Kommunikation är a-o i denna typ av bostadsaffärer, där tycker jag att Sabina tyvärr inte var på den nivån som jag hade önskat. Jag hade önskar bättre återkoppling med mer tydliga svar rakt igenom hela processen. Sen om det beror på att hon hade för mycket att göra vid detta tillfälle eller att säljaren inte var tydlig nog med henne skall jag ha osagt. Utöver det är min upplevelse av Sabina helt ok, varken super eller dåligt. Överlag sköttes allt professionellt.
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge växer och det byggs mycket nytt framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. I kommunen finns allt från bostadsrätter till småhus, radhus och villor. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på utvecklingen och följer den med entusiasm. Med god lokalkännedom, många års erfarenhet och en...
1956 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Sedan starten hos Reco 2014
Jag fick Sabina rekommenderad till mig och jag blev inte besviken. Sabina är proffesionell, hjälpsam och kunnig. Jag är nöjd och skulle anlita Sabina igen vid nästa försäljning
Peter har med värme och respekt för alla parters utgångspunkt, stöttat och väglett mig genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom varje steg. Jag har fått goda råd och tips som gjort att jag till slut kunnat genomföra affären. Därför lämnar jag mina allra varmaste rekommendationer. Stort hjärtligt tack för allt.
Kardo var väldigt trevlig och arbetade snabbt med vad som kändes som en fördelaktig affär för både oss som köpare och för säljarna. Han fick oss att känna oss trygga med att göra en bostadsaffär som är outforskat territorium för oss. Svårt att jämföra mäklare då detta var vårt första köp, men jag tycker Kardo förtjänar en 5a!
Hej Cecilia, Tusen tack för dina fina ord, skönt att ni kände er trygga genom processen. Hoppas ni kommer trivas bra i er nya lägenhet. Vi hörs vidare i affären Kardo
Trevlig, kunnig och svarar i telefon
Kardo har varit en fantastisk mäklare hela vägen från visning till avtal! Kardo har haft konstant kontakt med oss under hela processen och har svarat på alla frågor vi har kommit med. Man märker direkt att han är motiverad att hjälpa sina kunder. Vi kunde inte ha kunnat önska oss en bättre mäklare för våran första stora flytt! Tack!
Hej Sara, Tusen tack för dina fina Reco, verkligen kul att höra att ni är nöjda. Hoppas ni trivs riktigt bra i bostaden Vi hörs vidare i affären Kardo
Kardo har varit fantastisk genom hela processen från början till slut. Snabb återkoppling och mån om sina kunder. Påläst och hjälpsam, ärlig och ordningsam! Som köpare har detta gjort att man har känt sig trygg och lugn trots en så stor affär som annars kan kännas läskig utan rätt stöd. Tack Kardo!
Hej Josef, Tusen tack för din fina Reco, kul att höra att ni vart nöjda och känt er trygga. Hoppas det blir många lyckliga år på Kommunalvägen. Vi hörs vidare i affären Kardo
En mycket bra mäklare som ser både köparens och säljarens bästa, Lyhörd och kunnig på sitt arbete!
Stort tack Markus för förtroendet att få hjälpa dig hitta den köpare du sökte. Du kommer ha ett superbra på nya stället med. Vi hörs vidare i affären Kardo
Kardo var kommunikativt och informerade under hela försäljningsprocessen samt skötte allt proffsigt som man förväntar sig i en process som detta med ett lyckat slutresultat för alla parter. Kommunikation är a-o vid bostadsaffärer och det levererade Kardo som nämnt ovan.
Stort tack Kristoffer för ett gott samarbete. Det grundar sig i en god gemenskap och gott förtroende för varandra. Vi hörs vidare i affären. Kardo
Har köpt och sålt med Ali flera gånger och jag kan varmt rekommendera honom.
Mycket gott och seriöst bemötande. Tydlig och inlyssnande. Intresserad, håller kontakt och återkopplar. Lätt tillgänglig.
Mitt största tack till dig för att få hjälpa till att hitta nästa hem. Jag hoppas du får många fina år i bostaden. Kardo
Jag är supernöjd med Petra! Hon är proffsig, kunnig, ärlig och lyssnar in kunden. Hon förstod precis min sinnesstämning när jag, trots att jag ville sälja min lägenhet, samtidigt kände lite sorg över att skiljas från den. Hon hade då den rätta fingertoppskänslan och var lugn och trygg i all kontakt istället för att pusha/stressa, vilket betydde väldigt mycket för mig. Samtidigt hittade hon den perfekta köparen och vi fick det pris vi ville i en tid där marknaden verkligen var utmanande. Jag rekommenderar verkligen Petra otroligt varmt!
Väldigt trevligt bemötande och mån om att allt blev så bra som möjligt!
En kunnig, mycket trevlig mäklare som kan området hon säljer i. Uppskattar hennes idoghet, att hon inte ger upp i första taget. Pedagogisk och tydlig, Lätt att ha att göra med. Pålitlig
Tack för dina ord, ert förtroende och för den fina blomman. Det värmde :-) Vi ses på tillträdet
Vi fick ett väldigt bra och positivt bemötande av Ali vid vår försäljning. Ali var tillmötesgående och väldigt informativ om vad som hela tiden hände vid försäljningen. Han hjälpte oss också mycket med sökandet med ny bostad. Ali var alltid lätt tillgänglig och hade ett lättsamt och trevligt bemötande, vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Jag tackar oerhört för dina ord, hoppas att E-B trivs lika bra i sitt nya boende.
Jag upplever Ali som en mycket trevlig och kunnig mäklare. Väldigt trevlig att ha att göra med, inte sådär pushig som en del mäklare är. Fortsätt så Ali!
Haha, tack snälla Tina. Jag önskar helhjärtat att du landar rätt i din nya bostad och att du inte behöver flytta på väääldigt länge.
Petra möter en med en varm kram, hade inga som helst förväntningar innan jag träffade Petra. Fick själv i lugn o ro insupa lägenheten o dess karaktär. Då Petra fanns i bakgrunden för alla mina frågor, blev så kär i denna bostad. Min bostad säljes nu av Petra.
Ali är en proffsig, kunnig och väldigt hjälpsam mäklare. Under hela processen har han alltid varit tillgänglig för frågor och kunnat stötta oss. Vi kände oss trygga, kunde lita på honom och är tacksamma för hans hjälp. Vi köper gärna eller säljer bostad med honom igen i framtiden.
Tack Joanne, ser fram emot att hjälpa i framtiden när behovet väl uppstår.
Kardo har ett väldigt trevligt och lugnt sätt. Vi hade en tät dialog och jag kände mig ständigt uppdaterad om läget. Han fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera honom! /Katarina C
Det har varit lätt att samarbeta med Gunilla Abejon Hon är proffsig ,posetiv och,lyhörd för våra önskemål Vi kan rekommendera Svensk Fastighetsbyrå
Vi har varit supernöjda med Ali. Lugnt och tryggt hela processen.
Tack Henrik, hoppas att ni stormtrivs i nya huset.
Ali har med sin tydliga kommunikation varit öppen och hjälpsam från dag ett. Träffade Ali på en visning och köpte sedan huset av honom. Valet att anlita Ali blev solklart då hans proffisionalism och tydlighet har varit A och O för oss. Kan varmt rekommendera Ali!
Vi gjorde det bra ihop, tack Eric!
Proffsigt och tryggt! Jag kan verkligen rekommendera Ali som mäklare!
Tack Mandi, jag är glad att ni känner så. Ska bli kul att få sälja eran nuvarande bostad.
Väldigt professionel då vi fick till en snabb och smidig affär utan att känna oss det minsta stressade. Ali är en väldigt ärlig och lugn person. Jag rekomenderar honom verkligen.
Tack Markus, ska bli superkul att hjälpa er sen när det är dags och sälja nuvarande.
Trevlig sakkunnig tillmötesgående. Fick hjälp med allt jag ville veta.Är jätte nöjd .Fick lägenheten som jag så gärna ville ha med hennes hjälp.Tacksam Med vänliga hälsningar.Anneli Holopainen
Välkommen till Huddinge Anneli, det var verkligen så roligt att vi fick ihop affären med den perfekta lägenheten för dig. Tack för dina ord.
Proffesionell, serviceminded och tillmötesgående
Gunilla är mycket professionell. Hon är tydlig i sin kommunikation och har ett stort fokus på att göra både köpare och säljare nöjd. Hon är snabb och lätt att få kontakt med och vi upplevde att hon är förtroendeingivande.
Väldigt smidigt lägenhetsköp! Professionell, trevligt bemötande och vi fick snabbt svar på alla frågor. Anne H
Tack Anne, hoppas att ni stormtrivs i nya boendet.
Erfaren samt engagerad mäklare
Tack för din reco Thord, jag hoppas helhjärtat att ni ska nu landa i ert nya boende och inte flytta på ett bra tag framöver.
Ali bemöter en proffesionellt och trevligt. Han lyssnar på dig med dina tankar och åsikter. Förväntningarna inför sälj var höga på att få det önskade priset, trots sänkning av utgångspris och köp innan sälj med en press på når lägenheten skulle vara såld så lyckades han sälja innan slutdatum med ett pris vi blev nöjda med.
Kul & höra att ni är nöjda. Vi gjorde ett bra jobb ihop, hoppas ni landar rätt i nya huset nu.
Proffsig, trevlig och kunnig och gav oss en smidig affär
Hej Malin, tack för ert förtroende, det är så roligt när tidigare köpare kommer tillbaka och vill sälja med mig !
Blev väldigt bra bemött på ett proffesionellt sätt. Hade stora förväntningar på bra presentation i annons och vid visningar vilket uppfylldes. Bra presentationsmaterial på min lägenhet som ser proffsigt ut. Avsatt gott om tid vid kontraktsskrivningen.
Väldigt trevlig och professionell!Vi fick ett väldigt bra intryck av Ali direkt när vi träffade honom! Rekommenderar verkligen Ali som er nästa mäklare!
Tack för din rekommendation Mikael, hoppas att ni kommer tycka om lägenheten lika mycket som förra ägarna.
Petra är den bästa mäklaren någonsin!
Engagerad och serviceminded. Professionell men samtidigt personlig i sitt bemötande. Vi är nöjda med vår försäljningsprocess.
Hej Caroline, skönt att höra att ni är nöjda med försäljningen. Ert fantastiska engagemang bidrar också till att få en lyckad affär, så tack för er del i detta med.
Blev vänlig och bra bemött av Ali Nouri. Som säljande mäklare är han utmärkt. Så här i efterhand hade jag önskat att man hade haft mer information om bytet av HSB förening, samt mer information om den "påtvingade" betalningsprocessen genom en bank.
Kunnig, erfaren, lugn…rekommenderas.
Vi är otroligt nöjda och rekommenderar henne varmt. Hon var inte bara professionell, utan också väldigt omtänksam och mån om att vi som kund skulle känna oss trygga genom hela processen. Det märktes verkligen att hennes främsta fokus var att hitta den bästa lösningen för oss, snarare än att bara sälja huset snabbt. Vi kände oss väl omhändertagen. Tack för ett fantastiskt samarbete!
Tack för dina fina ord, det gör mig glad att ni kände ert trygga och att ni tillslut hittade ert drömhus! Grattis till ett fantastiskt hus!
Svarar alltid i telefon, tid och otid. Hjälper till med internet problem, som jag är urusel på. Har bara positiva vibbar från Peter👏💯
Stort tack Mika, jag är så glad att jag kunde bidra till en lösning för dig och döttrarna som blev så bra! Stor lycka önskar jag er i ert nya hem, men först, tillträde! Så vi ses på tillträdet först så ska ni få göra er hemmastadda sen :D Allt gott så länge!
Det var en snabb och smidig affär med Peter
Tack Faris, jag får säga det samma om er som köpare. Snabbt och smidigt, precis som en bra affär ska göras så tack för det! Ha det fint nu och lycka till med alla renoveringarna så hörs vi sen vid omvärderingen :)
Vi har blivit trevligt bemötta och tydligt i hur försäljningen kommer att hanteras och vad som behöver göras inför försäljning. Stort engagemang vad gäller försäljningen.
Kul att höra att allt varit tydligt, det är alltid ett av mina mål ihop med gediget engagemang. Tack för att du tog dig tid att svara på detta.
Väldigt bra bemötande Levde upp till mina förväntningar Har en bra upplevelse under hela köpets gång
Hejsan Denise, stort tack för ditt omdöme! Hoppas ni stormtrivs i ert nya hem ni skapar tillsammans nu! :D
Jätte trevlig, snäll och proffesionellt.
Stort tack för det fina betyget och orden Adonis, jag hoppas ni kommer stortrivas i ert nya hem! :D
Trevlig och ärlig. Gör jobbet riktigt bra
Tack Fozie!
Petra är en trevlig, driven och lösningsorienterad mäklare. Alltid nåbar för frågor och funderingar vilket gjorde hela processen mycket smidigare. 😁👍
Härligt att vi fick ihop allt på ett bra sätt! Tack för dina fina ord!
Peter är en professionell, engagerad och hängiven person. Han kommunicerar lätt och strävar alltid efter att tillgodose båda parters behov. Vi ville sälja vårt hus och letade efter ett bra hus i närheten. Vi anmälde vårt intresse för ett av husen, och efter att ha pratat med Peter kände vi att han är rätt person att hjälpa oss genom hela processen. Han besvarade alla våra tvivel och frågor om köpet och var lättillgänglig. Jag rekommenderar honom starkt.
Stort tack Sidrat för de fina orden. Jag hoppas att jag ska ta er hela vägen igenom bägge processerna på ett fullgott sätt och jag gör ett lika professionellt intryck hela vägen tills även er bostad är såld och frånträdd :)
Trevlig och kunnig bra att samarbeta med.Rekommenderas
Tackar Jerry, det uppskattas ordentligt. Ha det fint nu så ses vi vid tillträdet! :D
Peter är en duktig, trevlig, engagerad och professionell mäklare. Han är alltid tillgänglig och lätt att prata med. Han har ett fantastiskt bemötande och en gedigen kunskap om marknaden, vilket resulterade i en snabb och lyckad försäljning. Vi är mycket nöjda med hans arbete och vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kompetent och engagerad mäklare! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5
Wow Alma, stort tack för de väldigt fina lovorden, är superglad att jag kunde hjälpa till både med att sälja er bostad och med att prata med min kollega så vi kunde sy ihop köpet av er nästa bostad på samma dag :D Önskar er all lycka i er nya bostad, men först ses vi på tillträdet! :D
Peter är en mäklare som är tillgänglig, tydlig, hjälpsam, lösningsorienterad, kunnig och lätt att prata med. Peter gick igenom hela processen med oss och la upp en bra plan så att vi lyckades sälja efter första visningen. Som lärare ger jag Peter betyget ”Mycket väl godkänt”
Mycket väl godkänd Reco! Stort tack Daniel, det var en glädje att få ha er som mina säljare, ni gjorde hela processen smidig med era snabba svar och flexibilitet på det mesta :D Önskar er all lycka i ert nya hem, men först ses vi på tillträdet! :D
Fick från första början ett jätte fint bemötande av Peter. Genom hela processen har han alltid varit hjälpsam och engagerad i köpet av vår bostad. Allting har sköts väldigt proffsigt och snabbt. Alla förväntningar och allt vi behövde hjälp med var Peter snabb med att hjälpa oss. Skulle varmt rekommendera Peter.
Stort tack Emilia, det gör mig glad att veta att även mina köpare känner att jag är engagerad och vill det bästa för alla parter :D Jag hoppas att ni kommer stortrivas i er nya bostad, vi ses på tillträdet så ska ni snart få göra den till er egen lilla oas :D