Jag är supernöjd med Petra! Hon är proffsig, kunnig, ärlig och lyssnar in kunden. Hon förstod precis min sinnesstämning när jag, trots att jag ville sälja min lägenhet, samtidigt kände lite sorg över att skiljas från den. Hon hade då den rätta fingertoppskänslan och var lugn och trygg i all kontakt istället för att pusha/stressa, vilket betydde väldigt mycket för mig. Samtidigt hittade hon den perfekta köparen och vi fick det pris vi ville i en tid där marknaden verkligen var utmanande. Jag rekommenderar verkligen Petra otroligt varmt!
Petra Garpefors
Petra Garpefors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Petra Garpefors har varit registrerad mäklare sedan 2014-01. Petra Garpefors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 299 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Garpefors har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Med min bakgrund som aktiv och tränare inom Huddinges friidrottsförening har jag lärt mig att det lönar sig att kämpa och ge allt man kan för att nå ett bra resultat. Detta är något jag nu även har nytta av i mitt arbete som fastighetsmäklare.
Varmt välkommen att höra av dig till mig!
2023-11 - 2024-10
299 omdömen om Petra Garpefors
Petra möter en med en varm kram, hade inga som helst förväntningar innan jag träffade Petra. Fick själv i lugn o ro insupa lägenheten o dess karaktär. Då Petra fanns i bakgrunden för alla mina frågor, blev så kär i denna bostad. Min bostad säljes nu av Petra.
Petra är den bästa mäklaren någonsin!
Petra är en trevlig, driven och lösningsorienterad mäklare. Alltid nåbar för frågor och funderingar vilket gjorde hela processen mycket smidigare. 😁👍
Härligt att vi fick ihop allt på ett bra sätt! Tack för dina fina ord!
Superproffsigt bemötande, väldigt enkel kommunikation och kändes väldigt ärligt och positivt genomgående under hela processen.
Skönt att höra! Hoppas allt blir bra nu vidare 😊
Petra tog oss genom försäljningsprocessen på ett föredömligt sätt med stort engagemang o stående uppdateringar kände vi oss genomgående i trygga händer hos en professionell mäklare med bred kunskap och mångårig erfarenhet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Härligt att höra att ni kände er trygga 🙏🏻 tack för förtroendet! 🌹
Kunnig, bra kommunikatör som kommer att anlitas igen vid kommande försäljningar
Petra är bra! Svarar snabbt och är engagerad.
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och glatt sätt väldigt positivt vilket var skönt, mina förväntningar var väll att hon skulle finnas där genom hela affären vilket hon också gjorde så alla blev nöjda glada.
Härligt att höra att ni är nöjda! Lycka till vidare!
Trevlig, Tydlig, Proffsig. Bra kommunikation löpande. Realistiska förväntningar.