Vi upplevde Johan som professionell, engagerad och mycket tillmötesgående. Rekommenderas!
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping – Sveriges största bobutik! Vi vill att du ska få ut det mesta av din fastighetsaffär. Därför finns vi på plats lokalt med utgångspunkt från Sveriges största bobutik i Jönköping och våra filialer i Gränna och Habo. Och tack vare våra många medarbetare har vi service, erfarenhet...
4200 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Sedan starten hos Reco 2016
Tillgänglig, professionell och enkel att arbeta med!
Tack Edwin för din rekommendation :)
Fredrik bemötte oss med respekt och var alltid professionell men samtidigt väldigt trevlig och uppmärksam på våra behov och tankar. Detta är första gången vi köper en bostad så därför hade vi många frågor, tankar och Fredrik lyssnade och svarade alltid på oss. Han fanns alltid tillgänglig vilket gjorde att vi snabbt kunde reda ut våra funderingar. Jag har en mycket positiv upplevelse av vårt köp.
Gott bemötande! Gav god information!
Proffsigt bemötande från början till slut! Mycket tillmötesgående
Fredrik har varit helt rätt val av mäklare för oss. Han har från första kontakten gett oss det stöd kunskap och engagemang vi velat ha . Fredrik har gjort vår försäljning av vårt hus till en positiv resa med hans trygga och alltid positiva stöd . Tack Fredrik 🌟
Vi ställde frågor som mäklaren inte kunde svara på, tog reda på information och återkom samma dag. Professionell. Påläst om bostaden. Inlyssnande. Återkopplade kontinuerligt. Vid köpet/kontraktskrivning går mäklaren noga igenom alla paragrafer och lämnar tid till frågor. Förklarar vad paragrafer betyder. Mån om både säljare och köpare.
Jag blev jättebra bemött av min mäklare och hon va jättebra och uppdaterade ofta. Kan dock inte ge 5 stjärnor då det tog lång tid att sälja den och 110 000 kr under va det jag ville ha från början men det tar inte ifrån vilken bra mäklare hon är. Det berodde troligtvis bara på hur läget va med räntor och annat.
Ellen var precis så man önskar sig en mäklare att vara. Professionell, genuin, tillgänglig och pålitlig. Hela köpet gick fantastiskt smidigt och Ellen var alltid tillgänglig för frågor och önskemål. Kan starkt rekommendera Ellen om man vill känna sig trygg med sin bostads affär.
Bästa mäklaren jag haft kontakt med. Lyssnar in både köpare och säljare och skapar en bra affär där båda parter är nöjda. Mycket bra bemötande och återkopplar så man känner att man är med i processen hela tiden.
Tack så jättemycket Maria för er fina rekommendation och för ett mycket trevligt bemötande. Stort grattis till ert köp. Ses på kommande tillträde!😊
Seriös, Lugn ( ibland lite FÖR lugn) ! Mycket bra !
Trevligt bemötande men håller inte vad hon lovat och återkommer inte.
Glad och positiv ' tillmötesgående och till stor hjälp Bästa mäklaren vi har haft' 😀✌️
Stort tack Jaakko för er fina rekommendation och tack för ett mycket trevligt bemötande! Grattis till ert köp! Vi ses på tillträdet 😊
Jag har fått ett gott bemötande av mäklare Johan Agnesund. Han levde upp till de förväntningar jag hade på en mäklare.
Dålig återkoppling, hörde inte av sig när han sa att han skulle och svår att få tag på när vi ringt/sms:at. Kunde dröja flera dagar. Annars väldigt trevlig i samband med kontakt och vi upplevde honom genuin/ärlig i samband med visning.
Fredrik är en ytterst professionell och kompetent mäklare. Han har alltid bemött oss med sin positiva och glada inställning vilket gjorde att vi har känt oss trygga och lugna hela vägen. Hans snabba återkoppling och tillgänglighet har överträffat våra förväntningar. Sammanfattningsvis en mycket duktig mäklare som levererar i denna något osäkra marknad som råder. . Rekommenderas starkt!
Vi är mycket nöjda, Johan är både professionell och tillmötesgående.
Proffesionell, kunnig, trygg och med värme samt omtanke att det ska bli bra!
Liselotte har varit ett stort stöd i försäljningen. Hon är en kompetent och lyhörd mäklare med enormt engagemang. Återkopplar och informerar under hela processen.
Trevlig, seriös, informativ och har ett bra bemötande som känns bra. Jag kan rekommendera honom.
En fantastisk mäklare som hela tiden informerade om allt då jag inte bor kvar. Väldigt hjälpsam , tog ett stort ansvar och gjorde allt lätt för mig.
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Johan som mäklare. Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell, lyhörd och engagerad. Hans kunskap och erfarenhet skapade en trygghet genom hela processen, och han såg verkligen till att mina behov och önskemål var i fokus. Kommunikation var snabb och tydlig, och jag kände mig ständigt uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera Johan till alla som söker en pålitlig , kunnig och professionell mäklare. Tack för ett fantastiskt jobb, Johan.
Snabba svar och mycket bra på sitt jobb!
Ellen var tillmötesgående och välinformerad, hon såg till att hela processen gick smidigt. Hon var duktig på sitt jobb och jag kan varmt rekommendera att man vänder sig till henne om man vill göra en trygg och bra affär.
Jag köpte nyligen en lägenhet med hjälp av Cornelia som mäklare, och jag är väldigt nöjd med hela processen. Cornelia var både trevlig och professionell från start till mål. Hon höll mig väl informerad och var alltid tillgänglig för att svara på frågor, vilket gjorde köpet tryggt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Cornelia till andra som letar efter en engagerad och kunnig mäklare!
En kompetent o engagerad mäklare. Tydlighet i processen och snabba svar.
Proffsigt och korrekt bemötande. Trevlig. Förtroendeingivande
En bra mäklare som levt upp till våra förväntningar!
Johan va en lyhörd och hjälpsam. Som köpare så var Johan super, lätt att få kontakt med och affären kändes trygg.
Mäklaren tog inte hänsyn till köparens krav/önskemål genom att utveckla, tydliggöra eller bifoga förtydligande villkor till överlåtelseavtalet.
Cornelis är saklig kunnig och glad samt bra på att beskriva själva gången ,trots sin ålder så har hon god erfarenhet och kunnande med det som vi trodde skulle bli problem myndighetskontakter Vi är mycket nöjda med Cornelia.
Vi är överlag väldigt nöjda med Magdalena. Vi fick svar på ev frågor vi hade, hjälp i hur vi borde tänka… Dock upplevde vi att det ibland va lite svårt att få tag på henne.
Mycket bra bemötande och lätt att prata med och förstå. Vår förväntan var att försäljning och köp skulle gå under vissa förutsättningar och som mäklaren löste på ett bra sätt under rådande förutsättningar på marknaden.
Väldigt trevlig och engagerad som lyckades navigera en utmanande marknad. Rekommenderas.
Liselott har levt upp till alla förväntningar och vi är tacksamma för hennes kunskap och engagemang.
Vänlig och mycket tillmötesgående.
Enkelt och trevligt bemötande med mycket kompetens inom området, god lokalkännedom.
Trevlig mäklare som snabbt återkommer med svar på våra frågor. Hjälpsam och påläst.
Från första mötet på visningen kändes det rätt, hjälpsam, duktig och kunnig. Alltid nåbar och flexibel. Vi är mycket nöjda med Jakobs bemötande. Tack.
Tack för din rekommendation, Damir. Gratulerar till köpet!
Johan har varit lugn och trygg under hela processen. Kan starkt rekommendera Johan som mäklare!
Vi sålde vår lägenhet via Jakob, mycket duktig och väldigt engagerad från start till mål. Rekommenderas verkligen!
Tack för ditt omdöme och grattis till en fin försäljning!
Extremt proffsig och duktig genom hela processen. Från visning till kontraktsskrivning.
Engagerad, positiv och tillmötesgående. Oftast tillgänglig och svarar snabbt.
Tack Gun, Kul att jag fick hjälpa dig och att du nu kan slutföra flyttkedjan. Hoppas att renovering slutförs på ett fint sätt och att du skall trivas i ditt nya boende. Allt väl framåt! MVH Nicholas Palm
Bemötandet var top, allt gick väldigt snabbt men överlag har allt varit jättebra
En mycket trevlig mäklare! Alltid tillgänglig och väldigt duktig på att återkoppla. Mycket nöjd med hennes insats. Kan varmt rekommendera Cornelia som mäklare!
Professionell och snabb. Lätt komunikation även under helgen. Tydlig och går genom alla information noggrann.
Johan är professionell och bra på återkoppling - en mäklare som jag kan rekommendera
Lugn och saklig,Fick bra information.
Mycket professionell, tydlig, kunnig, ordningsam & god kommunikation.
Erfarenhet, trevlig,kunnig. Snabb och effektiv. Verkar tycka om sitt jobb. Bra bemtötande