Ellen var precis så man önskar sig en mäklare att vara. Professionell, genuin, tillgänglig och pålitlig. Hela köpet gick fantastiskt smidigt och Ellen var alltid tillgänglig för frågor och önskemål. Kan starkt rekommendera Ellen om man vill känna sig trygg med sin bostads affär.
Ellen Nylén
Ellen Nylén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Ellen Nylén har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ellen Nylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Ellen Nylén har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
60 omdömen om Ellen Nylén
Trevligt bemötande men håller inte vad hon lovat och återkommer inte.
Ellen var tillmötesgående och välinformerad, hon såg till att hela processen gick smidigt. Hon var duktig på sitt jobb och jag kan varmt rekommendera att man vänder sig till henne om man vill göra en trygg och bra affär.
Väldigt trevlig och engagerad som lyckades navigera en utmanande marknad. Rekommenderas.
Ellen är kanon! Är mycket nöjd med hennes jobb och förmedling av lägenheten, 5 av 5.
Ellen är en trevlig, skicklig och inlyssnande mäklare. Kan varmt ge mina rekommendationer.
Tålmodig med våra höga krav, leverade vad vi hade förväntat oss!
Professionell och seriös mäklare. Alltid disponibel trevlig och hjälpsam.
Mycket bra bemötande. Ellennlevde upp tillvåra förväntningar.
Seriös och driven. Tog över efter en kollega till henne och upplevelsen vart därefter mycket bättre!