Cornelia Ågren

Cornelia Ågren

Cornelia Ågren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Cornelia Ågren har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Cornelia Ågren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Cornelia Ågren har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

30 omdömen om Cornelia Ågren

Sedan starten hos Reco 2023
Martin O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cornelia Ågren en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mariebo

Jag köpte nyligen en lägenhet med hjälp av Cornelia som mäklare, och jag är väldigt nöjd med hela processen. Cornelia var både trevlig och professionell från start till mål. Hon höll mig väl informerad och var alltid tillgänglig för att svara på frågor, vilket gjorde köpet tryggt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Cornelia till andra som letar efter en engagerad och kunnig mäklare!

Fisnik K
Liljeholmen

Mäklaren tog inte hänsyn till köparens krav/önskemål genom att utveckla, tydliggöra eller bifoga förtydligande villkor till överlåtelseavtalet.

Christer A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cornelia Ågren en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Tenhult

Cornelis är saklig kunnig och glad samt bra på att beskriva själva gången ,trots sin ålder så har hon god erfarenhet och kunnande med det som vi trodde skulle bli problem myndighetskontakter Vi är mycket nöjda med Cornelia.

Christoffer A
Norrahammar

En mycket trevlig mäklare! Alltid tillgänglig och väldigt duktig på att återkoppla. Mycket nöjd med hennes insats. Kan varmt rekommendera Cornelia som mäklare!

Gertie E
Norrahammar

Lugn och sansad person, som var empatisk. Förklarade tydligt och klart och tog sig tid.

Åsa L
Huskvarna

lätt att ha med att göra, förklarar sakligt och bra

Ingegerd Margareta O
Jönköping

En mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Gav oss gott om tid att se lägenheten och övriga utrymmen. Alltid trevlig vid kontakt.

Ulf F
Jönköping

Gav ett trevligt och påläst intryck Tog sig tid att informera så att alla detaljer skulle bli klargjorde.

Håkan E
Mariebo

Väldigt hjälpsam och tillgänglig. Ger snabb respons och tydliga svar Bästa mäklare jag träffat

Siri S
Jönköping

Cornelia hade ett fantastiskt bemötande! Hon var lättsam, noggrann, trevlig och allmänt bra. Cornelia levde upp till mina förväntningar gick igenom det som behövdes på visningen och gick även igenom på ett bra sätt allt som innefattar att köpa lägenhet och allt runt omkring. Väldigt nöjd