Vi är väldigt nöjda med Kardo! Han är engagerad, professionell, trevlig och inger ett stort förtroende. Han har även varit tydlig och har kommunicerat bra igenom hela processen samt har varit enkel att nå. Rekommenderar starkt!
Trevlig mäklare med god kunskap och kan svara på alla ställda frågor
Jag blev bemött på et trevligt sätt. Har hela tiden blivit uppdaterad på läget. Förväntningarna var att lägenheten skull säljas i tid och det infriades. Informationen hon har holt, inte minst, vid kontrackskrivningen har varit perfekt och det har varit lätt att nå henne vid behov.
Sabina inger ett stort förtroende och är kunnig i sin roll. Vill även lyfta fram hela hennes team bestående av en mycket duktig stylist och en professionell fotograf. Tack vare denna helhet upplevde vi att vår bostad såldes på bästa sätt.
Stort tack för ert fina omdöme av vårt arbete! Inget får lämnas åt slumpen i en sån stor affär och det var roligt att ni uppskattade och märkte det. Tack för ert förtroende med försäljningen.
Ali har varit väldigt professionell, kunnig,informativ och samtidigt personlig. Känner ett starkt förtroende för honom. Om jag I framtiden vill sälja eller köpa en fastighet så kommer jag absolut kontakta honom igen.
Ali är en fantastisk bostadsmäklare! Han har ett tydligt och professionellt sätt att kommunicera och höll mig informerad genom hela försäljningsprocessen. Priset landade precis i linje med vad han beskrev redan vid vårt första möte. Dessutom var han alltid tillgänglig, från start till mål. Rekommenderas varmt!
Petra är pålitlig, flexibel, snabb och mycket tillmötesgående. Har funkat mycket bra när vi köpte vår lägenhet!
Tusen tack Julia för fina ord! Känns som att ni var helt rätt köpare :)
Det var det värsta affären i mitt liv! Kardo Talabani är mäklaren som betalade ut handpenningen för tidigt till säljaren (säljaren som sedan flydde landet innan tillträdet), Kardo upprättade ett hyresavtal med husockupanterna som bodde olagligt i min lägenhet och jag fick inte ens nycklarna till min bostad vid tillträdet. Jag var bostadslös på grund av mäklarens inkompetens i drygt 1 månad efter att jag hade köpt min lägenhet. Vill ni köpa en bostad men bli bostadslösa, behöva hantera husockupanter, flytta ut möbler och...
Väldigt professionell och kunnig, lätt att göra med, lätt att nå. Vi störde honom med massa frågor hela tiden och bemöttes alltid med samma fina attityd. Rekommenderar starkt
Sabina är väldigt smidig och kommunicerade väl från start till slut. Väldigt tydlig kring allt och hela köpet gick väldigt smidigt. Kan rekommendera Sabina starkt!
Tack för dina fina ord Nadim, efter alla visningar jag haft er på var det roligt att vi lyckades hitta ett bra boende till er.
Mycket bra bemötande av Ali. Han är trevlig, lugn och sansad och informerar fortlöpande. Förväntningarna vi hade var att sälja och få ut ett bra pris, Ali har verkligen jobbat för det. Han har marknadsfört bostaden på ett tillfredställande sätt, vi är mycket nöjda. Han har tagit sig tid med oss som säljare och de frågor vi ställt. Vi kan absolut rekommendera Ali Nouri som mäklare. Mvh Helen o Nils Cederberg
Sabina kändes väl förberedd och kunde snabbt ge svar om vi hade några funderingar. Hon jobbar målinriktat och höll oss uppdaterade. Vi är mycket nöjda.
Tack Paula för ert förtroende med försäljningen, det tog sin lilla tid men skam den som ger sig.
Trevlig, tydlig och pålitlig.
Ali är en stjärna! Det märks att han brinner för sitt jobb. Kommer absolut anlita honom till nästa försäljning! Samt att jag rekommenderar alla som ska sälja sin bostad att välja Ali!
Hej, Jag vill uttrycka min stora tacksamhet för Ali som hjälpte mig att sälja min bostad. Han är mycket vänlig, tålmodig och ansvarstagande. Under hela processen visade han ett fantastiskt engagemang och professionalism, vilket gjorde försäljningen både smidig och trygg. Jag är verkligen imponerad av hans arbete och vill rekommendera honom varmt. Tack för allt stöd! Med vänlig hälsning Ying Gou
Väldigt bra mäklare med jättebra omdöme. Hade tid att förklara allt och var alltid tillgänglig.
Hej Luis, vad roligt att ni känner er nöjda ! Hoppas du och familjen kommer trivas bra där.
Ett proffesionellt och varmt bemötande! Helt enkelt Bäst!
Gunilla har hjälpt oss på ett professionellt sätt genom hela säljprocessen. Arbetar för att göra kunden nöjd!
Hej och tack själva för fint samarbete! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med boendet ytterligare en gång! Ha en fin Jul och Nyårshelg nu så ses vi igen på andra sidan nyåret och gör det sista i affären.
Otroligt trevligt, professionellt och bra bemötande. Jag rekommenderar starkt Gunilla!
Hej Therese och stort tack för så fint omdöme, det värmer! Jätteroligt att ha er som köpare här, välkomna till "rätt sida stan"! :)
Petra är hängiven uppdraget. Lättsam att kommunicera med och stödjande och lätt att kontakta. Är inlyssnande och kommer med förslag om hur processen ska drivas. Har humor vilket var viktigt då det är mentalt jobbigt i en svår marknad och att lämna ett boende efter många år. Jag trivdes bra med Petra och rekommenderar henne på det varmaste!!
Vilka fina ord Kjell! Tack för det och kom och hälsa på mig någon gång snart :)
Bra, allt från visning av den nya lägenheten so försäljning av min nuvarande.
Det lilla vi hade med Petra att göra var bra, tillmötesgående och hjälpsam. Det var ju inte vår mäklare då vi är köparna och hon hade hand om säljaren
Tack, känns väldigt kul att ni slutade som köpare och hoppas att ni kommer trivas bra!
De var ju inte vår mäklare utan den vi köpte av. Men de vi hade med henne att göra så verkade hon väldigt bra. Bara positivt
Tack, vad härligt att höra Leif!
Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet av Peter. Jag har blivit väl bemöt. Alla mina frågor har blivit besvarade och kunde inte begärt en bättre service.
Tack så mycket för att du ville ta dig tiden att lämna en så fin rekommendation Sheila! Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem! :D
Han hjälpte oss exemplariskt under hela processen.
Ali var duktig att ge bra information under visningen och att hålla oss uppdaterade ang. budgivningen, vilket gör man att känna sig trygg i hela köpsprocessen.
Rak och öppen dialog, snabb uppföljning efter visning och väldigt trevligt bemötande!
Tack Anna, alltid roligt när kunder som köpt av mig tidigare kommer tillbaka och vill ge mig sitt förtroende med försäljningen!
Vi är mycket nöjda. Relationell. Proffsig. Positiv.
Kommunikation är a-o i denna typ av bostadsaffärer, där tycker jag att Sabina tyvärr inte var på den nivån som jag hade önskat. Jag hade önskar bättre återkoppling med mer tydliga svar rakt igenom hela processen. Sen om det beror på att hon hade för mycket att göra vid detta tillfälle eller att säljaren inte var tydlig nog med henne skall jag ha osagt. Utöver det är min upplevelse av Sabina helt ok, varken super eller dåligt. Överlag sköttes allt professionellt.
Hej Kristoffer, det var tråkigt att höra att du upplevde det som dålig återkoppling men jag tar till mig av det. Det var en hektisk vecka mellan visning och kontrakt för mig men det ska inte ni behöva känna. Skönt att resten kändes professionellt och jag tyckte det var roligt att ni både sålde och köpte samma dag via oss. Hoppas ni kommer trivas i ert fina nya hus.
Jag fick Sabina rekommenderad till mig och jag blev inte besviken. Sabina är proffesionell, hjälpsam och kunnig. Jag är nöjd och skulle anlita Sabina igen vid nästa försäljning
Det var jätteroligt att få hjälpa dig Mats! Att du både sålde och köpte via Aktiv matchning också var ju verkligen lyckat. Tack för dina ord.
Peter har med värme och respekt för alla parters utgångspunkt, stöttat och väglett mig genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom varje steg. Jag har fått goda råd och tips som gjort att jag till slut kunnat genomföra affären. Därför lämnar jag mina allra varmaste rekommendationer. Stort hjärtligt tack för allt.
Wow Eleonora, så otroligt snällt skrivet. Allt jag jobbar för som mäklare sammanfattar du här i din din rekommendation, det gör mig så otroligt glad och stolt. Stort hjärtligt tack till dig med, hoppas du kommer stormtrivas i ditt nya hem! :)
Kardo var väldigt trevlig och arbetade snabbt med vad som kändes som en fördelaktig affär för både oss som köpare och för säljarna. Han fick oss att känna oss trygga med att göra en bostadsaffär som är outforskat territorium för oss. Svårt att jämföra mäklare då detta var vårt första köp, men jag tycker Kardo förtjänar en 5a!
Hej Cecilia, Tusen tack för dina fina ord, skönt att ni kände er trygga genom processen. Hoppas ni kommer trivas bra i er nya lägenhet. Vi hörs vidare i affären Kardo